Solved Issue - Refresh button missing, 10.4.5 for Kodi 17 Krypton

  Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
styoda Offline
Junior Member
Posts: 8
Joined: Oct 2013
Reputation: 0
Post: #1
Hi,

I may be missing something, but when I right click a movie and select 'Information' the Refresh button is missing from the Information page.

Am I missing something or is it s bug?

I'm using LibreELEC if this helps.

Thanks
(This post was last modified: 2017-03-24 08:18 by Gade.)
find quote
Gade Offline
Skilled Skinner
Posts: 1,883
Joined: Jan 2013
Reputation: 63
Location: Copenhagen, Denmark
Post: #2
Hi styoda.

When on the movie info window, click the "Manage" menu button and click "Refresh" from the dialog.

If the "Manage" button is disabled, it's because you have enabled kiosk mode in Skin Settings > General > Enable Kiosk Mode.

Cheers
Gade
(This post was last modified: 2017-03-23 22:12 by Gade.)
find quote
styoda Offline
Junior Member
Posts: 8
Joined: Oct 2013
Reputation: 0
Post: #3
Thanks Gade,

For some reason The "Manage" menu was grayed out and wouldn't let me select it until I rebooted the system. This is a new installation, my previous version was OpenELEC with Kodi 15.
find quote
Gade Offline
Skilled Skinner
Posts: 1,883
Joined: Jan 2013
Reputation: 63
Location: Copenhagen, Denmark
Post: #4
No problem.

That's weird. But it's working now?
find quote
styoda Offline
Junior Member
Posts: 8
Joined: Oct 2013
Reputation: 0
Post: #5
Working fine now thanks.
find quote
Gade Offline
Skilled Skinner
Posts: 1,883
Joined: Jan 2013
Reputation: 63
Location: Copenhagen, Denmark
Post: #6
Perfect!

I'll mark this thread as solved.
find quote