•   
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24(current)
  • 25
  • 26
  • 35
  •   
WIP Ember Media Manager 1.9.x - Download & Discussion Thread
Has Daves trailers scrapping gone a bit wonky?

I've changed nothing on my Win 10 x64 1.5.0 version and since last night from this posting when I try to scrape a movie I get this error after I choose the poster, cover art etc :

https://postimg.cc/s1hfBBQb

Am not scaping anything unusual but I notice this error occurs just as scraping trailers start.  I've disabled Daves trailers ans the error does not appear.
Confusion is just a state of mind.
Reply
(2020-10-15, 18:19)FlashPan Wrote: Has Daves trailers scrapping gone a bit wonky?

I've changed nothing on my Win 10 x64 1.5.0 version and since last night from this posting when I try to scrape a movie I get this error after I choose the poster, cover art etc :

https://postimg.cc/s1hfBBQb

Am not scaping anything unusual but I notice this error occurs just as scraping trailers start.  I've disabled Daves trailers ans the error does not appear.
Known bug with movie titles with a ' inside.
Reply
(2020-10-16, 09:32)DanCooper Wrote:
(2020-10-15, 18:19)FlashPan Wrote:  
Known bug with movie titles with a ' inside.
Ahhh...The last 2 movies I scrapped did both have a ' but did not notice that, cheers
Confusion is just a state of mind.
Reply
(2020-10-06, 22:42)TheGeekSteve Wrote: I'm in the process of switching to plex and I have a problem with handeling folders with extras in it.

I try to exclude folders named "other" within the movie folders.

So I added a line in the AdvancedSettings.xml as mentioned in the Undocumented AdvancedSettings thread.

<Setting Section="*EmberAPP" Content="None" Name="NotValidDirIs" DefaultValue="">other|.actors|extrafanart|extrathumbs|video_ts|bdmv|audio_ts|recycler|subs|subtitles|.trashes</Setting>) 

But the folder keeps poping up when I re-scan the movie folder. Am I doing this wrong?

Hi Dan, any advice on this?
Reply
(2020-10-17, 15:24)TheGeekSteve Wrote:
(2020-10-06, 22:42)TheGeekSteve Wrote: I'm in the process of switching to plex and I have a problem with handeling folders with extras in it.

I try to exclude folders named "other" within the movie folders.

So I added a line in the AdvancedSettings.xml as mentioned in the Undocumented AdvancedSettings thread.

<Setting Section="*EmberAPP" Content="None" Name="NotValidDirIs" DefaultValue="">other|.actors|extrafanart|extrathumbs|video_ts|bdmv|audio_ts|recycler|subs|subtitles|.trashes</Setting>) 

But the folder keeps poping up when I re-scan the movie folder. Am I doing this wrong?

Hi Dan, any advice on this?
Works for me with
<Setting Section="*EmberAPP" Content="None" Name="NotValidDirIs" DefaultValue="">other|.actors|extrafanart|extrathumbs|video_ts|bdmv|audio_ts|recycler|subs|subtitles|.trashes</Setting>
Please check if you added the node inside the <AdvancedSettings> node like:

<?xml version="1.0"?>
<AdvancedSettings xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema">
  <Setting Section="scraper.Data.IMDB" Content="Movie" Name="DoCast" DefaultValue="">True</Setting>
 (... lot of other settings)
  <Setting Section="*EmberAPP" Content="None" Name="NotValidDirIs" DefaultValue="">other|.actors|extrafanart|extrathumbs|video_ts|bdmv|audio_ts|recycler|subs|subtitles|.trashes</Setting>
  <ComplexSettings>
    <Table Section="*EmberAPP" Name="VideoFormatConverts">
      <Item Name="avc">h264</Item>
      <Item Name="hvc1">hevc</Item>
      <Item Name="v_mpeg2">mpeg2video</Item>
      <Item Name="v_mpeg4/iso/avc">h264</Item>
      <Item Name="v_mpegh/iso/hevc">hevc</Item>
      <Item Name="v_ms/vfw/fourcc / dx50">dx50</Item>
      <Item Name="v_ms/vfw/fourcc / xvid">xvid</Item>
      <Item Name="v_vp7">vp7</Item>
      <Item Name="v_vp8">vp8</Item>
      <Item Name="v_vp9">vp9</Item>
      <Item Name="x264">h264</Item>
    </Table>
  </ComplexSettings>
 (... lot of other settings)
</AdvancedSettings>
Reply
(2020-10-17, 16:19)DanCooper Wrote: <Setting Section="*EmberAPP" Content="None" Name="NotValidDirIs" DefaultValue="">other|.actors|extrafanart|extrathumbs|video_ts|bdmv|audio_ts|recycler|subs|subtitles|.trashes</Setting>

I found what was wrong, I changed the AdvancedSettings.xml in the "settings" folder instead of the "profiles/default" folder. After I had done that, it worked like a charm. Thanks Smile
Reply
2 questions:
1. Can I import information form already existing nfo files? (I have already manually written up a few for some of my movies)
2. Is it possible to reorder tags and genre's fore a given movie. 

