•   
  • 1
  • 149
  • 150
  • 151(current)
  • 152
  • 153
  • 312
  •   
Mod Estuary MOD V2 - KODI 18 (UPDATED 17/01/19)
(2017-11-12, 02:56)Guilouz Wrote:
(2017-11-12, 02:26)rudrood Wrote:
(2017-11-11, 04:57)Guilouz Wrote: I can do something like this for PVR info :

Image


Looks great, but when no coverart is available the picon is shown but scale is not oke.

http://imgur.com/a/8kAW5Edit:
Something is wrong with the scaling of coverart (attached cover has a white bar on the top that is cut of)

http://imgur.com/a/dqj9p
 

It's the principle of scaling ^^ Try last git, I have replace scaling by keeping aspect ratio. 

Thanks, I like it this way!
Reply
Code:
Hi Guilouz,

I am sorry but I have to come back to Fanart Background.

If one manages extrafanart via an external way (not using artwork beef) and Artwork helper is installed, it is not working as expected.

For example if you manage the fanart1 - fanart10 via info page of a movie, the multifanart is not shown at all in widgets.

if you disable extrafanart, the one background under fanart is shown.

Can you have a look please.
here are some screenshots

https://imgur.com/a/97cjM


This is driving me crazy.

Thanks
Stefan
Reply
(2017-11-12, 16:42)elchupete Wrote:
Code:
Hi Guilouz,

I am sorry but I have to come back to Fanart Background.

If one manages extrafanart via an external way (not using artwork beef) and Artwork helper is installed, it is not working as expected.

For example if you manage the fanart1 - fanart10 via info page of a movie, the multifanart is not shown at all in widgets.

if you disable extrafanart, the one background under fanart is shown.

Can you have a look please.
here are some screenshots

https://imgur.com/a/97cjM


This is driving me crazy.

Thanks
Stefan
Extrafanarts are working for me on widgets. I doesn't use Emby, I use MySQL database.

Maybe an issue with Artwork Helper addon when external arts are used.
 Estuary MOD V2 
Reply
Hi Guilouz ,

how do you think about to enable showing osd if a movie or episode is played and big step forward/reward is used - on small step forward/reward osd is shown.
Reply
New Update 2.8.8 on repository :

• Improve PVR info dialog
Image

• Add new 'Christmas' pattern
Image

• Fix libraries fanarts when music is played
• Fix movies sets logos on 'Shift View'
• Improvements
• Minor fixes
 Estuary MOD V2 
Reply
(2017-11-13, 01:39)hawkeyexp Wrote: Hi Guilouz ,

how do you think about to enable showing osd if a movie or episode is played and big step forward/reward is used - on small step forward/reward osd is shown.
Done on last update 2.8.8
 Estuary MOD V2 
Reply
Can you please add "Episodename" to the grid in MyPVRGuide
Here are some example pics:
https://imgur.com/a/4Efmu
and here is the changed MyPVRGuide.xml on pastebin
as you can see in the lower part (description) "Episodename" is a little bit difficult to  differentiate from "ListItem.Label" --> do you mind changing Episodename to Italic-style?
I know it is my EPG that gives no Episodenumber, but this is the EPG-data from DVB-S in Germany Wink

Thx for changing PVRInfo btw *thumbsup*
Wetek Play: LibreELEC 9.0.x as TVH-server --- Odroid N2: CoreELEC 19.1 --- Orbsmart 500 Android 19.1 as Online-radio/TV in the kitchen
Reply
(2017-11-13, 13:13)Solo0815 Wrote: Can you please add "Episodename" to the grid in MyPVRGuide
Here are some example pics:
https://imgur.com/a/4Efmu
and here is the changed MyPVRGuide.xml on pastebin
as you can see in the lower part (description) "Episodename" is a little bit difficult to  differentiate from "ListItem.Label" --> do you mind changing Episodename to Italic-style?
I know it is my EPG that gives no Episodenumber, but this is the EPG-data from DVB-S in Germany Wink

Thx for changing PVRInfo btw *thumbsup*

Not possible to place episode name here, it overlap PVR icon status (recording etc).

It's difficult to read because you have no episode number, when all info are shown, it look like : 12:29 - 13:29 Program_Title - 2x3. Episode_Name
 Estuary MOD V2 
Reply
I notice one issue. After installing the skin i get no clearart and clearlogo in pvr "i" info window. But when i click twice short pause everything works as usal. Same issue in win8.1 and win10.
HTPC: Windows 10 Pro 20H2, Zalman HD135, Intel i3-7100, GTX 1070, UHD ASUS BW-16D1HT
NAS: Xpenology 6.2.3, Intel i5-6600
Reply
Hi. I recently did full clean install of Kodi 18 and this mod to try it out. I ran import of my library and it got most of the movie posters on its own no issue. But then I had problem with Kodi crashing so I deleted app cache and since then I am missing most of the movie artwork, no posters or anything. I made sure my API keys are there and also added my own API keys in the .py files per first post instructions and ran artwork beef ‘add missing artwork for all items’ option but still majority do not show up. Strangely all TV Posters seem fine and just a handful of Movie Posters work?

