•   
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19(current)
  • 20
  • 21
  • 27
  •   
Release script.embuary.helper - a skin helper service / widgets alternative
You must be calling something. Like the dbid info action or something similar. 

Can you please add "log(str(self.action) + ' ' + str(self.params), force=True)" before this line https://github.com/sualfred/script.embua...ult.py#L38 ?
This will log the called action so I can see where it was called and with which params.
Main: Lancool II Mesh  - Ryzen 9 5900x - MSI x570 Unify - Zotac RTX 3080 AMP HOLO - 32GB Trident Z Neo 3600 CL16 -  EVO 960 M.2 250GB / EVO 940 250GB / MX100 512GB /  Crucial P1 2TB / WD Blue 3D Nand 2TB 
Sound: Saxx AS30 DSP - Beyer Dynamic Custom One Pro 
TV: Nvidia Shield 2019 Pro- Adalight 114x LEDs - Sony 65XG9505 - Kodi / Emby - Yamaha RX-V683 - Heco Victa 700/101/251a + Dynavoice Magic FX-4
Server: i3 Skylake - 8GB - OMV4 - 22TB Storage
Reply
(2020-01-25, 14:05)sualfred Wrote: You must be calling something. Like the dbid info action or something similar. 

Can you please add "log(str(self.action) + ' ' + str(self.params), force=True)" before this line https://github.com/sualfred/script.embua...ult.py#L38 ?
This will log the called action so I can see where it was called and with which params.

Will do it tomorrow, must leave now.but didnt want leave uncommented...
Skins
       Titan M O D
       S W A N (WIP)
Addon
       script.playlist.helper
Reply
(2020-01-25, 14:05)sualfred Wrote: You must be calling something. Like the dbid info action or something similar. 

Can you please add "log(str(self.action) + ' ' + str(self.params), force=True)" before this line https://github.com/sualfred/script.embua...ult.py#L38 ?
This will log the called action so I can see where it was called and with which params.

I did what you suggested and upload file again, and packed in zip.

LogError pops by opening window(movieinformation)-
After i Refresh i can get image blurred, but if i refresh next one, the previous one is gone again. pretty strange and i have no idea (Nfo arent the issue, but i deleted them anyway)

Video, to get visual feedback.  -> LINK
(bridge of spies takes up to one minute for refresh 0:44 to 1:45...)


Zip File (Packed, MyVideos.db , .log)  -> LINK

EDIT:

I also test just change fanart - which is used for the blur

  1- if i choose an 'online' source , the image refreshes and blur works

  2.- if i choose a local stored art, embuary h. is not able to blur it
... BUT THAT JUST COUNT SOME FOR ITEMS - see log - (e.g. 'Bridge of Spies', 'Bringing Out The Dead' in that case)
, others are fine and also blur working flawless, regardless if cached from local/online (e.g. 'Braveheart' in that case).



