Scrapers remembers old bad folder
#1
Hi,

So I have a movie on folder movie1 and I scrape. Scraping fails and I don't get anything. Probably because the file name is very generic
Then I add a movie_name.nfo file. Scraper fails agin
I have to use an alternative folder name line movie1_new for scraper to succeed. movie1 never succeeds again?

IS this expected? Any way of fixing it?
Reply
#2
To receive meaningful assistance you will need to provide a full debug log.

The instructions are here... debug log (wiki)

If you are using the Basic Method, then ensure the following is applied...
1.Enable debugging in Settings>System Settings>Logging,
2.Restart Kodi
3.Replicate the problem.
4.Upload the log to Kodi Paste Site manually or use the Kodi Logfile Uploader. (wiki) With either method post the link to the log back here.

If you are using the Advanced Method ensure you have correctly created and applied the advancedsettings.xml file (wiki)

In both instances, you should see the word DEBUG throughout the log.

Note: Full logs only. No partial or redacted logs
Do NOT post your logs directly into the forum. Use the Kodi Paste Site. Post the link to your pasted log in the forum
My Signature
Links to : Forum rules (wiki) | Banned_Add-ons (wiki) | Debug Log (wiki)  
Links to : HOW-TO:Create_Music_Library (wiki) | HOW-TO:Create_Video_Library (wiki)  ||  Artwork (wiki) | Basic controls (wiki) | Import-export library (wiki) | Movie sets (wiki) | Movie universe (wiki) | NFO files (wiki) | Quick start guide (wiki)
Reply
#3
HEre: uzovobitas.kodi (paste)

I think this is the relevant part:

17:09:38.960 T:4100  NOTICE: VideoInfoScanner: Starting scan ..
17:09:38.960 T:4088   DEBUG: CAnnouncementManager - Announcement: OnScanStarted from xbmc
17:09:38.961 T:4088   DEBUG: GOT ANNOUNCEMENT, type: 16, from xbmc, message OnScanStarted
17:09:38.968 T:4100   DEBUG: CAddonSettings[metadata.themoviedb.org]: loading setting definitions
17:09:38.968 T:4100   DEBUG: CAddonSettings[metadata.themoviedb.org]: trying to load setting definitions from old format...
17:09:38.969 T:4100   DEBUG: CAddonSettings[metadata.themoviedb.org]: loading setting values
17:09:38.990 T:4100   DEBUG: VideoInfoScanner: Skipping dir 'smb://192.168.1.6/EXT2_SHARE1/MMovies/Shadow.2018.CHINESE.1080p.BluRay.x264.DTS-MT/' due to no change (fasthash)
17:09:39.001 T:4100  NOTICE: VideoInfoScanner: Finished scan. Scanning for video info took 00:00
Reply
#4
(2019-10-03, 17:24)jalcaid001 Wrote: I think this is the relevant part:

I think the relevant parts are those items that are highlighted in orange, meaning the shitload of banned add-ons that you have installed on your Kodi system.

As per forum rules, our support ends now. Unless you can present us a clean kodi log file of your Kodi device, we'll move along to more pressing matters.
Got a Kodi problem? Provide us with a full Debug log (wiki) || Usefull pages: First time user (wiki) || Troubleshooting (wiki) || Free content (wiki) || Forum rules (wiki) || VPN policy (wiki)
Reply
#5
The forum moderators have determined that banned addons (wiki) are present on your system. To receive assistance here, these banned items must be removed. If a clean log is not submitted within 3 days, then the relevant post(s) will be removed after this time.
Got a Kodi problem? Provide us with a full Debug log (wiki) || Usefull pages: First time user (wiki) || Troubleshooting (wiki) || Free content (wiki) || Forum rules (wiki) || VPN policy (wiki)
Reply
#6
My apologies, I have been playing with lots of crap despite not using any of it

I repro the problem with a clean install: kojasaqayo.kodi (paste)

Actually, it seems the first time it scraps and finds this URL: https://www.themoviedb.org/movie/601575-the-shadow
When I add the .nfo file (with https://www.imdb.com/title/tt6864046), it doesn't find the good one: https://www.themoviedb.org/movie/463319-shadow

So the first scrapped info is still deemed as good. How can it be forgotten?
Reply
#7
(2019-10-03, 19:27)jalcaid001 Wrote: When I add the .nfo file (with https://www.imdb.com/title/tt6864046),
No, you don't add the IMDB address in the nfo file if you are using TheMovieDB.

