Suddenly unable to play movies from media server
#1
Everything was working well for months. Then suddenly, since a couple of weeks now, I'm unable to play videos on my Kodi Krypton v17.6 TV box. I can access the library no problem. But I keep getting the error message: Playback failed > "One or more items failed to play. Check the log for more information about this message".

Please, if anybody can assist. 
Here's the link for the error log details: dunojimimi (paste)

Thx!
Reply
#2
The forum moderators have determined that banned addons (wiki) are present on your system. To receive assistance here, these banned items must be removed. If a clean log is not submitted within 3 days, then the relevant post(s) will be removed after this time.
My Signature
Links to : Forum rules (wiki) | Banned_Add-ons (wiki) | Debug Log (wiki)
Links to : HOW-TO:Create_Music_Library (wiki) | HOW-TO:Create_Video_Library (wiki) || Artwork (wiki) | Basic_controls (wiki) | Import-export_library (wiki) | Movie_sets (wiki) | NFO_files (wiki) | Quick start guide (wiki)
Reply
#3
(2019-04-14, 01:19)cjclaes Wrote: Everything was working well for months. Then suddenly, since a couple of weeks now, I'm unable to play videos on my Kodi Krypton v17.6 TV box. I can access the library no problem. But I keep getting the error message: Playback failed > "One or more items failed to play. Check the log for more information about this message".

Please, if anybody can assist. 
Here's the link for the error log details: xuheweyume (paste)

Thx!
Reply
#4
@cjclaes

You provided a new log, but you have not cleaned your Kodi install. It is still full of banned add-ons.
My Signature
Links to : Forum rules (wiki) | Banned_Add-ons (wiki) | Debug Log (wiki)
Links to : HOW-TO:Create_Music_Library (wiki) | HOW-TO:Create_Video_Library (wiki) || Artwork (wiki) | Basic_controls (wiki) | Import-export_library (wiki) | Movie_sets (wiki) | NFO_files (wiki) | Quick start guide (wiki)
Reply
#5
(2019-04-14, 01:48)cjclaes Wrote:
(2019-04-14, 01:19)cjclaes Wrote: Everything was working well for months. Then suddenly, since a couple of weeks now, I'm unable to play videos on my Kodi Krypton v17.6 TV box. I can access the library no problem. But I keep getting the error message: Playback failed > "One or more items failed to play. Check the log for more information about this message".

Please, if anybody can assist. 
Here's the link for the error log details: ibojuzesuh (paste)

Thx!
Reply
#6
(2019-04-14, 03:06)cjclaes Wrote:
(2019-04-14, 01:48)cjclaes Wrote:
(2019-04-14, 01:19)cjclaes Wrote: Everything was working well for months. Then suddenly, since a couple of weeks now, I'm unable to play videos on my Kodi Krypton v17.6 TV box. I can access the library no problem. But I keep getting the error message: Playback failed > "One or more items failed to play. Check the log for more information about this message".

Please, if anybody can assist. 
Here's the link for the error log details: ibojuzesuh (paste)

Thx!
 

Everything was working well for months. Then suddenly, since a couple of weeks now, I'm unable to play videos on my Kodi Krypton v17.6 TV box. I can access the library no problem. But I keep getting the error message: Playback failed > "One or more items failed to play. Check the log for more information about this message".

Please, if anybody can assist. 
Here's the link for the error log details: ibojuzesuh (paste)

Thx!
Reply
#7
Something has changed in your network...

   ERROR: CCurlFile::Stat - Failed: Couldn't connect to server(7) for http://192.168.99.63:50002/vs/NDLNA/363.mkv
My Signature
Links to : Forum rules (wiki) | Banned_Add-ons (wiki) | Debug Log (wiki)
Links to : HOW-TO:Create_Music_Library (wiki) | HOW-TO:Create_Video_Library (wiki) || Artwork (wiki) | Basic_controls (wiki) | Import-export_library (wiki) | Movie_sets (wiki) | NFO_files (wiki) | Quick start guide (wiki)
Reply
#8
01:02:23.168 T:18446744072994949408   DEBUG: ADDON: cpluff: 'Plug-in plugin.program.indigo has been installed.'

And you've still got at least one fragment of banned junk infecting your system...
| Banned add-ons (wiki) | Forum rules (wiki) | VPN policy (wiki) | First time user (wiki) | FAQs (wiki) | Troubleshooting (wiki) | Add-ons (wiki) | Free content (wiki) | Debug Log (wiki) | Free Movies/TV Shows |
Reply
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average



Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
Suddenly unable to play movies from media server00