IT SEEMS THE ERROR OCCURS ON ALL ITEMS WITH UMLAUTS


- again video -> LINK



NOTICE: [ script.embuary.helper ] encode {'string': '\'"Bridge of Spies: Der Unterh\xc3\xa4ndler"\'', 'prop': 'EncodedTitle'}
2020-01-26 00:30:21.600 T:25344   ERROR: XFILE::CDirectory::GetDirectory - Error getting H:\Filme\Bridge of Spies Der Unterhändler (2015)\extras
2020-01-26 00:30:21.684 T:10576   ERROR: EXCEPTION Thrown (PythonToCppException) : -->Python callback/script returned the following error<--
                                             - NOTE: IGNORING THIS CAN LEAD TO MEMORY LEAKS!
                                            Error Type: <type 'exceptions.UnicodeDecodeError'>
                                            Error Contents: 'ascii' codec can't decode byte 0xc3 in position 27: ordinal not in range(128)
                                            Traceback (most recent call last):
                                              File "C:\apps\Kodi Leia\portable_data\addons\script.embuary.helper\default.py", line 44, in <module>
                                                Main()
                                              File "C:\apps\Kodi Leia\portable_data\addons\script.embuary.helper\default.py", line 19, in __init__
                                                self.getactions()
                                              File "C:\apps\Kodi Leia\portable_data\addons\script.embuary.helper\default.py", line 40, in getactions
                                                util(self.params)
                                              File "C:\apps\Kodi Leia\portable_data\addons\script.embuary.helper\resources\lib\utils.py", line 208, in encode
                                                winprop(prop,url_quote(string))
                                              File "C:\apps\Kodi Leia\portable_data\addons\script.embuary.helper\resources\lib\helper.py", line 125, in url_quote
                                                string = string.encode('utf-8')
                                            UnicodeDecodeError: 'ascii' codec can't decode byte 0xc3 in position 27: ordinal not in range(128)
                                            -->End of Python script error report<--
2020-01-26 00:30:22.015 T:5688  NOTICE: [ script.embuary.helper ] Image blurring: Image has not changed. Skip https://assets.fanart.tv/fanart/movies/2...ccce17.jpg.
2020-01-26 00:30:22.021 T:17740  NOTICE: [plugin.video.youtube] Running: YouTube (6.5.2) on Leia (Kodi-18.5) with Python 2.7.13
                                                Path: /search/
                                                Params: {'q': 'Bridge of Spies: Der Unterh\xc3\xa4ndler'}
2020-01-26 00:30:22.557 T:5688  NOTICE: [ script.embuary.helper ] Image blurring: Image changed. Blur https://assets.fanart.tv/fanart/movies/8...a77c0d.jpg.
2020-01-26 00:30:23.328 T:13052  NOTICE: [ script.embuary.helper ] lookforfile {'file': '\'"H:\\Filme\\Bringing Out the Dead - N\xc3\xa4chte der Erinnerung (1999)\\Bringing Out the Dead - N\xc3\xa4chte der Erinnerung (1999)-trailer.mp4"\'', 'prop': 'trailer_avail'}
2020-01-26 00:30:23.352 T:13052  NOTICE: [ script.embuary.helper ] File does not exist: H:\Filme\Bringing Out the Dead - Nächte der Erinnerung (1999)\Bringing Out the Dead - Nächte der Erinnerung (1999)-trailer.mp4
2020-01-26 00:30:23.527 T:5688  NOTICE: [ script.embuary.helper ] Average color: FFa27f65
2020-01-26 00:30:24.038 T:5688  NOTICE: [ script.embuary.helper ] Image blurring: Image changed. Blur https://assets.fanart.tv/fanart/movies/2...ccce17.jpg.
2020-01-26 00:30:24.686 T:22632  NOTICE: [ script.embuary.helper ] lookforfile {'file': '\'"H:\\Filme\\Bridge of Spies Der Unterh\xc3\xa4ndler (2015)\\Bridge of Spies Der Unterh\xc3\xa4ndler (2015)-trailer.mp4"\'', 'prop': 'trailer_avail'}
2020-01-26 00:30:24.693 T:22632  NOTICE: [ script.embuary.helper ] File does not exist: H:\Filme\Bridge of Spies Der Unterhändler (2015)\Bridge of Spies Der Unterhändler (2015)-trailer.mp4
2020-01-26 00:30:24.834 T:5688  NOTICE: [ script.embuary.helper ] Average color: FF5f8c9d
2020-01-26 00:30:25.346 T:5688  NOTICE: [ script.embuary.helper ] Image blurring: Image changed. Blur https://assets.fanart.tv/fanart/movies/8...a77c0d.jpg.
2020-01-26 00:30:26.134 T:5688  NOTICE: [ script.embuary.helper ] Average color: FFa27f65
2020-01-26 00:30:26.433 T:8888  NOTICE: [ script.embuary.helper ] lookforfile {'file': '\'"H:\\Filme\\Bringing Out the Dead - N\xc3\xa4chte der Erinnerung (1999)\\Bringing Out the Dead - N\xc3\xa4chte der Erinnerung (1999)-trailer.mp4"\'', 'prop': 'trailer_avail'}
2020-01-26 00:30:26.437 T:8888  NOTICE: [ script.embuary.helper ] File does not exist: H:\Filme\Bringing Out the Dead - Nächte der Erinnerung (1999)\Bringing Out the Dead - Nächte der Erinnerung (1999)-trailer.mp4
2020-01-26 00:30:26.662 T:5688  NOTICE: [ script.embuary.helper ] Image blurring: Image has not changed. Skip https://assets.fanart.tv/fanart/movies/8...a77c0d.jpg.
2020-01-26 00:30:27.901 T:14496  NOTICE: Previous line repeats 1 times.
2020-01-26 00:30:27.901 T:14496  NOTICE: [ script.embuary.helper ] encode {'string': '\'"Bringing Out the Dead - N\xc3\xa4chte der Erinnerung"\'', 'prop': 'EncodedTitle'}
2020-01-26 00:30:28.197 T:25344   ERROR: XFILE::CDirectory::GetDirectory - Error getting H:\Filme\Bringing Out the Dead - Nächte der Erinnerung (1999)\extras
2020-01-26 00:30:28.253 T:14496   ERROR: EXCEPTION Thrown (PythonToCppException) : -->Python callback/script returned the following error<--
                                             - NOTE: IGNORING THIS CAN LEAD TO MEMORY LEAKS!
                                            Error Type: <type 'exceptions.UnicodeDecodeError'>
                                            Error Contents: 'ascii' codec can't decode byte 0xc3 in position 25: ordinal not in range(128)
                                            Traceback (most recent call last):
                                              File "C:\apps\Kodi Leia\portable_data\addons\script.embuary.helper\default.py", line 44, in <module>
                                                Main()
                                              File "C:\apps\Kodi Leia\portable_data\addons\script.embuary.helper\default.py", line 19, in __init__
                                                self.getactions()
                                              File "C:\apps\Kodi Leia\portable_data\addons\script.embuary.helper\default.py", line 40, in getactions
                                                util(self.params)
                                              File "C:\apps\Kodi Leia\portable_data\addons\script.embuary.helper\resources\lib\utils.py", line 208, in encode
                                                winprop(prop,url_quote(string))
                                              File "C:\apps\Kodi Leia\portable_data\addons\script.embuary.helper\resources\lib\helper.py", line 125, in url_quote
                                                string = string.encode('utf-8')
                                            UnicodeDecodeError: 'ascii' codec can't decode byte 0xc3 in position 25: ordinal not in range(128)
                                            -->End of Python script error report<--
Skins
       Titan M O D
       S W A N (WIP)
Addon
       script.playlist.helper
Reply
@mardukL 

