•   
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26(current)
  • 27
  • 28
  • 29
  •   
Beta Sling
(2021-03-30, 22:50)gazrob Wrote: Does anyone else have an issue of every channel I select it starts from the exact same point each time like in a loop? Anyone know how to fix ?

The issue is being worked on, it's documented here: Issue #22
Reply
(2021-03-31, 03:04)d21spike Wrote:
(2021-03-30, 22:50)gazrob Wrote: Does anyone else have an issue of every channel I select it starts from the exact same point each time like in a loop? Anyone know how to fix ?
Thank you ūüŹĽ
The issue is being worked on, it's documented here: Issue #22
Reply
The repo has been updated to include branches for both Matrix and Leia. Matrix is functional but compatibility changes are a work in progress. IOFault repo changes to follow but none yet.
Reply
(2021-04-02, 17:12)d21spike Wrote: The repo has been updated to include branches for both Matrix and Leia. Matrix is functional but compatibility changes are a work in progress. IOFault repo changes to follow but none yet.

2021-04-02 14:34:01.800 T:19116    INFO <general>: Creating InputStream
 INFO <general>: AddOnLog: inputstream.adaptive: SetVideoResolution (1278 x 1408)
2021-04-02 14:40:21.544 T:6472    ERROR <general>: XFILE::CDirectory::GetDirectory - Error getting C:\Program Files\Kodi\addons\inputstream.adaptive\

I'm guessing if the inputstream sets it at the 720p it would play? but all meta is showing, looks promising!
Reply
(2021-04-02, 20:46)mancrew Wrote:
(2021-04-02, 17:12)d21spike Wrote: The repo has been updated to include branches for both Matrix and Leia. Matrix is functional but compatibility changes are a work in progress. IOFault repo changes to follow but none yet.

2021-04-02 14:34:01.800 T:19116    INFO <general>: Creating InputStream
 INFO <general>: AddOnLog: inputstream.adaptive: SetVideoResolution (1278 x 1408)
2021-04-02 14:40:21.544 T:6472    ERROR <general>: XFILE::CDirectory::GetDirectory - Error getting C:\Program Files\Kodi\addons\inputstream.adaptive\

I'm guessing if the inputstream sets it at the 720p it would play? but all meta is showing, looks promising!

Can you verify you have have Inputstream.Adaptive installed?
Image
Reply
(2021-04-02, 20:50)d21spike Wrote:
(2021-04-02, 20:46)mancrew Wrote:
(2021-04-02, 17:12)d21spike Wrote: The repo has been updated to include branches for both Matrix and Leia. Matrix is functional but compatibility changes are a work in progress. IOFault repo changes to follow but none yet.

2021-04-02 14:34:01.800 T:19116    INFO <general>: Creating InputStream
 INFO <general>: AddOnLog: inputstream.adaptive: SetVideoResolution (1278 x 1408)
2021-04-02 14:40:21.544 T:6472    ERROR <general>: XFILE::CDirectory::GetDirectory - Error getting C:\Program Files\Kodi\addons\inputstream.adaptive\

I'm guessing if the inputstream sets it at the 720p it would play? but all meta is showing, looks promising!

Can you verify you have have Inputstream.Adaptive installed?
Image

yes, Version 2.6.8, Author peak3d
Reply
(2021-04-02, 20:59)mancrew Wrote:
(2021-04-02, 20:50)d21spike Wrote:
(2021-04-02, 20:46)mancrew Wrote: 2021-04-02 14:34:01.800 T:19116    INFO <general>: Creating InputStream
 INFO <general>: AddOnLog: inputstream.adaptive: SetVideoResolution (1278 x 1408)
2021-04-02 14:40:21.544 T:6472    ERROR <general>: XFILE::CDirectory::GetDirectory - Error getting C:\Program Files\Kodi\addons\inputstream.adaptive\

I'm guessing if the inputstream sets it at the 720p it would play? but all meta is showing, looks promising!

Can you verify you have have Inputstream.Adaptive installed?
Image

yes, Version 2.6.8, Author peak3d

I'm no expert but looking at that error it seems Kodi is having trouble finding Inputstream.Adaptive.

