PSA: The forum server will be physically migrated to a new datacenter. Expect a large downtime of the forum between the 27th and the 29th of September.

BUG - Music View Problems

  Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
skybird1980 Offline
Fan
Posts: 319
Joined: Dec 2011
Reputation: 9
Location: Oldenborstel, Germany
Post: #1
Sometimes if i stop Music with the OSD (Full View, Video Lyrics on) the OSD is still visible in music list.
but i doesn't happen often, this is why i have no screenshot about.
Maybe you can check this view Smile

// kodi 17, Rapier Dev version.
find quote
Gade Offline
Skilled Skinner
Posts: 1,979
Joined: Jan 2013
Reputation: 76
Location: Copenhagen, Denmark
Post: #2
Hi skybird.

Hmm... that doesn't sound like a skin issue. I'll try to see if I can reproduce the error.

Can you try switching to Estuary and see if the same thing happens?
My guess is that you'll have to wait for a while before it happens.
find quote
Gade Offline
Skilled Skinner
Posts: 1,979
Joined: Jan 2013
Reputation: 76
Location: Copenhagen, Denmark
Post: #3
I can't reproduce at all.

Music artists node.
List View expanded style and also normal style.
Play all songs from an artist.
Fullscreen music window.
Video lyrics displayed.
Bringing up the OSD by pressing "M" and stopping playback.

Then I'm always returned correctly to the artists node.

Can you write in detail what you do (like I did above)?
(This post was last modified: 2017-03-27 10:09 by Gade.)
find quote
skybird1980 Offline
Fan
Posts: 319
Joined: Dec 2011
Reputation: 9
Location: Oldenborstel, Germany
Post: #4
ha, xD i like windows vdr function! Big Grin
https://youtu.be/FV2UaaSaXk8

Kodi log(no debug):
https://drive.google.com/file/d/0Bz_b-Hm...sp=sharing
find quote
Gade Offline
Skilled Skinner
Posts: 1,979
Joined: Jan 2013
Reputation: 76
Location: Copenhagen, Denmark
Post: #5
I can't make that happen at all.

I'm doing the same as you: starting music tracks from the random widget.

Pretty sure though it's not a skin issue.
Can you try doing the same from the home screen of Estuary to see if you can get same reaction?
find quote
skybird1980 Offline
Fan
Posts: 319
Joined: Dec 2011
Reputation: 9
Location: Oldenborstel, Germany
Post: #6
i can't manage to do the same.
1.) Estuary can't start music in fullscreen (like rapier) or i can't find that option.
2.) if i switch to fullscreen it just works.

however in my log are several phyton errors of the lyric addon.
i'll add my skin settings backup to this post. maybe this can help.

https://drive.google.com/open?id=0Bz_b-H...WFVRnQ2TDA
find quote
Gade Offline
Skilled Skinner
Posts: 1,979
Joined: Jan 2013
Reputation: 76
Location: Copenhagen, Denmark
Post: #7
Hi skybird.

Sorry for the late answer.

I have tried over and over again to make this issue happen exactly the way you show in the video, but can't.

On my test machine I run Kodi Leia, so that might be the reason.

At the moment I'm pretty busy, but when I have time, I will try testing this on Kodi Krypton.
find quote
skybird1980 Offline
Fan
Posts: 319
Joined: Dec 2011
Reputation: 9
Location: Oldenborstel, Germany
Post: #8
np for me. i don't hear music often.
thanks for your support.
find quote