v18 No video
#1
Hi there i have kodi 18.3 installed on raspberry pi 4b when i open a movie there is sound but no video i did check the settings under video "rendering method " but mine is greyed out can sumone help please
Reply
#2
To receive meaningful assistance you will need to provide a full debug log.

The instructions are here... debug log (wiki)

If you are using the Basic Method, then ensure the following is applied...
1.Enable debugging in Settings>System Settings>Logging,
2.Restart Kodi
3.Replicate the problem.
4.Upload the log to Kodi Paste Site manually or use the Kodi Logfile Uploader. (wiki) With either method post the link to the log back here.

If you are using the Advanced Method ensure you have correctly created and applied the advancedsettings.xml file (wiki)

In both instances, you should see the word DEBUG throughout the log.

Note: Full logs only. No partial or redacted logs
Do NOT post your logs directly into the forum. Use the Kodi Paste Site. Post the link to your pasted log in the forum
Got a Kodi problem? Provide us with a full Debug log (wiki) || Usefull pages: First time user (wiki) || Troubleshooting (wiki) || Free content (wiki) || Forum rules (wiki) || VPN policy (wiki)
Reply
#3
Is your HDMI plugged in to the port next to the usb-c/charging port?
Raspberry Pi1 (2x), Raspberry Pi2, Raspberry Pi3
Reply
#4
(2019-09-05, 08:43)Henk31 Wrote: Is your HDMI plugged in to the port next to the usb-c/charging port?
no its not if i plug it in on the 1 next to the usb then i dont get any display
Reply
#5
(2019-09-05, 18:54)Wynand Wrote:
(2019-09-05, 08:43)Henk31 Wrote: Is your HDMI plugged in to the port next to the usb-c/charging port?
no its not if i plug it in on the 1 next to the usb then i dont get any display 
hi my log file was pasted to http://ix.io/1Umk and the crash file to http://ix.io/1Uml
Reply
#6
The forum moderators have determined that banned addons (wiki) are present on your system. To receive assistance here, these banned items must be removed. If a clean log is not submitted within 3 days, then the relevant post(s) will be removed after this time.
Always search the forum before posting. Read/follow the forum rules (wiki).
Reply
#7
(2019-09-05, 19:12)OTinley Wrote: The forum moderators have determined that banned addons (wiki) are present on your system. To receive assistance here, these banned items must be removed. If a clean log is not submitted within 3 days, then the relevant post(s) will be removed after this time.

hi here is my new logs sorry about the other logs i was testing divrent things to see whats happening http://ix.io/1Umt and the other log is http://ix.io/1Umu
thanks
Reply
#8
(2019-09-05, 19:07)Wynand Wrote:
(2019-09-05, 18:54)Wynand Wrote:
(2019-09-05, 08:43)Henk31 Wrote: Is your HDMI plugged in to the port next to the usb-c/charging port?
no its not if i plug it in on the 1 next to the usb then i dont get any display 
hi my log file was pasted to http://ix.io/1Umk and the crash file to http://ix.io/1Uml

hi here is my new logs sorry about the other logs i was testing divrent things to see whats happening http://ix.io/1Umt and the other log is http://ix.io/1Umu
thanks
Reply
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average



Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
No video00