I've had issues "upgrading" from 18 Leia to 19 Matrix. If possible, can you uninstall Kodi including the folder in the roaming directory

Image

Afterwards, install the addon which should include Inputstream.Adaptive.
Reply
(2021-04-02, 21:09)d21spike Wrote:
(2021-04-02, 20:59)mancrew Wrote:
(2021-04-02, 20:50)d21spike Wrote: Can you verify you have have Inputstream.Adaptive installed?
Image

yes, Version 2.6.8, Author peak3d

I'm no expert but looking at that error it seems Kodi is having trouble finding Inputstream.Adaptive.

I've had issues "upgrading" from 18 Leia to 19 Matrix. If possible, can you uninstall Kodi including the folder in the roaming directory

Image

Afterwards, install the addon which should include Inputstream.Adaptive.
yep, works flawlessly now! thanks
Reply
(2021-04-03, 03:25)mancrew Wrote: yep, works flawlessly now! thanks

Glad that worked for you, I feel this might become an issue for others as well.
Reply
(2021-04-03, 13:57)d21spike Wrote:
(2021-04-03, 03:25)mancrew Wrote: yep, works flawlessly now! thanks

Glad that worked for you, I feel this might become an issue for others as well.
This recently happened! I updated Widevine and now the live streaming has issues! It streams from the beginning of the show instead of the actual live footage!
Those Widevine servers are a pain! When I updated, it was from an unknown version. That's what it said, but the unknown version worked great! I shouldn't have updated it!
Reply
(2021-04-03, 17:03)mancrew Wrote:
(2021-04-03, 13:57)d21spike Wrote:
(2021-04-03, 03:25)mancrew Wrote: yep, works flawlessly now! thanks

Glad that worked for you, I feel this might become an issue for others as well.
This recently happened! I updated Widevine and now the live streaming has issues! It streams from the beginning of the show instead of the actual live footage!
Those Widevine servers are a pain! When I updated, it was from an unknown version. That's what it said, but the unknown version worked great! I shouldn't have updated it!

It's an ongoing issue with Inputstream.Adaptive, you can see the progress here: https://github.com/d21spike/plugin.video.../issues/22
Reply
(2021-04-03, 17:17)d21spike Wrote:
(2021-04-03, 17:03)mancrew Wrote:
(2021-04-03, 13:57)d21spike Wrote: Glad that worked for you, I feel this might become an issue for others as well.
This recently happened! I updated Widevine and now the live streaming has issues! It streams from the beginning of the show instead of the actual live footage!
Those Widevine servers are a pain! When I updated, it was from an unknown version. That's what it said, but the unknown version worked great! I shouldn't have updated it!

It's an ongoing issue with Inputstream.Adaptive, you can see the progress here: https://github.com/d21spike/plugin.video.../issues/22

zip 2 working, you are a coding wizard! Thank you so much for your efforts!
Reply
(2021-04-03, 17:44)mancrew Wrote:
(2021-04-03, 17:17)d21spike Wrote:
(2021-04-03, 17:03)mancrew Wrote: This recently happened! I updated Widevine and now the live streaming has issues! It streams from the beginning of the show instead of the actual live footage!
Those Widevine servers are a pain! When I updated, it was from an unknown version. That's what it said, but the unknown version worked great! I shouldn't have updated it!

It's an ongoing issue with Inputstream.Adaptive, you can see the progress here: https://github.com/d21spike/plugin.video.../issues/22

zip 2 working, you are a coding wizard! Thank you so much for your efforts!
IA fix is all @matthuisman so he get's all the credit there, we just provide the testing  Blush
Reply
It seems ‚ÄúMy TV‚ÄĚ does not work right now on Leia or Matrix builds. Is this a known issue or do you need logs to decipher the problem?
Reply
(2021-04-30, 05:27)hagertyoh Wrote: It seems ‚ÄúMy TV‚ÄĚ does not work right now on Leia or Matrix builds. Is this a known issue or do you need logs to decipher the problem
Just pushed version 2021.4.30.1, should work.
Reply
  •   
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26(current)
  • 27
  • 28
  • 29
  •   



Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
Sling0
This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.