Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
Solved Issue - Won't start ... at all
#1
First off got to say I miss the XBMC didn't know they kicked off a newer version.

Also just downloaded got it installed and tried it out and I get that Kodi stopped working

Here is the https://pastebin.com/Exy1YrFw

Any help would be appreciated
Reply
#2
Is that Windows XP you are running?
My Signature
Links to : Forum rules (wiki) | Banned_Add-ons (wiki) | Debug Log (wiki) || Artwork (wiki) | NFO_files (wiki) | Import-Export_library (wiki) | HOW-TO:Create_Music_Library (wiki) | Movie_Sets (wiki)
Reply
#3
Windows XP supports upto XBMC Gotham, so that is unlikely to run Kodi 17.6.
Useful pages: Debug log (wiki) | First time user (wiki) | Troubleshooting (wiki) | Free content (wiki) | Forum rules (wiki)
Reply
#4
How the hell did you even get it installed cause that shouldn't be allowed
Read/follow the forum rules.
For troubleshooting and bug reporting, read this first
Interested in seeing some YouTube videos about Kodi? Go here and subscribe
Reply
#5
I have latest windows, i have same problem
Reply
#6
@norton77 no debug log (wiki) no issue.
If I have helped you or increased your knowledge, click the 'thank user' button to give thanks :) (People with less than 20 posts won't see the "Thank you" button.)
Reply
#7
have windows 10 Pro

Edit: 
Think I posted one as I was running "Troubleshoot compatibility"

Here's running it with Windows 10  
https://pastebin.com/Z1KcrNSx
Reply
#8
Ok, well that explains the reference to Windows Unknown version SP3

We need debug mode enabled. Can you follow this guide to enable it... https://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=323719 and repost

Also, just for when you create this log, can you disconnect your second monitor.
My Signature
Links to : Forum rules (wiki) | Banned_Add-ons (wiki) | Debug Log (wiki) || Artwork (wiki) | NFO_files (wiki) | Import-Export_library (wiki) | HOW-TO:Create_Music_Library (wiki) | Movie_Sets (wiki)
Reply
#9
Hoped that worked 
https://pastebin.com/padaaPri
Reply
#10
Yep, that is it.

Seems to be failing around the initialisation of the graphics portion of the log. You are using a AMD Radeon HD 7000 which is almost 6 years old. Should still work with Kodi, but you may need to update your drivers.

Let us know how that works.
My Signature
Links to : Forum rules (wiki) | Banned_Add-ons (wiki) | Debug Log (wiki) || Artwork (wiki) | NFO_files (wiki) | Import-Export_library (wiki) | HOW-TO:Create_Music_Library (wiki) | Movie_Sets (wiki)
Reply
#11
eh is it 6 yrs old? my last tower died on me and this is pieced together PC I had lying around -_- but makes sense I'll see what I can do in the driver department thank you
Reply
#12
No problems Smile

FYI... https://en.wikipedia.org/wiki/Radeon_HD_7000_Series
My Signature
Links to : Forum rules (wiki) | Banned_Add-ons (wiki) | Debug Log (wiki) || Artwork (wiki) | NFO_files (wiki) | Import-Export_library (wiki) | HOW-TO:Create_Music_Library (wiki) | Movie_Sets (wiki)
Reply
#13
(2017-11-19, 02:25)Karellen Wrote: No problems Smile

FYI... https://en.wikipedia.org/wiki/Radeon_HD_7000_Series
<-< Thanks for added info... lol Thank you good sir on the update part thought I was up to date but I was incorrect.
Also Kodi doesn't like being forced being used with the Crossfire X

the Enable AMD CrossfireX for applications that have no associated application profile ... also made it not start up
Reply
#14
Thread marked solved.
My Signature
Links to : Forum rules (wiki) | Banned_Add-ons (wiki) | Debug Log (wiki) || Artwork (wiki) | NFO_files (wiki) | Import-Export_library (wiki) | HOW-TO:Create_Music_Library (wiki) | Movie_Sets (wiki)
Reply
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average



Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
Won't start ... at all00