vu+ pvr addon stopped working

  Thread Rating:
  • 2 Vote(s) - 3 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
ZaroZaro Offline
Junior Member
Posts: 6
Joined: Sep 2015
Reputation: 0
Post: #16
Hi,,,,
I have a version of Kodi 17.1 installed,for Windows 10.
1.Uninstall Kodi 17.1 from PC - local disk C-program files (86)
2.Download Kodi 17.3 from Kodi.TV-Download-Windows-Installer (32bit)
PVR IPTV Simple Client,,, Works perfectly
Tomorrow I will try for Linux Raspberry Pi3,Android beelink,phone,,,and VU+SOLO2
find quote
ZaroZaro Offline
Junior Member
Posts: 6
Joined: Sep 2015
Reputation: 0
Post: #17
(2017-05-27 21:59)dreamerds Wrote:  Hi
I have a problem with kodi 17.3 and enigma pvr client. pvr is loading all channels but dont start play. Channels are listed to TV section, EPG its ok, but dont start playing. All is working with kodi 17.1, but 17.2-17.3 dont. settings on both programs are same.
Problem is same in windows, android, qnap nas. 17.1 Ok 17.2-17.3 dont.


Hi,,,,
I have a version of Kodi 17.1 installed,for Windows 10.
1.Uninstall Kodi 17.1 from PC - local disk C-program files (86)
2.Download Kodi 17.3 from Kodi.TV-Download-Windows-Installer (32bit)
PVR IPTV Simple Client,,, Works perfectly
Tomorrow I will try for Linux Raspberry Pi3,Android beelink,phone,,,and VU+SOLO2
find quote
ZaroZaro Offline
Junior Member
Posts: 6
Joined: Sep 2015
Reputation: 0
Post: #18
(2017-05-28 00:16)ZaroZaro Wrote:  
(2017-05-27 21:59)dreamerds Wrote:  Hi
I have a problem with kodi 17.3 and enigma pvr client. pvr is loading all channels but dont start play. Channels are listed to TV section, EPG its ok, but dont start playing. All is working with kodi 17.1, but 17.2-17.3 dont. settings on both programs are same.
Problem is same in windows, android, qnap nas. 17.1 Ok 17.2-17.3 dont.


Hi,,,,
I have a version of Kodi 17.1 installed,for Windows 10.
1.Uninstall Kodi 17.1 from PC - local disk C-program files (86)
2.Download Kodi 17.3 from Kodi.TV-Download-Windows-Installer (32bit)
PVR IPTV Simple Client,,, Works perfectly
Tomorrow I will try for Linux Raspberry Pi3,Android beelink,phone,,,and VU+SOLO2

VU+SOLO2
Kodi direct and Kodi launcher ,,,I can not install PVR IPTV Simple Client,
find quote
Coolzero Offline
Junior Member
Posts: 9
Joined: Mar 2017
Reputation: 0
Post: #19
(2017-05-27 21:59)dreamerds Wrote:  Hi
I have a problem with kodi 17.3 and enigma pvr client. pvr is loading all channels but dont start play. Channels are listed to TV section, EPG its ok, but dont start playing. All is working with kodi 17.1, but 17.2-17.3 dont. settings on both programs are same.
Problem is same in windows, android, qnap nas. 17.1 Ok 17.2-17.3 dont.


Hello, i have the Same problem under OpenSuse Tumbleweed, EPG and everything Looks Fine, But the Stream don't Start.

What can i do?
find quote
Egooo Offline
Junior Member
Posts: 1
Joined: Jul 2017
Reputation: 0
Post: #20
For me dont work to ( 800SE see HDD ) but dont streem
find quote
zenyatta80 Offline
Junior Member
Posts: 28
Joined: May 2016
Reputation: 0
Post: #21
same here. cant play the channels. log below.