Your log had two errors with umlauts. The "encode string" feature should be resolved now and the local image with umlauts should also work now. At least it does it on my end.

Please test my github version and keep me updated.
Main: Lancool II Mesh  - Ryzen 9 5900x - MSI x570 Unify - Zotac RTX 3080 AMP HOLO - 32GB Trident Z Neo 3600 CL16 -  EVO 960 M.2 250GB / EVO 940 250GB / MX100 512GB /  Crucial P1 2TB / WD Blue 3D Nand 2TB 
Sound: Saxx AS30 DSP - Beyer Dynamic Custom One Pro 
TV: Nvidia Shield 2019 Pro- Adalight 114x LEDs - Sony 65XG9505 - Kodi / Emby - Yamaha RX-V683 - Heco Victa 700/101/251a + Dynavoice Magic FX-4
Server: i3 Skylake - 8GB - OMV4 - 22TB Storage
Reply
Wink 
(2020-01-26, 09:44)sualfred Wrote: @mardukL 

Your log had two errors with umlauts. The "encode string" feature should be resolved now and the local image with umlauts should also work now. At least it does it on my end.

Please test my github version and keep me updated.

Its fixed now, using latest git. Thanks again ;-)
Skins
       Titan M O D
       S W A N (WIP)
Addon
       script.playlist.helper
Reply
perfect. Pushed to my repo. Have to do a Matrix test before I'll create a PR for the Kodi repo
Main: Lancool II Mesh  - Ryzen 9 5900x - MSI x570 Unify - Zotac RTX 3080 AMP HOLO - 32GB Trident Z Neo 3600 CL16 -  EVO 960 M.2 250GB / EVO 940 250GB / MX100 512GB /  Crucial P1 2TB / WD Blue 3D Nand 2TB 
Sound: Saxx AS30 DSP - Beyer Dynamic Custom One Pro 
TV: Nvidia Shield 2019 Pro- Adalight 114x LEDs - Sony 65XG9505 - Kodi / Emby - Yamaha RX-V683 - Heco Victa 700/101/251a + Dynavoice Magic FX-4
Server: i3 Skylake - 8GB - OMV4 - 22TB Storage
Reply
I am using Kodi 18.5 on my Nvidia Shield TV with Amber 3.2.31 and Embuary helper 1.3.9 downloaded from the Kodi add-on repository.

