Kodi 17 - Version 0.6.0 Released

  Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
onewaytrigger Offline
Member
Posts: 50
Joined: Jun 2016
Reputation: 0
Post: #16
[Image: oV9lXbl.png]

When Settings is highlighted the submenu arrow remains at last menu.

Besides... is it possible to change the weather icons?
find quote
Bumpaneer Offline
Skilled Skinner
Posts: 332
Joined: Jan 2011
Reputation: 19
Post: #17
(2017-03-12 17:57)onewaytrigger Wrote:  When Settings is highlighted the submenu arrow remains at last menu.

Besides... is it possible to change the weather icons?

The submenu arrow being centered is intentional. Since the submenu will always be centered, the pulldown arrow that is attached to it is centered as well. It would look odd if the submenu was extended and the arrow was not centered.

I will look into using a user chosen resource pack for weather icons.
find quote
onewaytrigger Offline
Member
Posts: 50
Joined: Jun 2016
Reputation: 0
Post: #18
(2017-03-12 18:03)Bumpaneer Wrote:  
(2017-03-12 17:57)onewaytrigger Wrote:  When Settings is highlighted the submenu arrow remains at last menu.

Besides... is it possible to change the weather icons?

The submenu arrow being centered is intentional. Since the submenu will always be centered, the pulldown arrow that is attached to it is centered as well. It would look odd if the submenu was extended and the arrow was not centered.

I will look into using a user chosen resource pack for weather icons.

I see, you have a point. In that case shouldn't the Setting menu be centered too?
(This post was last modified: 2017-03-12 18:50 by onewaytrigger.)
find quote
onewaytrigger Offline
Member
Posts: 50
Joined: Jun 2016
Reputation: 0
Photo  RE: Version 0.6.0 Released
Post: #19
In 'Media info view 3' view mode I find having a definition flag next to the movie title a bit redundant since we have much like the same thing into de info box. Not to mention tha 720 or 1080p have the same HD flag. Can you remove that or tell me how?
The IMDB rating is very useful but I think it could be moved to the info box, if possible a 'tomatomer' next to the imdb would be great to. I've made a quick sketch:

[Image: XdmxXbb.jpg]
find quote
Bumpaneer Offline
Skilled Skinner
Posts: 332
Joined: Jan 2011
Reputation: 19
Post: #20
Version 0.6.2 has been released on my test repo. Please let me know if any issues pop up.

12/03/2017 - 0.6.2
[CODED] Multiple Resolution Support
[FIXED] Party Mode for Music
[FIXED] RSS Editor Window
[CODED] Dynamic Lenght Breadcrumbs
[FIXED] Language Folder Names
[CODED] Submenu as Widget Option

Bumpaneer's Repo v1.0.4 - Download Link
find quote
Bumpaneer Offline
Skilled Skinner
Posts: 332
Joined: Jan 2011
Reputation: 19
Post: #21
(2017-03-12 18:49)onewaytrigger Wrote:  I see, you have a point. In that case shouldn't the Setting menu be centered too?

If you want to center each main menu item, you can change the following line to <movement>0</movement>

https://github.com/bumpaneer/skin.unity/...e.xml#L806
find quote
ncls Offline
Junior Member
Posts: 1
Joined: Mar 2017
Reputation: 0
Post: #22
thanks for your hard work. just gave the skin a go and it looks awesome!

I use the pvr feature and the epg seems to be a rather barebone version in comparison to the one from estuary skin. any plans to adapt the epg's look and feel in unity?

Sent from my Nexus 6P (typie typie)
find quote
Bumpaneer Offline
Skilled Skinner
Posts: 332
Joined: Jan 2011
Reputation: 19
Post: #23
I will take a look at it. Haven't revisited that code in a while
find quote
Invernessia Offline
Junior Member
Posts: 2
Joined: Apr 2017
Reputation: 0
Post: #24
About the version 0.6.3, can you enable the ability for costume background without having to install a skin background addon repository?
find quote
Bumpaneer Offline
Skilled Skinner
Posts: 332
Joined: Jan 2011
Reputation: 19
Post: #25
You don't need to use the skin backgroud addon, it will allow a custom background without it.

watch gallery
(This post was last modified: 2017-04-23 13:21 by Bumpaneer.)
find quote
Invernessia Offline
Junior Member
Posts: 2
Joined: Apr 2017
Reputation: 0
Post: #26
Thank you for your reply, but why does the names of the repositories that I've subscribed to (Fusion, Super repo, etc) shows up when I clicked the "costume multi-image (folder)" with no other option to add for selecting images from my computer ?

http://imgur.com/a/0D2dY[Image: 0D2dY]

<blockquote class="imgur-embed-pub" lang="en" data-id="a/0D2dY"><a href="//imgur.com/0D2dY">Kodi Custom multi-image folder</a></blockquote><script async src="//s.imgur.com/min/embed.js" charset="utf-8"></script>
(This post was last modified: 2017-04-24 01:58 by Invernessia.)
find quote
Bumpaneer Offline
Skilled Skinner
Posts: 332
Joined: Jan 2011
Reputation: 19
Post: #27
Sorry, your system contains banned addons. I am not sure why you are seeing that behavior, but I cannot assist you.
find quote
colbert Offline
Fan
Posts: 346
Joined: Dec 2008
Reputation: 0
Post: #28
Love this theme! Using Twitch TV add-on here's a little issue with the info text garbled: http://i.magaimg.net/img/fqw.png
find quote
Bumpaneer Offline
Skilled Skinner
Posts: 332
Joined: Jan 2011
Reputation: 19
Post: #29
(2017-04-27 21:19)colbert Wrote:  Love this theme! Using Twitch TV add-on here's a little issue with the info text garbled: http://i.magaimg.net/img/fqw.png

Thanks for the report, I'll look at getting this fixed as soon as possible.
find quote
colbert Offline
Fan
Posts: 346
Joined: Dec 2008
Reputation: 0
Post: #30
The garbling is also happening during seeking in a video
find quote