vu+ pvr addon stopped working
#31
Just open the enigma 2 Web interface, arrange channels in a custom bouquete then download their m3u file.
Now you can use the downloaded m3u file with iptv simple clinet in any libreelec or kodi on the network.
Reply
#32
Hi Folks,
I
Reply
#33
Hi Folks,
I had the same issue today and could solve by entering 00080 as Port instead of 80. I know it sounds strange ... but for me it worked!
Cheers
Michael
Reply
#34
The VU+ PVR has stopped working on all devices (android and PVR).

I can still use android aps like dream player, so its not the receiver.

Any help would be appreciated
Reply
#35
(2018-11-28, 23:30)JonMMM Wrote: The VU+ PVR has stopped working on all devices (android and PVR).

I can still use android aps like dream player, so its not the receiver.

Any help would be appreciated
 Please post a full debug log and I'll take a look. The version of Kodi you are using and the addon version will help too.
Maintainer of Enigma2 PVR addon: Github repo, documentation
If you're asked to provide a full debug log, follow this link
Reply
#36
hi, ive had this working via my engima box about 4 days, working a treat, this morning however, after a computer reset, it comes up with the addon could not be loaded due to a unknown error, yet nothing has changed, im lost as to what to do now...
any suggestions??
Reply
#37
(2018-12-19, 16:26)falafael Wrote: hi, ive had this working via my engima box about 4 days, working a treat, this morning however, after a computer reset, it comes up with the addon could not be loaded due to a unknown error, yet nothing has changed, im lost as to what to do now...
any suggestions??

If you can post a full debug log I can try to help.

The addon may have updated automatically when it reset. What version of kodi, hardware, addon, image etc. are you using too please?
Maintainer of Enigma2 PVR addon: Github repo, documentation
If you're asked to provide a full debug log, follow this link
Reply
#38
hi, sorry for the delay, at the time i was using 17.6 on windows 7, latest addon out of the kodi repo, yesterday i moved to leia RC3, and the addon loaded up the channels and epg, albeit very slow, like 4 hours!..after it was done i tried a channel and that took 20secs to come on, after that the addon refused to work and now i get the same error as before....unknown error!
Reply
#39
(2018-12-28, 09:36)falafael Wrote: hi, sorry for the delay, at the time i was using 17.6 on windows 7, latest addon out of the kodi repo, yesterday i moved to leia RC3, and the addon loaded up the channels and epg, albeit very slow, like 4 hours!..after it was done i tried a channel and that took 20secs to come on, after that the addon refused to work and now i get the same error as before....unknown error!

4 hours is way to long. Should be quick.

Can you attach a full debug log and I’ll see if I can help?

Details like the distro you use, hardware, software versions etc (including the addon version) would help.
Maintainer of Enigma2 PVR addon: Github repo, documentation
If you're asked to provide a full debug log, follow this link
Reply
#40
Hey,

same issue here, after forced update (was not my wish) to PVR Enigma2 Client Version 3.xx.x nothing works anymore! Before with http and https through LAN and WAN everything worked fine!

Does someone have a solution?
Reply
#41
Here is my crash-report: qamazipepi.kodi (paste)
Reply
#42
(2018-01-13, 18:58)ashrafhumax Wrote: Just open the enigma 2 Web interface, arrange channels in a custom bouquete then download their m3u file.
Now you can use the downloaded m3u file with iptv simple clinet in any libreelec or kodi on the network.
 
Can you explain how to do this?

So its not only me that i have the problem. This new version dont work with more people...
Reply
#43
(2019-01-31, 16:19)suppenkasper Wrote: Hey,

same issue here, after forced update (was not my wish) to PVR Enigma2 Client Version 3.xx.x nothing works anymore! Before with http and https through LAN and WAN everything worked fine!

Does someone have a solution?
 Can you post a debug log?

If this is happening for a lot of users it would be nice to find out why it is.

You could try to delete your addon settings.xml and restart kodi. You would need to configure the addon again.

Location: userdata/addon_data/pvr.vuplus/settings.xml

You may also need to clear your EPG cache in the PVR settings in kodi.

Can you put this URL in a browser or use curl and let me know the output? You may need to pastebinit so I can see the output.

http://<your-enigma2-ip>/api/tunersignal
Maintainer of Enigma2 PVR addon: Github repo, documentation
If you're asked to provide a full debug log, follow this link
Reply
 
Thread Rating:
  • 2 Vote(s) - 3 Average



Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
vu+ pvr addon stopped working32