Feature Request - BD and UHD BD Menu support

  Thread Rating:
  • 2 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
smitchell6879 Offline
Posting Freak
Posts: 858
Joined: Jan 2016
Reputation: 20
Post: #76
(2017-07-12 16:17)Kib Wrote:  
(2017-07-12 04:51)smitchell6879 Wrote:  Not sure who exactly added this but Thank you Thank you very much.

It was https://www.youtube.com/watch?v=pWB5JZRGl0U , our own @Ace of Spades Smile

Well it's awesome already love it.

Windows 10/MySQL/Xiaomi Mi Box
[WIP] UNIPLEX
Madnox Holiday Mod
find quote
smitchell6879 Offline
Posting Freak
Posts: 858
Joined: Jan 2016
Reputation: 20
Post: #77
So been using this. Not sure the cause but I am using Kodi 18 and when I go to play a movie I have to use the context menu to m ake the movie play.

Then while the movie is playing it skips a few seconds on every chapter change.

Lastly is there a way to use the blue red green yellow buttons?

Windows 10/MySQL/Xiaomi Mi Box
[WIP] UNIPLEX
Madnox Holiday Mod
find quote
movie78 Offline
Posting Freak
Posts: 3,184
Joined: Apr 2014
Reputation: 34
Location: SX USA
Post: #78
(2017-07-07 14:19)Ace Wrote:  
(2017-06-19 21:39)movie78 Wrote:  @Ace
Any update on BD J-ISO support?

Thanks!

Merged some minutes ago. Now it should also work over Lan or similar.

@Ace can the new BD J support be able to merge with @afedchin 3D MVC build?

MY CURRENT MEDIA PLAYER
Beebox-S (INTEL KABY LAKE) 2D&3D WINDOWS | ZIDOO X8 HDR
LG 75UH8500 3D HDR Dolby Vision | Sony 43 Android TV HDR
XBOX ONE S UHD BLU-RAY | PS4 PRO 4K HDR GAMING
MARANTZ SR7011 DTS X | ATMOS 5.1.4 | Auro-3D 9.1
MY HOME THEATER


find quote
dcsmith Offline
Junior Member
Posts: 35
Joined: Aug 2014
Reputation: 0
Post: #79
Any ideas why linux (ubuntu zesty) might not show menu overlays, but still plays background movies correctly on all iso's over samba?
find quote
TheShoe Offline
Senior Member
Posts: 163
Joined: Aug 2012
Reputation: 2
Post: #80
been trying this out -- latest kodi 64bit build from 9/15.

i'm using the latest JDK 1.8 64bit version.

when i select under PLayer->Discs to play the Blu Ray Menu, no errors.

when i play an iso, nothing happens.

Here's the debug log. i see a java NPE

https://pastebin.com/2DPrmnX5
find quote
Post Reply