20 Nov 2019 - TVDB Scraper v3.2.0 is now available which reinstates scraping. TVDB are still in the process of fixing a number of bugs so there may still be further breakages. See this post. 2901570 (post)

Solved kodi suddenly stop streaming in middle of nowhere NFS or SMB the same
#1
Hey all
I use W10ProWS and KODI 17 and Leia on Android 6 Box. Everything run fine and fast but sometimes in middle of nowhere kodi stop streaming and hang few second .. this happens when I stop or pause often or like that for nothing. This happens one time in middle of the movie. All is shared from w10 and the connection are very good and fast I have the same issue with smb1 or smb3 and NFS server get the same issue.
I check my windows 10 events and I can see that every time kodi stop playing, kodi look like logoff and logon to my network alone when this happens I thank you for any help this nuts me very hard !!! 
There is my very interesting W10 logs : mizodireru (paste)

EDITED after comments

Ok there is two full log of brand new fresh installed Leia Kodi last build where at two time kodi bug and where you can see this issue on the the 100 season movie but like I said I'm pretty sure this is useless... (this happens on ALL MOVIES I have not only the 100...)

full log no1 goqegopuve.kodi (paste)

full log no 2 xeyininaka.kodi (paste)

And here is my W10WKS log from "manage" "events":
mizodireru (paste)
For fun Here my 600 first lines from SPMC 17 build (which is give me same issue..)
mezogayuha.kodi (paste)

And remember :
- I have the same issue with this amlogic s912 box...
- same issue with my Pie Xiaomi mi phone...
- same issue with my Chuwi android 8 tablet...
- same issue with any build I tested...
- same issue with smb1,2,3
- same issue with NFS server (Winnfsd.exe installed on my windows 10WKS)

My Box is linked (filed) to my modem cable and I stream from my laptop i7 8750h lenovo legion in WiFi which is faster than my filed I can get download/upload easily at 100Mb/s I mean I can download a 10Gb files from my laptop in same time I stream to my kodi box without any issue and I can have this issue when I do NOT download anything ... ALL my devices are tweaked on STATIC IP adress, my laptop and this box have static IP adress and all this timeout kodi tweak are done https://kodi.wiki/view/SMB/Windows#Timeout
With Kodi my SMB path are configured through IP adress 192.xx.xx.xxx (adress name does not work) I use largesystemcache registry tweak to 1 and parameter/size to 3 in W10WKS I use hidden administrator account too and no any homegroup...

Anyway like I said I'm pretty sure that all this log or all the log I can show will be totally useless unfortunately. I don't have this issue with BsPlayer I dont have this issue with MxPlayer I dont have this issue with VLC or Es explorer player or anything else ... frankly

I have this issue ONLY with KODI any build
Reply
#2
To receive meaningful assistance you will need to provide a full debug log.

The instructions are here... debug log (wiki)

If you are using the Basic Method, then ensure the following is applied...
1.Enable debugging in Settings>System Settings>Logging,
2.Restart Kodi
3.Replicate the problem.
4.Upload the log to Kodi Paste Site manually or use the Kodi Logfile Uploader. (wiki) With either method post the link to the log back here.

If you are using the Advanced Method ensure you have correctly created and applied the advancedsettings.xml file (wiki)

In both instances, you should see the word DEBUG throughout the log.

Note: Full logs only. No partial or redacted logs
Do NOT post your logs directly into the forum. Use the Kodi Paste Site. Post the link to your pasted log in the forum
Got a Kodi problem? Provide us with a full Debug log (wiki) || Usefull pages: First time user (wiki) || Troubleshooting (wiki) || Free content (wiki) || Forum rules (wiki) || VPN policy (wiki)
Reply
#3
my kodi.log get 800mb file ...
Reply
#4
Did you restart as stated in Step 2? Can you disable all automatic Library Updates at startup.
My Signature
Links to : Forum rules (wiki) | Banned_Add-ons (wiki) | Debug Log (wiki)  
Links to : HOW-TO:Create_Music_Library (wiki) | HOW-TO:Create_Video_Library (wiki)  ||  Artwork (wiki) | Basic controls (wiki) | Import-export library (wiki) | Movie sets (wiki) | Movie universe (wiki) | NFO files (wiki) | Quick start guide (wiki)
Reply
#5
I know its not full log but my log are 800Mb big !!! Here is the time where the issue happens : vehuwuwaqa.kodi (paste)

