v18 [Bug] Audio gap when resuming a paused video Kodi 17 and 18
#16
(2019-03-18, 18:30)JoshDi Wrote: layback, the video frame rate is choppy. The only way to resolve the issue is to jump backwards X seconds. The issue is then resolved. 

Any ideas how to help resolve this?
exactly , latest build still problem exists, I tried everything including unpausejumpback addon with no luck, btw jarvis didn't have this issue.
Reply
#17
Hi there

I am using a Nvidia Shield 2017 with Kodi v18.2, directly into a TV. I am pleased to find this thread as I thought something was wrong with my setup, the issue is quite noticeable (and some what frustrating), I am aware of the unpause addon but not the ideal solution.

During my search on this issue I came across a couple of interesting comments that sound like similar issues - https://discourse.coreelec.org/t/resumin...es/3835/33 and https://forum.libreelec.tv/thread/3959-d...#post38546 it could be worth reviewing these?

I wondered if there was any update about it, or if anyone had any other work around or feedback recently?

Would appreciate any insight! Thanks!
Reply
#18
(2019-05-24, 00:12)nullafy Wrote: Hi there

I am using a Nvidia Shield 2017 with Kodi v18.2, directly into a TV. I am pleased to find this thread as I thought something was wrong with my setup, the issue is quite noticeable (and some what frustrating), I am aware of the unpause addon but not the ideal solution.

During my search on this issue I came across a couple of interesting comments that sound like similar issues - https://discourse.coreelec.org/t/resumin...es/3835/33 and https://forum.libreelec.tv/thread/3959-d...#post38546 it could be worth reviewing these?

I wondered if there was any update about it, or if anyone had any other work around or feedback recently?

Would appreciate any insight! Thanks!
this problem is really annoying its why I no longer use kodi, bug still in the latest build of kodi
Reply
#19
What a shame and disgrace.
I have not yet seen a any player that would play a video with these problems (delay for a few ms of audio after unpause). WHY ? Why after so many years the problem not FIXED?

Another problem:
Why subtitles after switching sometimes appear with a long delay.
No other video player has such a problem either.
Reply
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average



Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
[Bug] Audio gap when resuming a paused video Kodi 17 and 1800