On some files (movies or tv shows), when I press the info button, I have the details that appear, but I also have a message with an Embuary helper error : https://forum.kodi.tv/showthread.php?tid...pid2912367
If I deactivate the Embuary helper, I no longer have this error message.

After several attempts, I think I have found when the Embuary helper causes an error message.
It is each time that I want to display the information window of a video with accented characters (like é, è, ê or à for example) in its title.
With videos that don't have accented characters in their title, it works fine and I don't get this error message.

Would this be a problem with only the French language ?

@sualfred, would you know where this problem with Embuary helper can come from ? Can you fix it ?
Reply
Update the script from my repo. Problem has been fixed a hand full post before.
I'll push it to the Kodi repo on the weekend.
Main: Lancool II Mesh  - Ryzen 9 5900x - MSI x570 Unify - Zotac RTX 3080 AMP HOLO - 32GB Trident Z Neo 3600 CL16 -  EVO 960 M.2 250GB / EVO 940 250GB / MX100 512GB /  Crucial P1 2TB / WD Blue 3D Nand 2TB 
Sound: Saxx AS30 DSP - Beyer Dynamic Custom One Pro 
TV: Nvidia Shield 2019 Pro- Adalight 114x LEDs - Sony 65XG9505 - Kodi / Emby - Yamaha RX-V683 - Heco Victa 700/101/251a + Dynavoice Magic FX-4
Server: i3 Skylake - 8GB - OMV4 - 22TB Storage
Reply
Thank you for your quick reply @sualfred. Sorry, I had not seen the message talking about this update.

Does this new version correct errors with only umlauts or with all accented characters ?
Reply
yep. should solve it
Main: Lancool II Mesh  - Ryzen 9 5900x - MSI x570 Unify - Zotac RTX 3080 AMP HOLO - 32GB Trident Z Neo 3600 CL16 -  EVO 960 M.2 250GB / EVO 940 250GB / MX100 512GB /  Crucial P1 2TB / WD Blue 3D Nand 2TB 
Sound: Saxx AS30 DSP - Beyer Dynamic Custom One Pro 
TV: Nvidia Shield 2019 Pro- Adalight 114x LEDs - Sony 65XG9505 - Kodi / Emby - Yamaha RX-V683 - Heco Victa 700/101/251a + Dynavoice Magic FX-4
Server: i3 Skylake - 8GB - OMV4 - 22TB Storage
Reply
OK, thanks.

I'll wait until this weekend to update from the Kodi repository.
Reply
Update from my repo or from the Emby repo. Or use the source from GitHub. I will submit it on the weekend that does not mean it will be available on the weekend (review process).
Main: Lancool II Mesh  - Ryzen 9 5900x - MSI x570 Unify - Zotac RTX 3080 AMP HOLO - 32GB Trident Z Neo 3600 CL16 -  EVO 960 M.2 250GB / EVO 940 250GB / MX100 512GB /  Crucial P1 2TB / WD Blue 3D Nand 2TB 
Sound: Saxx AS30 DSP - Beyer Dynamic Custom One Pro 
TV: Nvidia Shield 2019 Pro- Adalight 114x LEDs - Sony 65XG9505 - Kodi / Emby - Yamaha RX-V683 - Heco Victa 700/101/251a + Dynavoice Magic FX-4
Server: i3 Skylake - 8GB - OMV4 - 22TB Storage
Reply
Hi @sualfred, Firstly thanks both for your amazing skin and this amazing addon! I'm using the calc function in this addon to work out a percentage watched for Container(tvshows) and Container(seasons). In a certain scenario I'm getting an error message. Usually it works fine, but if I rapidly press back from seasons level (i.e. Seasons > TV Shows > Home) an error below triggers:

This is the button I'm using, which is then embedded in all my focused layouts in my controls, so that if the conditions are met, it will trigger a calculation each time I scroll to a new item in any of my views:


  <include name="HiddenFocusButton">
    <control type="button">
      <visible allowhiddenfocus="true">false</visible>
      <animation effect="slide" end="0,0" time="380" reversible="false">Focus</animation>
      <onfocus condition="System.HasAddon(script.embuary.helper) + !String.IsEmpty(ListItem.Label) + !String.IsEqual(ListItem.Overlay,OverlayWatched.png) + [Container.Content(tvshows) | Container.Content(seasons)]">RunScript(script.embuary.helper,action=calc,do='"($INFO[ListItem.Property(WatchedEpisodes)] / $INFO[ListItem.Property(TotalEpisodes)]) * 100"',prop=MyResult)</onfocus>
      <onfocus condition="System.HasAddon(script.embuary.helper) + !String.IsEmpty(ListItem.Label) + [Control.IsVisible(500) + Container.Content(episodes) + !Skin.String(DetailedListView_Display,Square)]">RunScript(script.embuary.helper,action=calc,do='"($INFO[Container.TotalWatched] / $INFO[Container.NumItems]) * 100"',prop=MyResult)</onfocus>
      <onunfocus condition="!String.IsEmpty(Window(Home).Property(MyResult))">ClearProperty(MyResult,home)</onunfocus>
    </control>
  </include>

And this is the error in the log:


2020-01-30 14:51:34.898 T:123145536561152   ERROR: EXCEPTION Thrown (PythonToCppException) : -->Python callback/script returned the following error<--
                                             - NOTE: IGNORING THIS CAN LEAD TO MEMORY LEAKS!
                                            Error Type: <type 'exceptions.SyntaxError'>
                                            Error Contents: invalid syntax (<string>, line 1)
                                            Traceback (most recent call last):
                                              File "/Users/ahekmat/Library/Application Support/Kodi/addons/script.embuary.helper/default.py", line 43, in <module>
                                                Main()
                                              File "/Users/ahekmat/Library/Application Support/Kodi/addons/script.embuary.helper/default.py", line 19, in __init__
                                                self.getactions()
                                              File "/Users/ahekmat/Library/Application Support/Kodi/addons/script.embuary.helper/default.py", line 39, in getactions
                                                util(self.params)
                                              File "/Users/ahekmat/Library/Application Support/Kodi/addons/script.embuary.helper/resources/lib/utils.py", line 180, in calc
                                                result = eval(str(formula))
                                              File "<string>", line 1
                                                ( / ) * 100
                                                  ^
                                            SyntaxError: invalid syntax
                                            -->End of Python script error report<--
 

Here's my whole error log if it's useful: https://www.dropbox.com/s/209sdqjquwyipts/kodi.log?dl=0
And full code here: https://github.com/realcopacetic/skin.copacetic

I'd be super grateful if you could see anything I've done wrong? Thanks!
Reply
The ListItem info labels were empty that's why you got this.
Main: Lancool II Mesh  - Ryzen 9 5900x - MSI x570 Unify - Zotac RTX 3080 AMP HOLO - 32GB Trident Z Neo 3600 CL16 -  EVO 960 M.2 250GB / EVO 940 250GB / MX100 512GB /  Crucial P1 2TB / WD Blue 3D Nand 2TB 
Sound: Saxx AS30 DSP - Beyer Dynamic Custom One Pro 
TV: Nvidia Shield 2019 Pro- Adalight 114x LEDs - Sony 65XG9505 - Kodi / Emby - Yamaha RX-V683 - Heco Victa 700/101/251a + Dynavoice Magic FX-4
Server: i3 Skylake - 8GB - OMV4 - 22TB Storage
Reply
(2020-01-30, 17:26)sualfred Wrote: The ListItem info labels were empty that's why you got this.

Ahh thanks, I'll try adding a conditional to the onfocus so it only checks if they're not empty, thanks!!
Reply
  •   
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19(current)
  • 20
  • 21
  • 27
  •   



Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
script.embuary.helper - a skin helper service / widgets alternative3
This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.