I can not put the entire log it is 800mb ! I use android box amlogic s912 and this seem to be a codec mediacodec issue

Same issue with Leia 18.2 / 17 / 16 kodi builds..
Reply
#6
Yes I restarted Kodi before to log ... Here the head of the 800Mb log file (I use spmc 17.4 build because its the best build that give me the best results with my amlogic s912 box android 6 but Leia 18.2 or any other do the same issue and I get the same issue if I use NFS server or SMB1,2,3
aqofedumog.kodi (paste)
Reply
#7
Useless. From 800MB, you have gone to 78 lines...

And what are the answers to the questions I asked?
My Signature
Links to : Forum rules (wiki) | Banned_Add-ons (wiki) | Debug Log (wiki)  
Links to : HOW-TO:Create_Music_Library (wiki) | HOW-TO:Create_Video_Library (wiki)  ||  Artwork (wiki) | Basic controls (wiki) | Import-export library (wiki) | Movie sets (wiki) | Movie universe (wiki) | NFO files (wiki) | Quick start guide (wiki)
Reply
#8
Yes I restarted as stated in Step 2 and Yes I disabled all automatic Library Updates at startup but I have iptv on this build...

I will give the log file from Kodi Leia last fresh build without any addons today but you must know that I have the same issue with this brand fresh new installed one and :

- I have the same issue with this amlogic s912 box...
- same issue with my Pie Xiaomi mi phone...
- same issue with my Chuwi android 8 tablet...
- same issue with any build I tested...
- same issue with smb1,2,3
- same issue with NFS server (Winnfsd.exe installed on my windows 10WKS)

The only think I see at this time that my network are builded as "public" and not "private" for few reasons but I'm pretty sure this will not change anything as public.. and I'm pretty sure we will not see anything other in full log excepted my library which is absolutely useless but I will show it today
thanks for any help
Reply
#9
How about you start with the first 300 lines of the log file?
At leas we'll have some idea what we are dealing with.
Got a Kodi problem? Provide us with a full Debug log (wiki) || Usefull pages: First time user (wiki) || Troubleshooting (wiki) || Free content (wiki) || Forum rules (wiki) || VPN policy (wiki)
Reply
#10
Ok there is two full log of brand new fresh installed Leia Kodi last build where at two time kodi bug and where you can see this issue on the the 100 season movie but like I said I'm pretty sure this is useless... (this happens on ALL MOVIES I have not only the 100...)

full log no1 goqegopuve.kodi (paste)

full log no 2 xeyininaka.kodi (paste)

And here is my W10WKS log from "manage" "events":
mizodireru (paste)
For fun Here my 600 first lines from SPMC 17 build (which is give me same issue..)
mezogayuha.kodi (paste)

And remember :
- I have the same issue with this amlogic s912 box...
- same issue with my Pie Xiaomi mi phone...
- same issue with my Chuwi android 8 tablet...
- same issue with any build I tested...
- same issue with smb1,2,3
- same issue with NFS server (Winnfsd.exe installed on my windows 10WKS)

My Box is linked (filed) to my modem cable and I stream from my laptop i7 8750h lenovo legion in WiFi which is faster than my filed I can get download/upload easily at 100Mb/s I mean I can download a 10Gb files from my laptop in same time I stream to my kodi box without any issue and I can have this issue when I do NOT download anything ... ALL my devices are tweaked on STATIC IP adress, my laptop and this box have static IP adress and all this timeout kodi tweak are done https://kodi.wiki/view/SMB/Windows#Timeout
With Kodi my SMB path are configured through IP adress 192.xx.xx.xxx (adress name does not work) I use largesystemcache registry tweak to 1 and parameter/size to 3 in W10WKS I use hidden administrator account too and no any homegroup...

Anyway like I said I'm pretty sure that all this log or all the log I can show will be totally useless unfortunately and I was sure that I would immediately be asked for the log file but I will never get any fix solution
Reply
#11
@jambono

A couple of comments...

