Bug Kodi 18.4 not scraping media flags from iso files on initial playback
#1
First I thought this was only on my Libreelec Dist the case but now I discovered that since the latest update this does not work anymore even on Windows.

Can you please fix that?
Thank you.
Reply
#2
(2019-10-12, 17:31)_novalis Wrote: First I thought this was only on my Libreelec Dist the case but now I discovered that since the latest update this does not work anymore even on Windows.

Can you please fix that?
Thank you.
I can confirm this behaviour with .iso files, the meta-data is properly pulled in, but the media flags are missing in both 18.4 and 19 A1 versions. Perhaps a trac report pointing back to this thread might bring some attention to this issue and perhaps a solve.
Reply
#3
(2019-10-12, 18:10)PatK Wrote: the meta-data is properly pulled in

but wouldn't that mean that the meta data should be exported to the nfo file with a library export (separat files)?
Because that is not the case.
Usually you find the data here
<fileinfo>
<streamdetails>
<video>
<codec>hevc</codec>
<aspect>0.000000</aspect>
<width>3840</width>
<height>2160</height>
</video>
<audio>
<codec>dtshd_ma</codec>
<language>eng</language>
<channels>6</channels>
</audio>
</streamdetails>
</fileinfo>
Reply
#4
Maybe related to this... 16555 (PR)

Might be worth asking in that PR if ISO could be looked at also.
My Signature
Links to : Forum rules (wiki) | Banned_Add-ons (wiki) | Debug Log (wiki)  
Links to : HOW-TO:Create_Music_Library (wiki) | HOW-TO:Create_Video_Library (wiki)  ||  Artwork (wiki) | Basic controls (wiki) | Import-export library (wiki) | Movie sets (wiki) | Movie universe (wiki) | NFO files (wiki) | Quick start guide (wiki)
Reply
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average



Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
Kodi 18.4 not scraping media flags from iso files on initial playback00