VDR-Server: Recordings -> PlotOutline vs Episodename

  Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
Solo0815 Offline
Posting Freak
Posts: 927
Joined: Sep 2004
Reputation: 9
Location: Germany
Post: #1
On VDR-recordings "PlotOutline" gave some info about the recorded program (at least in Oct/Nov 16).
Some days ago, PlotOutline doesn't work anymore for recordings (= empty), but on LiveTV it is filled with info.

Estuary uses "Episodename" on TV-recordings. Changing "PlotOutline" to "Episodename" make it work again with recordings.

Was PlotOutline replaced with Episodename in the VDR-backend? Ksooo mentioned PlotOutline and Episodename is filled from the backend. Thats why I'm asking here.

I'm using VDR-server 2.2 which came with LE 8.0 on a WetekPlay as a server and LE 8.0.1 on a RPi3 as the client. It used to work with 7.9.x.
Thx

PC: Kubuntu 16.10 and Win7/10 --- Wetek Play: LibreELEC 7.95.x --- RPi3: 7.95.x --- NAS: OMV 2.x
find quote
FernetMenta Offline
Team-Kodi Developer
Posts: 6,190
Joined: Jul 2010
Reputation: 140
Location: Munich
Post: #2
I noticed that skins like Estuary do not display plotOutline anymore. Since the name plotOutline seemed to me silly and outdated anyway, I changed it to Episodename.
https://github.com/FernetMenta/pvr.vdr.v...cb5f398d54

For EPG plotoutline equals episodename. IMO pltoutline should be removed from the interface.
find quote
Solo0815 Offline
Posting Freak
Posts: 927
Joined: Sep 2004
Reputation: 9
Location: Germany
Post: #3
Please make the decission consistent -> Plotoutline shouldn't work for LiveTV also.
"Episodename" should be used for LiveTV, EPG etc.

PC: Kubuntu 16.10 and Win7/10 --- Wetek Play: LibreELEC 7.95.x --- RPi3: 7.95.x --- NAS: OMV 2.x
find quote
FernetMenta Offline
Team-Kodi Developer
Posts: 6,190
Joined: Jul 2010
Reputation: 140
Location: Munich
Post: #4
Will do next time I touch that code.
find quote
FernetMenta Offline
Team-Kodi Developer
Posts: 6,190
Joined: Jul 2010
Reputation: 140
Location: Munich
Post: #5
Now I set both: https://github.com/FernetMenta/pvr.vdr.v...1408c492ba

Seems like PlotOutline is required for TVDB scraper
find quote
Solo0815 Offline
Posting Freak
Posts: 927
Joined: Sep 2004
Reputation: 9
Location: Germany
Post: #6
Thx for changing this, but "PlotOutline" is not working in other backends:
http://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=...pid2559828

Please the decission what to use in Kodi consistant over all PVR-backends:
PlotOutline OR Episodename for Recordings AND LiveTV

Atm it is PlotOutline/Episodename for LiveTV and Episodename (all) + PlotOutline (VDR) for Recordings
It is not consistant, if you have to use "Episodename" for Recordings and "PlotOutline" for LiveTV and both contain the same info Confused

PC: Kubuntu 16.10 and Win7/10 --- Wetek Play: LibreELEC 7.95.x --- RPi3: 7.95.x --- NAS: OMV 2.x
find quote
FernetMenta Offline
Team-Kodi Developer
Posts: 6,190
Joined: Jul 2010
Reputation: 140
Location: Munich
Post: #7
It is on the PVR maintainers to keep this consistent. I take care that features like scraping work from an addon perspective.
find quote