Need help with Studio Icons- coloured
#16
(2020-06-01, 10:43)CK77 Wrote: I can send you the database, but it's about 36MB. What's the easiest to get that to you?
zip it and upload to a file hosting site and provide the link. Something like this... https://uploadfiles.io/
My Signature
Links to : Forum rules (wiki) | Banned_Add-ons (wiki) | Debug Log (wiki)  
Links to : HOW-TO:Create_Music_Library (wiki) | HOW-TO:Create_Video_Library (wiki)  ||  Artwork (wiki) | Basic controls (wiki) | Import-export library (wiki) | Movie sets (wiki) | Movie universe (wiki) | NFO files (wiki) | Quick start guide (wiki)
Reply
#17
Thanks @CK77

I checked your database for Aquaman and Bumblebee. There seems to be some minor corruption in the data

The studio data is populated in two places -
1. The movie table which is used to display the studio in movie listings and information page
2. The studio_link table which is used to create the studio nodes.

Normally the data in these two tables are matched exactly. For some reason they don't in your database as you can see in the screenshots below. The movie table has one studio and this is why you are able to see the icon, but the studio_link table has multiple studios. I don't know what would cause this.

Aquaman
movie table - 1 studio
Image

studio_link table - multiple studios
Image


Bumblebee
movie table - 1 studio
Image

studio_link table
- multiple studios
Image

You can use this database browser to check your database... https://sqlitebrowser.org/
If you are not confident, make a copy of the database and explore the copy.
My Signature
Links to : Forum rules (wiki) | Banned_Add-ons (wiki) | Debug Log (wiki)  
Links to : HOW-TO:Create_Music_Library (wiki) | HOW-TO:Create_Video_Library (wiki)  ||  Artwork (wiki) | Basic controls (wiki) | Import-export library (wiki) | Movie sets (wiki) | Movie universe (wiki) | NFO files (wiki) | Quick start guide (wiki)
Reply
#18
(2020-06-01, 11:44)Karellen Wrote: Thanks @CK77

I checked your database for Aquaman and Bumblebee. There seems to be some minor corruption in the data

The studio data is populated in two places -
1. The movie table which is used to display the studio in movie listings and information page
2. The studio_link table which is used to create the studio nodes.

Normally the data in these two tables are matched exactly. For some reason they don't in your database as you can see in the screenshots below. The movie table has one studio and this is why you are able to see the icon, but the studio_link table has multiple studios. I don't know what would cause this.

Aquaman
movie table - 1 studio
Imagestudio_link table - multiple studios
Image


Bumblebee
movie table - 1 studio
Image
studio_link table - multiple studios
Image

You can use this database browser to check your database... https://sqlitebrowser.org/
If you are not confident, make a copy of the database and explore the copy. 
Thanks for looking into this.
I guess you were right and it must be something the Emby for Kodi addon does.
I don't edit my .nfo files myself normally, i just let Emby do it's thing and then everything shows up in Kodi.

Al least by looking into this i have again a better understanding of how Kodi works and i now know how to look in the Icon files and in the Kodi DB files
I would call that a success!
Reply



Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
Need help with Studio Icons- coloured0
This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.