Problem with script and dialogvideoinfo
#1
I am creating a script, if I call a DialogInfo using ListItem
dialog = xbmcgui.Dialog()
ret = dialog.info(self.selected_item)
When I open the windows DialogInfo it opens perfectly and shows infolabels, as you press play it will work. 
But if when creating the ListItem, adding the path to "plugin://plugin.video.test"(plugin created for testing), it does not run, it calls, but the thread does not end, it stays as"loading", here is the log:
DEBUG: ------ Window Deinit (DialogVideoInfo.xml) ------
DEBUG: XFILE::CPluginDirectory::StartScript - calling plugin testing('plugin://plugin.video.test/','4','?key1=value1','resume:false')
DEBUG: Thread LanguageInvoker start, auto delete: false
INFO: initializing python engine.
if calling at windows DialogInfo through a plugin there is no problem and it works, but it does not work when calling through a script.
Is it a bug or is there something I am missing?
Reply
#2
Does anyone have any idea why this isn't working with the script?

Thanks!
Reply
#3
it might be a kodi bug...

a similar issue (i think) has been reported here:
2807850 (post)
Do not PM or e-mail Team-Kodi members directly asking for support.
Always read the Forum rules, Kodi online-manual, FAQ, Help and Search the forum before posting.
Reply
#4
@ronie thanks for your reply.
I will be waiting for a fix Smile
Reply
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average



Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
Problem with script and dialogvideoinfo00