20:29:52.031 T:137878340688 NOTICE: VideoPlayer: Opening: pvr://channels/tv/All channels/pvr.vuplus_67.pvr
20:29:52.031 T:137878340688 WARNING: CDVDMessageQueue(player)::Put MSGQ_NOT_INITIALIZED
20:29:52.032 T:138335478864 NOTICE: Creating InputStream
20:30:12.087 T:138335478864 ERROR: CCurlFile::FillBuffer - Failed: Timeout was reached(28)
20:30:20.149 T:138895668304 WARNING: No information found for item 'nfs://192.168.1.163/volume1/Video/TV [email protected]/', it won't be added to the library.
20:30:20.609 T:138895668304 NOTICE: VideoInfoScanner: Finished scan. Scanning for video info took 03:20
20:30:32.097 T:138335478864 ERROR: CCurlFile::FillBuffer - Failed: Timeout was reached(28)
20:30:32.098 T:138335478864 NOTICE: Creating Demuxer
20:30:32.150 T:138335478864 ERROR: Open - error probing input format, http://192.168.1.148:8001/1:0:1:9B3:63:2...0000:0:0:0
20:30:32.170 T:138335478864 ERROR: Previous line repeats 9 times.
20:30:32.170 T:138335478864 ERROR: OpenDemuxStream - Error creating demuxer
20:30:32.170 T:138335478864 NOTICE: CVideoPlayer::OnExit()
20:30:32.242 T:137878340688 NOTICE: CVideoPlayer::CloseFile()
20:30:32.242 T:137878340688 NOTICE: VideoPlayer: waiting for threads to exit
20:30:32.242 T:137878340688 NOTICE: VideoPlayer: finished waiting
20:30:32.242 T:137878340688 NOTICE: CVideoPlayer::CloseFile()
20:30:32.242 T:137878340688 NOTICE: VideoPlayer: waiting for threads to exit
20:30:32.242 T:137878340688 NOTICE: VideoPlayer: finished waiting
20:31:05.113 T:138334413904 NOTICE: My Music: Scanning for music info using worker thread, operation took 04:04
20:31:25.824 T:138529371216 ERROR: AddOnLog: VU+ / Enigma2 Client: GetRecordings Error fetching lists for folder: '/media/hdd/movie/'
20:32:37.018 T:137878340688 NOTICE: NFS is idle. Closing the remaining connections.
20:33:30.906 T:138529371216 ERROR: AddOnLog: VU+ / Enigma2 Client: GetRecordings Error fetching lists for folder: '/media/hdd/movie/'
find quote
zehner Offline
Junior Member
Posts: 45
Joined: Nov 2009
Reputation: 1
Post: #22
wow, I love this thread. All users have the "same problem" on 2 pages, but no complete log until today

which receiver-OS, client-OS and which version of KODI are you using?

I've the Vu+ PVR client in combination with openATV running on Android and a few linux distributions (Ubuntu, LibreELEC and Gentoo) and versions < KODI 18 (only exception is 17.2) work as expected.

If you use KODI 18, then it's possible, that the old API version of the client doesn't work with the new API version of KODI 18 (bad news for all Vu+ users), otherwise I would check the usual suspects:
- Configuration of WebIf (security, http, anonymous). Since 2017 OpenWebIf based receivers have a new default setting, they allow anonymous access only from LAN, no longer from WAN
- Configuration of KODI (URL, Bouquets)
find quote
zenyatta80 Offline
Junior Member
Posts: 28
Joined: May 2016
Reputation: 0
Post: #23
Receiver OS is latest OoenVix
Client OS is Android 7 on nvidia shield
Kodi version is 17.3

Sent from my Pixel XL (typie typie)
find quote
Coolzero Offline
Junior Member
Posts: 9
Joined: Mar 2017
Reputation: 0
Post: #24
(2017-07-19 12:55)zehner Wrote:  wow, I love this thread. All users have the "same problem" on 2 pages, but no complete log until today

which receiver-OS, client-OS and which version of KODI are you using?

I've the Vu+ PVR client in combination with openATV running on Android and a few linux distributions (Ubuntu, LibreELEC and Gentoo) and versions < KODI 18 (only exception is 17.2) work as expected.

If you use KODI 18, then it's possible, that the old API version of the client doesn't work with the new API version of KODI 18 (bad news for all Vu+ users), otherwise I would check the usual suspects:
- Configuration of WebIf (security, http, anonymous). Since 2017 OpenWebIf based receivers have a new default setting, they allow anonymous access only from LAN, no longer from WAN
- Configuration of KODI (URL, Bouquets)

Hi,
which log do you want exactly?
On my Reciver runs OpenATV 6.0 and my PC is a OpenSuse Tumbleweed System, the Kodi Version is kodi-17.3-1.7.x86_64
The install pvr-addon is this https://opensuse.pkgs.org/tumbleweed/pac...4.rpm.html

What can i do to run the PVR fine?


Here a few lines of Debug Log
https://pastebin.com/0WitCSRB

The Codec Error o don't understand ffmpeg is installed
(This post was last modified: 2017-07-25 07:02 by Coolzero.)
find quote
Coolzero Offline
Junior Member
Posts: 9
Joined: Mar 2017
Reputation: 0
Post: #25
No one a idea? Hav anybody a Kodi 16.x Version for OpenSuse?


Gesendet von iPhone mit Tapatalk
find quote
Coolzero Offline
Junior Member
Posts: 9
Joined: Mar 2017
Reputation: 0
Post: #26
Hi, no one?
find quote
Post Reply