Skins dont show graphics
#1
i have downloaded a few themes...mainly MC360 and xTV. (I only want xTV to work...but i tried MC360 as a backup check).

i downloaded from the SVN using .
I uploaded the xTV folder into "xbmc > contents > resources > xbmc > skin".

I then booted up XBMC, and went to appearance, and selected xTV as a skin. It refreshes the screen, and when the new skin is supposed to load and show, it instead just shows a black screen with white text. I can tell the skin has loaded because the font changes style and location.

any ideas on how to get skins to work....mainly the xTV skin?
Reply
#2
When you download the themes from SVN, you will need to run the "build.bat" file to generate the graphics. Since the build.bat file is for Windows, I had to copy to a Windows machine first and then copy the results from the "build" directory to skins.
Reply
#3
I had the same luck (or lack thereof) with xTV. I have a Mac Mini Core Duo (Intel GMA950) hooked up to an LCD TV via DVI @ 1280x768 pixels. I get the same black screen with text on xTV. I suspect that in my case 1280x768 resolution is the culprit. What's your setup?
Reply
#4
exousir Wrote:When you download the themes from SVN, you will need to run the "build.bat" file to generate the graphics. Since the build.bat file is for Windows, I had to copy to a Windows machine first and then copy the results from the "build" directory to skins.

Thanks! That did it! Nod
Reply
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average



Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
Skins dont show graphics00