v17 Kodi 17 on Zgemma box won't play any video
#1
I originally had this working fine, and then somehow managed to crash Kodi and lost all modifications, then Kodi would not play videos. I have since reset my equipment back to Factory Settings and installed everything from scratch, but the problem remains.

Setup:
  • Zgemma 9.2H Satellite box (to use for Freesat and Kodi Media Centre to play video stored on NAS drive)
  • Kodi 17.6 CPU: ARMv7 Processor rev 4 (V71)
  • Media files stored on NAS drive

Symptoms:
  • I can load up the libraries so the files can be accessed. I can also display images
  • When I go to play a video file the screen goes black, as would normally happen before playing the movie, but instead of playing the movie it stays black. If I press OK on the remote I see the progress bar and video controls, but the progress bar doesn't move and the time stays at 00:00
  • Pressing STOP returns to the library.
  • The library displays a still image for the video which has been extracted from the video itself!
  • I can play the videos from the NAS on my laptop.
Here is a log of me trying to play an Adele video.
egazakokuv.kodi (paste)

Any help to resolve this is appreciated.
Reply
#2
You are using a fork of Kodi so that build you're using isn't produced by us, in addition it appears to be using a custom player called HiPlayer and not the standard Kodi Videoplayer, so I don't think anyone here will be able to help.
Reply
#3
(2019-04-04, 04:52)ChrisManch Wrote: I originally had this working fine, and then somehow managed to crash Kodi and lost all modifications, then Kodi would not play videos. I have since reset my equipment back to Factory Settings and installed everything from scratch, but the problem remains.

Setup:
  • Zgemma 9.2H Satellite box (to use for Freesat and Kodi Media Centre to play video stored on NAS drive)
  • [font][font]Kodi 17.6 CPU: Procesor ARMv7 rev 4 (V71)[/font][/font]
  • [font][font]Mediálne súbory uložené na disku NAS[/font][/font]

[font][font]príznaky:[/font][/font]
  • [font][font]Môžem nahrať knižnice, aby sa k súborom pristupovalo. [/font][font]Môžem tiež zobraziť obrázky[/font][/font]
  • [font][font]Keď idem hrať video súbor, obrazovka sa zmení na čiernu, ako by sa to normálne stalo pred hraním filmu, ale namiesto hrania filmu zostane čierna. [/font][font]Ak na diaľkovom ovládači stlačíte tlačidlo OK, zobrazí sa indikátor priebehu a ovládacie prvky videa, ale indikátor priebehu sa nepohybuje a čas zostane v 00:00[/font][/font]
  • [font][font]Stlačením tlačidla STOP sa vrátite do knižnice.[/font][/font]
  • [font][font]Knižnica zobrazuje statický obrázok videa, ktoré bolo extrahované zo samotného videa![/font][/font]
  • [font][font]Môžem prehrávať videá z NAS na mojom notebooku.[/font][/font]
[font][font]Tu je záznam o mojom pokuse o prehratie videa Adele. [/font][/font]
[font][font]https://paste.kodi.tv/egazakokuv.kodi[/font][/font]

[font][font]Každú pomoc pri riešení tohto problému oceníte.[/font][/font] 

[font][font]https://www.youtube.com/watch?v=7JTkWZrwaJ0&t=2s [/font][/font]
Reply
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average



Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
Kodi 17 on Zgemma box won't play any video00