Thanks
Reply
(2020-10-27, 08:48)strubdog Wrote: 2 questions:
1. Can I import information form already existing nfo files? (I have already manually written up a few for some of my movies)
2. Is it possible to reorder tags and genre's fore a given movie. 

Thanks

1. Yes, all NFOs and images will be importet
2. Tag reorder will be possible in one of the next releases, genre reordering is not planed.
Reply
(2020-07-01, 13:34)golikell Wrote: Hi, 
I am running on 1.5.0, and am encountering the following errors:
On certain tv shows (movies do not seem to have this problem) I get the eror that the path is no longer available, even if it has just scanned the file and, yes, it IS available if I browse there...
I created a new folder for the show, but the results are the same.... Other shows in the same folder do not have this problem? It somehow seems a EMM issue (TVshows are not as developed as Movies IMHO)
Thanks in advance,
Erwin Leetink
No reply thus far Sad
Reply
(2020-07-12, 06:13)W.Wolf Wrote:
(2020-07-06, 07:37)ratzofftoya Wrote: Hi there! Very general question for you folks. I use Emby as a server. It seems to grab things like fanart when a new file is detected. I'm about to start (again, after about 5 years off) using Kodi as a frontend. Will something like EMM enhance my Kodi experience, or is Emby doing basically everything I need?

Emby is doing essential the same thing on its own (though there are some settings you can play with in it that can make it act a bit differently).  EMM is really more if you want to be able to manipulate your media NFO and related files like artwork outside of your primary library/player program.

Personally I use it so I can choose my artwork and lock everything in manually.  I really don't like the auto artwork that Kodi, Emby and all the others choose on their own.
Please paste the log (.\Ember Media Manager\Logs) that contains this error on http://pastebin.com
Reply
(2020-10-27, 15:04)DanCooper Wrote:
(2020-07-12, 06:13)W.Wolf Wrote: [snip]
Please paste the log (.\Ember Media Manager\Logs) that contains this error on http://pastebin.com

Speaking of posting logs. I have had an issue recently whenever I scrape the show Evil (https://thetvdb.com/series/evil) that I get a message about "String was not recognized as a valid DateTime." and then something about a JIT debugger that I'm not really sure how to activate to see more information. Anyway, when I look at the error, it looks like it comes from a line like

```
                else if (currentNode.Name.Equals("IMDB_ID", StringComparison.OrdinalIgnoreCase))
```
and it doesn't make sense why currentNode.Name would be a DateTime in this case, but I don't really know how any of this works.

This is the .\Ember Media Manager\Logs file
https://pastebin.com/Wsr6NrBG

This is also the output about the JIT debugger
https://pastebin.com/BXczwsxQ
Reply
Another special case just came up for me.

The Haunting of Hill House and The Haunting of Bly Manor are listed in IMDB as two separate mini-series, while it is listed as just one series (The Haunting) with two seasons in TVDB. I was eventually able to trick Ember (tried changing the shows, I think) to get the titles for the second season, but it will be missing the imdb ratings from the scraper. EDIT: It was still able to pull in the correct ID's from IMDB, just not the ratings/votes.

https://www.imdb.com/title/tt6763664/
https://www.imdb.com/title/tt10970552/
https://thetvdb.com/series/the-haunting
Reply
heya,

is it me or do none of the trailer scrapers work currently?
Reply
(2020-11-03, 21:12)ralfonat Wrote: heya,

is it me or do none of the trailer scrapers work currently?

I believe I'm seeing the same issue for scraping trailer URL into the nfo.
Reply
I have rewritten the YouTube scraper, it should work again and better than before (older videos are now also working again). The bug in DavesTrailerPage has also been fixed. There is also now a YouTube theme scraper.

I want to test the changes by tomorrow evening and then finally do a new bugfix release.
Reply
  •   
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24(current)
  • 25
  • 26
  • 35
  •   



Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
Ember Media Manager 1.9.x - Download & Discussion Thread2
This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.