Not scrapping movie sometimes
#1
Hi,

why is not scrapping?

I think it was doing it before

egalolewak.kodi (paste)

From what I see, the first URL give me result in the browser, but the second does not. In either way, <results> is empty

2020-01-11 21:06:25.695 T:51480   DEBUG: CScraperUrl::Get: Using "UTF-8" charset for "https://api.tmdb.org/3/search/movie?api_key=f090bb54758cabf231fb605d3e3e0468&query=A%20Bread%20Factory%2c%20Part%20Two&year=2018&language=en"
2020-01-11 21:06:25.697 T:51480   DEBUG: scraper: GetSearchResults returned <results></results>

2020-01-11 21:06:25.720 T:51480   DEBUG: CScraperUrl::Get: Using "UTF-8" charset for "https://api.tmdb.org/3/search/movie?api_key=f090bb54758cabf231fb605d3e3e0468&query=A.Bread.Factory%2c.Part.Two&year=&language=en"
2020-01-11 21:06:25.721 T:51480   DEBUG: scraper: GetSearchResults returned <results></results>
Reply
#2
Because you have named it wrong.

A.Bread.Factory..Part.Two.2018.1080p.AMZN.WEBRip.DDP2.0.x264-Cinefeel is how you have named it
A Bread Factory, Part Two Is what the scraper is searching for (see last comment)
A Bread Factory Part Two Walk with Me a While (2018) Should be named this way

Clean your filenaming and check TheMovieDB site to confirm you have named them correctly.

Also I think you have Item 1d enabled here which may cause you problems... 336969 (thread)
My Signature
Links to : Forum rules (wiki) | Banned_Add-ons (wiki) | Debug Log (wiki)  
Links to : HOW-TO:Create_Music_Library (wiki) | HOW-TO:Create_Video_Library (wiki)  ||  Artwork (wiki) | Basic controls (wiki) | Import-export library (wiki) | Movie sets (wiki) | Movie universe (wiki) | NFO files (wiki) | Quick start guide (wiki)
Reply
#3
(2020-01-11, 22:55)Karellen Wrote: Because you have named it wrong.

A.Bread.Factory..Part.Two.2018.1080p.AMZN.WEBRip.DDP2.0.x264-Cinefeel is how you have named it
A Bread Factory, Part Two Is what the scraper is searching for (see last comment)
A Bread Factory Part Two Walk with Me a While (2018) Should be named this way

Clean your filenaming and check TheMovieDB site to confirm you have named them correctly.

Also I think you have Item 1d enabled here which may cause you problems... 336969 (thread)
Video tags were disabled, but this did not make a difference (enabled or disabled)
I name the file 'A Bread Factory Part Two Walk with Me a While (2018).mkv', but it's not scrapped either

From what I see in the logs, Kodi reads the name of the file, and then it tries to parse it different ways and uses this to search the movie in moviedb. Am I correct

If so,  it would seem that 'A%20Bread%20Factory%2c%20Part%20Two&year=2018&language=en' is one of those attempts, and would search for 'A Bread Factory Part Two', and this should be found. Why is it not?
Reply
#4
I tried with an old install and I was able to scrap (GOOD). With the new one, I was not able to (BAD)

What is the difference?



GOOD:
oduruyevec.kodi (paste)
2020-01-12 17:54:17.440 T:48320   DEBUG: CScraperUrl::Get: Using "UTF-8" charset for "https://api.tmdb.org/3/search/movie?api_key=f090bb54758cabf231fb605d3e3e0468&query=A%20Bread%20Factory%20Part%20Two%20Walk%20with%20Me%20a%20While&year=2018&language=en"
2020-01-12 17:54:17.440 T:48320   DEBUG: scraper: GetSearchResults returned <results><entity><title>A Bread Factory Part Two: Walk with Me a While</title><id>549672</id><year>2018</year><url cache="tmdb-en-549672.json">https://api.tmdb.org/3/movie/549672?api_key=f090bb54758cabf231fb605d3e3e0468&amp;language=en</url></entity></results>


BAD:
quhimirosu.kodi (paste)

2020-01-12 17:52:52.481 T:24392   DEBUG: CScraperUrl::Get: Using "UTF-8" charset for "https://api.tmdb.org/3/search/movie?api_key=f090bb54758cabf231fb605d3e3e0468&query=A%20Bread%20Factory%20Part%20Two%20Walk%20with%20Me%20a%20While&year=2018&language=en"
2020-01-12 17:52:52.483 T:24392   DEBUG: scraper: GetSearchResults returned <results></results>
Reply
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average



Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
Not scrapping movie sometimes00