Use the address of the movie that you want from TheMovieDB... https://www.themoviedb.org/movie/463319-shadow
My Signature
Links to : Forum rules (wiki) | Banned_Add-ons (wiki) | Debug Log (wiki)  
Links to : HOW-TO:Create_Music_Library (wiki) | HOW-TO:Create_Video_Library (wiki)  ||  Artwork (wiki) | Basic controls (wiki) | Import-export library (wiki) | Movie sets (wiki) | Movie universe (wiki) | NFO files (wiki) | Quick start guide (wiki)
Reply
#8
(2019-10-03, 21:04)Karellen Wrote:
(2019-10-03, 19:27)jalcaid001 Wrote: When I add the .nfo file (with https://www.imdb.com/title/tt6864046),
No, you don't add the IMDB address in the nfo file if you are using TheMovieDB.

Use the address of the movie that you want from TheMovieDB... https://www.themoviedb.org/movie/463319-shadow 
I thought that would be enough to search for the right movie in TheMovieDB, as described here https://kodi.wiki/view/NFO_files#Parsing_nfo. I routinely use imdb links w/o problem

Anyway, this didn't fix the issue. .nfo file seems to be ignored because file has already been scrapped. I guess it could be optimized to see if the .nfo file has changed.

In the meantime, is there a way to 'unscrape' ? The thing that seems to work:

- Set that folder to content 'None'. It will ask me to 'remove all items within this path from your library' I say yes
- Next I check that folder and it says the content it's Movies (the folder is under a big folder called Movies, with the content set as Movies)
- I can scan for content again in the folder of my movie and it's accepted


Does this sound right? If I am in a big folder Movies, setting the content of a sub-folder as 'Music Videos', sets it for 'Music Videos'. But setting it as 'None' sets it to 'Movies' (defaults to the big folder)
Reply
#9
(2019-10-04, 00:13)jalcaid001 Wrote: I thought that would be enough to search for the right movie in TheMovieDB, as described here https://kodi.wiki/view/NFO_files#Parsing_nfo. I routinely use imdb links w/o problem
Yes, sure. But that relies on the IMDB having been entered in the movie details at TheMovieDB, which is not always the case (and I have no idea if that is the case here). Anyway if you have TheMovieDB page on screen, then wouldn't it be easy to just use that address, instead of going to the effort of going to another site and copying their link, and hoping the magic in url translation works?

(2019-10-04, 00:13)jalcaid001 Wrote: Anyway, this didn't fix the issue. .nfo file seems to be ignored because file has already been scrapped.
Well I could not tell from the log, because it has been so heavily edited to remove your banned add-ons. So how about you provide a proper log, and stop trying to fool us.

(2019-10-04, 00:13)jalcaid001 Wrote: - Set that folder to content 'None'. It will ask me to 'remove all items within this path from your library' I say yes
- Next I check that folder and it says the content it's Movies (the folder is under a big folder called Movies, with the content set as Movies)
- I can scan for content again in the folder of my movie and it's accepted
Why would you want to remove your entire library to fix one movie? Why don't you press "Delete" to remove that single movie from the library? Or just use Refresh from the Information Page.

If you are trying to Update Library to find changes in NFO Files, then that does not work, and was never meant to work that way. I guess this is your mistake.
My Signature
Links to : Forum rules (wiki) | Banned_Add-ons (wiki) | Debug Log (wiki)  
Links to : HOW-TO:Create_Music_Library (wiki) | HOW-TO:Create_Video_Library (wiki)  ||  Artwork (wiki) | Basic controls (wiki) | Import-export library (wiki) | Movie sets (wiki) | Movie universe (wiki) | NFO files (wiki) | Quick start guide (wiki)
Reply
#10
AS I mentioned, the imdb link works fine if it's in a *different* folder . e.g rename folder 'movie' to folder '_movie'
I'm not trying to fool anyone. I repeated the steps after deleting the whole kodi configuration, just for illustration purposes.  The 'Skipping dir' message is still present

I'm not trying to delete the library, just the particular folder where that movie is present. Chaning the content to 'None' of that particular folder and deleting it from library worked.
Refresh seems to mean to delete and re-add movies for a particular source (like big folder 'movies' in my case) (https://kodi.wiki/view/Updating_or_remov...sh_Library), what would be to intrusive.

Tx for your help.
Reply
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average



Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
Scrapers remembers old bad folder00