1. Your filenaming is terrible. It is a wonder you have any movies in your library if this is how you name them...
K/Films/Magic City/The 100 Saison5Ep06/The.100.S06E04.FASTSUB.VOSTFR.720p.WEB.x264-WEEDS.WwW.Annuaire-Telechargement.CoM.mkv
Is this a movie or a tv show? Who knows...

2. In that short period you played that video, you pressed buttons on your keyboard/remote 50 times. Maybe just back off on all the fiddling and let the video play?
But I did see this, so I guess you have a network problem or a corrupt file or both.
NOTICE: CVideoPlayerAudio:Tonguerocess - stream stalled
2019-06-15 09:51:34.992 T:14578 INFO: CVideoPlayerVideo - Stillframe detected, switching to forced 23.976024 fps
2019-06-15 09:51:34.993 T:14578 DEBUG: CPtsTracker: pattern lost on diff 208541.666667, number of losses 1
2019-06-15 09:51:56.129 T:14572 ERROR: Read - Error( -1, 110, Connection timed out )
2019-06-15 09:51:56.129 T:14572 ERROR: ffmpeg[D74B8930]: [matroska,webm] Read error
2019-06-15 09:51:56.131 T:14572 INFO: Process - eof reading from demuxer
My Signature
Links to : Forum rules (wiki) | Banned_Add-ons (wiki) | Debug Log (wiki)  
Links to : HOW-TO:Create_Music_Library (wiki) | HOW-TO:Create_Video_Library (wiki)  ||  Artwork (wiki) | Basic controls (wiki) | Import-export library (wiki) | Movie sets (wiki) | Movie universe (wiki) | NFO files (wiki) | Quick start guide (wiki)
Reply
#12
(2019-06-15, 23:42)Karellen Wrote: @jambono

A couple of comments...

1. Your filenaming is terrible. It is a wonder you have any movies in your library if this is how you name them...
K/Films/Magic City/The 100 Saison5Ep06/The.100.S06E04.FASTSUB.VOSTFR.720p.WEB.x264-WEEDS.WwW.Annuaire-Telechargement.CoM.mkv
Is this a movie or a tv show? Who knows...

2. In that short period you played that video, you pressed buttons on your keyboard/remote 50 times. Maybe just back off on all the fiddling and let the video play?
But I did see this, so I guess you have a network problem or a corrupt file or both.
NOTICE: CVideoPlayerAudio:Tonguerocess - stream stalled
2019-06-15 09:51:34.992 T:14578 INFO: CVideoPlayerVideo - Stillframe detected, switching to forced 23.976024 fps
2019-06-15 09:51:34.993 T:14578 DEBUG: CPtsTracker: pattern lost on diff 208541.666667, number of losses 1
2019-06-15 09:51:56.129 T:14572 ERROR: Read - Error( -1, 110, Connection timed out )
2019-06-15 09:51:56.129 T:14572 ERROR: ffmpeg[D74B8930]: [matroska,webm] Read error
2019-06-15 09:51:56.131 T:14572 INFO: Process - eof reading from demuxer
I post because a I have network / kodi issue and you say I have network issue ... well I don't know how to thank you .. so thank you to say this is a network issue ! loll The problem is that this happens with ALL files I play not only this corrupted file (if this file is corrupted).. seriously I press buttons 50 times to provoke and to cause the issue faster because I'm tired of seeing the debugging lines loll
Reply
#13
We don't fix network issues.
My Signature
Links to : Forum rules (wiki) | Banned_Add-ons (wiki) | Debug Log (wiki)  
Links to : HOW-TO:Create_Music_Library (wiki) | HOW-TO:Create_Video_Library (wiki)  ||  Artwork (wiki) | Basic controls (wiki) | Import-export library (wiki) | Movie sets (wiki) | Movie universe (wiki) | NFO files (wiki) | Quick start guide (wiki)
Reply
#14
its NOT a network issue... I do NOT have any issue with MxPlayer or any other but only KODI...so YES its network but KODI network's issue
Reply
#15
I don't have this issue with BsPlayer I dont have this issue with MxPlayer I dont have this issue with VLC or Es explorer player or anything else ... frankly

I have this issue ONLY with KODI any build

I dont call that a network issue
Reply
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average



Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
kodi suddenly stop streaming in middle of nowhere NFS or SMB the same00