Solved Issue - Harmony Hub WITHOUT bluetooth

  Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
Exile82 Offline
Junior Member
Posts: 15
Joined: Jan 2015
Reputation: 0
Post: #1
Hi guys!
Just bought the Logitech Harmony Hub along with the Companion Remote, really love it. But I have a really hard time adding my Kodi device (HTPC).
I am forced to pair the hub with the computer via bluetooth, I cannot find any way to use infrared (e.g. the "old" mce remote). Problem is, the computer is not equipped with a bluetooth unit.

Any suggestion? I find it very unlikely that I cannot add such a IR device.
(This post was last modified: 2017-06-01 21:36 by Exile82.)
find quote
cabldawg Offline
Junior Member
Posts: 7
Joined: Oct 2015
Reputation: 0
Post: #2
This works for me. Plugable USB Bluetooth 4.0 Low Energy Micro Adapter (Windows 10, 8.1, 8, 7, Raspberry Pi, Linux Compatible; Classic Bluetooth, and Stereo Headset Comp https://www.amazon.com/dp/B009ZIILLI/ref...io9luoFU5o

Sent from my SM-G935V (typie typie)
find quote
Exile82 Offline
Junior Member
Posts: 15
Joined: Jan 2015
Reputation: 0
Post: #3
Thanks for your reply.
Okay, I will keep that in mind. It will be my last resort though, I am more interested in controlling it with IT.

Efit: Can you start and shut it down with that adapter?
(This post was last modified: 2017-06-01 22:17 by Exile82.)
find quote
Exile82 Offline
Junior Member
Posts: 15
Joined: Jan 2015
Reputation: 0
Post: #4
Got it work, needed to add the manufacture name of the computer.
find quote
Karellen Online
Super Moderator
Posts: 1,754
Joined: Apr 2017
Reputation: 21
Location: Melbourne, Australia
Post: #5
Thread marked solved.

My Signature
Links to : Forum Rules | Banned Add-Ons | Debug Log | Free Movies/TV Shows |


find quote
cabldawg Offline
Junior Member
Posts: 7
Joined: Oct 2015
Reputation: 0
Post: #6
(2017-06-01 22:16)Exile82 Wrote:  Thanks for your reply.
Okay, I will keep that in mind. It will be my last resort though, I am more interested in controlling it with IT.

Efit: Can you start and shut it down with that adapter?
I am able to shut it down or hibernate. I haven't tried waking it or powering on. I use plex more so than kodi.

Sent from my SM-G935V (typie typie)
find quote