•   
  • 1
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42(current)
Vu+ PVR addon is getting updates again
Hello ,

is it possible to save the personal search settings ?
System info: kodi.log

Image

Thank you
Reply
(2020-06-11, 16:29)sus67 Wrote: Hello ,

is it possible to save the personal search settings ?
System info: kodi.log

Image

Thank you


No, that's currently not possible. However, this would be something to implement in Kodi itself, not in the add-on.
Reply
Gents,

Kodi 19 installed; it is not possible to skip the recordings (VU+ Uno 4K SE & openwebif_1.4.0-latest). With Kodi Leia or recordings from NAS, non problems with skip steps.
kodi.log Full

What could be the reason ?!

Thank you
Reply
(2020-06-24, 16:22)sus67 Wrote: Gents,

Kodi 19 installed; it is not possible to skip the recordings (VU+ Uno 4K SE & openwebif_1.4.0-latest). With Kodi Leia or recordings from NAS, non problems with skip steps.
kodi.log Full

What could be the reason ?!

Thank you

Could you try from a windows or Mac device with Kodi 19 and see if it’s the same. I would like to figure out if this is just a 32 bit ARM problem or effects other platforms too.
Maintainer of Enigma2 PVR addon: repo, docschangelog
How to create a full debug: here
Reply
(2020-06-24, 18:32)phunkyfish Wrote:
(2020-06-24, 16:22)sus67 Wrote: Gents,

Kodi 19 installed; it is not possible to skip the recordings (VU+ Uno 4K SE & openwebif_1.4.0-latest). With Kodi Leia or recordings from NAS, non problems with skip steps.
kodi.log Full

What could be the reason ?!

Thank you

Could you try from a windows or Mac device with Kodi 19 and see if it’s the same. I would like to figure out if this is just a 32 bit ARM problem or effects other platforms too.
@phunkyfish

also the problem with Windows 64 bit AMD + Kodi 19 -> Commands "seeking"/"Skip steps" or "rewind" or "fast-forward" or  play "Resume from.."  do not working for videos (recordings) by VU+ box.  kodi Windows.log

#Kodi 19: VU+ video freeze with this commands on last position, but you can "Play from beginning" w/o issues. Test trial: Copied VU+ video (format .ts) to play from NAS storage results identical phenomenon.
#Kodi 18.7.2 Leia: Everything running fine on same platform.

Please let me know, if you need more info.

Thanks again
Reply
The TS file should only play if recognised by PVR so copying from the NAS should not work anyway.

I just tried this here in case a bug was introduced but it works correctly for me and I also have a VU+ device. The only difference is that I have the OpenVix image and you have VTI.

I’m currently stumped as to why it’s happening with your device and only on kodi 19.
Maintainer of Enigma2 PVR addon: repo, docschangelog
How to create a full debug: here
Reply
@phunkyfish
I'll try the OpenVix image on my VU+ box, too.
Thanks for you patience
Reply
  •   
  • 1
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42(current)



Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
Vu+ PVR addon is getting updates again3
This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.