My first time using Kodi for long time and reading back some pages I don’t see any others reporting this problem so assuming its probably something I am doing wrong. Any ideas?

I read a little on Artwork beef and used ‘identify unmatched movie sets with TMDb’ option but it said all items matched so guess it isn’t struggling to identify them.. Maybe it is Kodi issue and not the mod, I don’t know, but figured I would start here. I attached log file here incase it is of use https://paste.ubuntu.com/25955929

Thanks
Reply
(2017-11-13, 19:06)tehax Wrote: I notice one issue. After installing the skin i get no clearart and clearlogo in pvr "i" info window. But when i click twice short pause everything works as usal. Same issue in win8.1 and win10.

I did not encounter this issue. You mean PVR info dialog or info when video is playing ?
 Estuary MOD V2 
Reply
(2017-11-13, 21:16)Thebatfink Wrote: Hi. I recently did full clean install of Kodi 18 and this mod to try it out. I ran import of my library and it got most of the movie posters on its own no issue. But then I had problem with Kodi crashing so I deleted app cache and since then I am missing most of the movie artwork, no posters or anything. I made sure my API keys are there and also added my own API keys in the .py files per first post instructions and ran artwork beef ‘add missing artwork for all items’ option but still majority do not show up. Strangely all TV Posters seem fine and just a handful of Movie Posters work?

My first time using Kodi for long time and reading back some pages I don’t see any others reporting this problem so assuming its probably something I am doing wrong. Any ideas?

I read a little on Artwork beef and used ‘identify unmatched movie sets with TMDb’ option but it said all items matched so guess it isn’t struggling to identify them.. Maybe it is Kodi issue and not the mod, I don’t know, but figured I would start here. I attached log file here incase it is of use https://paste.ubuntu.com/25955929

Thanks

You can try to delete 'Textures13.db' in userdata folder and restart to force kodi to re-cache artworks or use Texture Cache Maintenance utilityhttps://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=158373
 Estuary MOD V2 
Reply
(2017-11-13, 13:45)Guilouz Wrote:
(2017-11-13, 13:13)Solo0815 Wrote: Can you please add "Episodename" to the grid in MyPVRGuide
Here are some example pics:
https://imgur.com/a/4Efmu
and here is the changed MyPVRGuide.xml on pastebin
as you can see in the lower part (description) "Episodename" is a little bit difficult to  differentiate from "ListItem.Label" --> do you mind changing Episodename to Italic-style?
I know it is my EPG that gives no Episodenumber, but this is the EPG-data from DVB-S in Germany Wink

Thx for changing PVRInfo btw *thumbsup*

Not possible to place episode name here, it overlap PVR icon status (recording etc). 
If you don't mind, I'll post some code which takes this into account
(2017-11-13, 13:45)Guilouz Wrote: It's difficult to read because you have no episode number, when all info are shown, it look like : 12:29 - 13:29Program_Title - 2x3. Episode_Name
12:29 - 13:29Program_Title - 2x3 - Episode_Name
is no option for you? Then you can use this code:
<label>$INFO[ListItem.StartTime,, - ]$INFO[ListItem.EndTime]$INFO[ListItem.EpgEventTitle,  [COLOR white],[/COLOR]]$INFO[ListItem.Season,[COLOR white] - ,x[/COLOR]]$INFO[ListItem.Episode,[COLOR white],[/COLOR]]$INFO[ListItem.EpisodeName, - [COLOR white],[/COLOR]]</label>

I don't know which EPG-data other clients/countries are getting, but in germany there is no season or episodenumber from DVB-S. Please think about it
Thx
Wetek Play: LibreELEC 9.0.x as TVH-server --- Odroid N2: CoreELEC 19.1 --- Orbsmart 500 Android 19.1 as Online-radio/TV in the kitchen
Reply
(2017-11-13, 21:44)Guilouz Wrote: You can try to delete 'Textures13.db' in userdata folder and restart to force kodi to re-cache artworks or use Texture Cache Maintenance utilityhttps://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=158373 
Hey thanks. I deleted the Textures13.db file and started Kodi.. now no fanart at all anywhere?

EDIT seems my advancedsettings.xml is not working. If I delete it everything works well, guess it is not causing my thumbs to save to sdcard afterall. Looks like some more research needed on my part. Thanks.
Reply
(2017-11-13, 21:41)Guilouz Wrote:
(2017-11-13, 19:06)tehax Wrote: I notice one issue. After installing the skin i get no clearart and clearlogo in pvr "i" info window. But when i click twice short pause everything works as usal. Same issue in win8.1 and win10.

I did not encounter this issue. You mean PVR info dialog or info when video is playing ? 
Yes, i mean pvr info dialog. Everytime when i start kodi no arts but when double click pause it worked again.
HTPC: Windows 10 Pro 20H2, Zalman HD135, Intel i3-7100, GTX 1070, UHD ASUS BW-16D1HT
NAS: Xpenology 6.2.3, Intel i5-6600
Reply
  •   
  • 1
  • 149
  • 150
  • 151(current)
  • 152
  • 153
  • 312
  •   



Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
Estuary MOD V2 - KODI 18 (UPDATED 17/01/19)17
This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.