20 Nov 2019 - TVDB Scraper v3.2.0 is now available which reinstates scraping. TVDB are still in the process of fixing a number of bugs so there may still be further breakages. See this post. 2901570 (post)

Extrafanart not loading from cache
#1
Hi,

I am having an issue on the movie information screen with the loading of the the poster and extrafanart.

All images in my movie folders are stored locally on an external drive, but I have also made sure that all of them have been pre-loaded into the Kodi cache (i.e. they should load even when the hard drive is offline).

When the source is connected, they load just fine, albeit with a delay. When the source is disconnected, they don't load at all. In other words, they're being loaded directly from the source each time and not the cache, despite being available there.

I have attached screenshots of the info screen with the source connected and disconnected (you can see the missing poster in the latter, which has skipped straight to the video info section as it detects no extrafanart).

Source attached
and
Source disconnected

The issue does not apply to the background fanart, which still loads from cache, nor to the previous movie selection screen where both the fanart and the poster load from cache.

This issue presumably occurs due to the way Aura loads the poster and extrafanart in this particular screen (which I believe is DialogVideoInfo.xml) - presumably, this file could be modified to load from the cache instead?

Any advice on how I could fix this would be much appreciated.
Reply
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average



Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
Extrafanart not loading from cache00