Downloaded video cache buffer is deleted after pressing Rewind
#1
Hi,

First and foremost, I have no buffer issues when it comes to playing anything on my Odroid N2 with CoreELEC. The buffer is crazy fast and I’m very content with it’s performance. Having said that, I do have one tiny little caveat that I’d like to know if we all have or is it just me. When I stream a video file from a remote server and hit rewind once on my remote (left arrow key) I notice Kodi deletes the downloaded cache buffer and starts downloading it again.

Weird part is, buffer only gets deleted the first time I press Rewind (left arrow key). If I let the buffer build again and rewind later for a second or third time, the buffer remains there.

Can someone confirm if this is normal?
And why does it not delete the buffer on the subsequent rewinds? (not that I’m complaining… this is actually a good thing :-)   )

This is my advancedsettings.xml file:

Code:
<advancedsettings>
    <cache>
        <buffermode>1</buffermode>
        <memorysize>349175808</memorysize>
        <readfactor>25</readfactor>
    </cache>
    <network>
        <curlclienttimeout>15</curlclienttimeout>
        <curllowspeedtime>15</curllowspeedtime>
    </network>
</advancedsettings>
4GB ODROID N2 64GB eMMC, Asus i3 Chromebox 128GB, Nvidia Shield, Wetek Hub, AFTV
CoreELEC Nightly, LibreELEC 9.2, Kodi 18.5 
LG 65" OLED C9 and Onkyo TX-NR636 Atmos 7.2
Reply
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average



Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
Downloaded video cache buffer is deleted after pressing Rewind00