end of buffer
#16
Looks to me like the server your streams are coming from, or some part of the internet between it and your machine, are too slow.
If I have helped you or increased your knowledge, click the 'thumbs up' button to give thanks :) (People with less than 20 posts won't see the "thumbs up" button.)
Reply
#17
Hello,

I have same problem on Simple IPTV. After the select channel sound and video come after gone. I produce debug log for inspection. Thank you

https://pastebin.com/GvZNsTqU
Reply
#18
(2018-02-25, 16:18)mbeyaz Wrote: Hello,

I have same problem on Simple IPTV. After the select channel sound and video come after gone. I produce debug log for inspection. Thank you

https://pastebin.com/GvZNsTqU
 Your log is incomplete.
If I have helped you or increased your knowledge, click the 'thumbs up' button to give thanks :) (People with less than 20 posts won't see the "thumbs up" button.)
Reply
#19
Hello,

Whats the log requirements? How can I get required logs?

Thanks
Reply
#20
To receive meaningful assistance you will need to provide a full debug log.

The instructions are here... debug log (wiki)

If you are using the Basic Method, then ensure the following is applied...
1.Enable debugging in Settings>System Settings>Logging,
2.Restart Kodi
3.Replicate the problem.

If you are using the Advanced Method ensure you have correctly created and applied the advancedsettings.xml file.

In both instances, you should see the word DEBUG throughout the log.

Note: Full logs only. No partial or redacted logs
Do NOT post your logs directly into the forum. Always use a paste site like pastebin.com. Post the link to your pasted log in the forum
If I have helped you or increased your knowledge, click the 'thumbs up' button to give thanks :) (People with less than 20 posts won't see the "thumbs up" button.)
Reply
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average



Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
end of buffer00