•   
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11(current)
Release Embuary Helper Script
Oh, thanks. Will change that.
Embuary | Skin | Helper | Info | Repo | GitHub
Reply
Hi Sualfred,

the latest update of Embury Helper (1.2.19) doesnt seem to work. Doesnt change the background fanart - just shows the same fanart. And constantly getting 'Embury Error Please check log'. 
Downgraded to version 1.2.17 from Kodi repo and all working.

Cheers
Reply
Log please I need to see what's causing it.

Edit:
It's also possible that the service hasn't restarted correctly after the upgrade. I've made some adjustments to it, but after a Kodi restart everything should be fine. You are the first one who is reporting an issue and it works correctly here on my Win10 machine and on my Shield.
But a log will tell me more.
Embuary | Skin | Helper | Info | Repo | GitHub
Reply
(2019-08-17, 23:58)sualfred Wrote: Log please I need to see what's causing it.

Edit:
It's also possible that the service hasn't restarted correctly after the upgrade. I've made some adjustments to it, but after a Kodi restart everything should be fine. You are the first one who is reporting an issue and it works correctly here on my Win10 machine and on my Shield.
But a log will tell me more.

Yep. Ive just upgraded to the latest version to try it again. Seems okay now! 
Thanks
Reply
(2019-08-18, 00:14)Giant_Midget Wrote:
(2019-08-17, 23:58)sualfred Wrote: Log please I need to see what's causing it.

Edit:
It's also possible that the service hasn't restarted correctly after the upgrade. I've made some adjustments to it, but after a Kodi restart everything should be fine. You are the first one who is reporting an issue and it works correctly here on my Win10 machine and on my Shield.
But a log will tell me more.

Yep. Ive just upgraded to the latest version to try it again. Seems okay now! 
Thanks  

Nope. Spoke too soon. Just got an Error pop-up and its stuck on the same fanart. Ill try and get you a log.
Reply
Forgot the log? Wink
Embuary | Skin | Helper | Info | Repo | GitHub
Reply
(2019-08-18, 08:18)sualfred Wrote: Forgot the log? Wink

Sorry about that. Im using a stupid little Android Box and was trying to figure out how to upload a log. Managed to upload a log to Pastebin but it was only kodi.old log file and wasnt sure if thatd be helpful or not. Ive just never had to post my log before. Wouldntve been a problem if i was using my PC. 

Anyway, problem seems to have gone away. Just updated to version 1.2.20. All seems fine. Sorry didnt mean to waste your time.
Reply
It's never a time wasting. If you ever face it again please don't hesitate to provide the log. I'm really curious what was causing it.
Embuary | Skin | Helper | Info | Repo | GitHub
Reply
  •   
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11(current)
 
Thread Rating:
  • 2 Vote(s) - 5 Average



Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
Embuary Helper Script52