•   
  • 1
  • 386
  • 387
  • 388
  • 389
  • 390(current)
Titan BINGIE MOD v1 (UPDATED - 07/24/2020)
(Yesterday, 20:01)loki00 Wrote:
(Yesterday, 19:27)matke Wrote:
(Yesterday, 17:39)loki00 Wrote: Any help on how to fix the Tubed plug-in '403 error quotaExceeded' error when trying to play a trailer? The trailer will play but with the 403 error. It only seems to happen when i try to play TV Show trailers. Movie trailers are fine. I have setup API credentials correctly and tested in the YouTube plug-in - Youtube plays fine without any error.
I don't know why you use Tubed. TBM has nothing to do with this addon. You only need the youtube addon. There was already a discussion about this.
I didnt really want to use Tubed but when it tries to play trailers from the highlight widget it forces me to install Tubed - 'To use this feature you must download an add-on: Tubed'
For some other reason, it asks you to install that addon. I've never used it nor is there anywhere in the code to force it to be installed. Probably some addon you are using forces you to install it.
Reply
(Yesterday, 20:12)matke Wrote:
(Yesterday, 20:01)loki00 Wrote:
(Yesterday, 19:27)matke Wrote: I don't know why you use Tubed. TBM has nothing to do with this addon. You only need the youtube addon. There was already a discussion about this.
I didnt really want to use Tubed but when it tries to play trailers from the highlight widget it forces me to install Tubed - 'To use this feature you must download an add-on: Tubed'
For some other reason, it asks you to install that addon. I've never used it nor is there anywhere in the code to force it to be installed. Probably some addon you are using forces you to install it.
Ive never used or even heard of Tubed before. I dont really have many add-ons - TMDb Helper, Metadata Editor, Artwork Beef, YouTube. I only get the error when it tries to play trailers for TV Shows. Movie trailers play fine.
Reply
(Yesterday, 20:45)loki00 Wrote:
(Yesterday, 20:12)matke Wrote:
(Yesterday, 20:01)loki00 Wrote: I didnt really want to use Tubed but when it tries to play trailers from the highlight widget it forces me to install Tubed - 'To use this feature you must download an add-on: Tubed'
For some other reason, it asks you to install that addon. I've never used it nor is there anywhere in the code to force it to be installed. Probably some addon you are using forces you to install it.
Ive never used or even heard of Tubed before. I dont really have many add-ons - TMDb Helper, Metadata Editor, Artwork Beef, YouTube. I only get the error when it tries to play trailers for TV Shows. Movie trailers play fine.
Just install the youtube addon. Put api key and that's it. It never asked me to install anything like that. Installed the skin a hundred times.
Reply
(Yesterday, 20:49)matke Wrote:
(Yesterday, 20:45)loki00 Wrote:
(Yesterday, 20:12)matke Wrote: For some other reason, it asks you to install that addon. I've never used it nor is there anywhere in the code to force it to be installed. Probably some addon you are using forces you to install it.
Ive never used or even heard of Tubed before. I dont really have many add-ons - TMDb Helper, Metadata Editor, Artwork Beef, YouTube. I only get the error when it tries to play trailers for TV Shows. Movie trailers play fine.
Just install the youtube addon. Put api key and that's it. It never asked me to install anything like that. Installed the skin a hundred times.
I have the YouTube addon running fine with the API key. It only happens with TV shows. Asking here is a last resort, ill just have to do without trailers for now.

Image
Reply
(Yesterday, 20:53)loki00 Wrote:
(Yesterday, 20:49)matke Wrote:
(Yesterday, 20:45)loki00 Wrote: Ive never used or even heard of Tubed before. I dont really have many add-ons - TMDb Helper, Metadata Editor, Artwork Beef, YouTube. I only get the error when it tries to play trailers for TV Shows. Movie trailers play fine.
Just install the youtube addon. Put api key and that's it. It never asked me to install anything like that. Installed the skin a hundred times.
I have the YouTube addon running fine with the API key. It only happens with TV shows. Asking here is a last resort, ill just have to do without trailers for now.

Image
There must be some addon that forces you to install tubed. As I said, not a single line of code has anything to do with tubed. Skin cannot force it.
Only if kodi has not started to force tubed instead of youtube in certain regions.
Reply
(2023-01-26, 21:43)matke Wrote: 1.This is not an issue. Pull data from tmdb. This is original network.
https://www.themoviedb.org/tv/61223
2.I will check here what it is about. The problem is probably that each view is determined for a specific category that it displays.
1. Its is a problem though. I don't want to pull the network from tmdb as the studiologo, I want it to use local studio info as the studiologo. I don't know whats overriding wherever the skin is getting the studio info from.

2. Thank you.
Reply
(Yesterday, 08:56)matke Wrote: Just tell me one thing. Does this container contain movies and tv shows or is it a folder container? Screenshot please.

TV Shows grouped from studios (follow screenshots):

Image Image  Image Image
Reply
(Yesterday, 14:22)loki00 Wrote: Download metadata editor and change the Studio to whatever you like. Provided theres a logo for said studio it should show correctly. Thats what i do.

Tried that. The studio info saved in my library is exactly what i want it to be but the skin or something else seems to be fetching studio info from tmdb or somewhere else other than my library or nfo files. Makes the metadata editor useless in this situation.
Reply
(Yesterday, 23:42)tyuds88 Wrote:
(Yesterday, 08:56)matke Wrote: Just tell me one thing. Does this container contain movies and tv shows or is it a folder container? Screenshot please.

TV Shows grouped from studios (follow screenshots):

Image Image  Image Image
Yes, I assumed this. For menus, the skin only provides lists. You cannot choose another view, there are reasons for that. When you enter the container where the video files are located, you get the option of choosing other views.
Reply
(Yesterday, 23:49)tyuds88 Wrote:
(Yesterday, 14:22)loki00 Wrote: Download metadata editor and change the Studio to whatever you like. Provided theres a logo for said studio it should show correctly. Thats what i do.

Tried that. The studio info saved in my library is exactly what i want it to be but the skin or something else seems to be fetching studio info from tmdb or somewhere else other than my library or nfo files. Makes the metadata editor useless in this situation.
You have 2 network in nfo.......
and your image fior studio have path
resource.images.studios.coloured/white fox/Sentai  Filmworks.png

Beter remove one
Image
XBoxMediaCenter (Kodi Matrix ) 19.3 , AndroidBox -Matrix Skin AeonMQ6
Reply
(Yesterday, 23:52)matke Wrote: Yes, I assumed this. For menus, the skin only provides lists. You cannot choose another view, there are reasons for that. When you enter the container where the video files are located, you get the option of choosing other views.

Well thats unfortunate. Do we know the reasons? I miss setting studios to a panel view, makes it easier to find what I'm looking for with a screen full of logos and the list views just seem empty.
And yes, all the other view still work when browsing actual shows/movies.
Reply
(11 hours ago)Angelinas Wrote: You have 2 network in nfo.......
and your image fior studio have path
resource.images.studios.coloured/white fox/Sentai  Filmworks.png

Beter remove one

Two studios listed in my library for anime. One for the animation studio the other for the studio or distributer that licensed the show in the us. I list them both (separately tagged in a local nfo file) because sometimes we just want to throw on a funimation show, etc.

Before I updated the skin, it just picked the first studio listed in my library db/nfos. Now its pulling the studio info from somewhere else and I'm getting logos onscreen that don't match my library and some that don't make sense at all, like the show Happy! that aired on the Syfy network but for some reason it shows the BBC One logo.
Reply
(3 hours ago)tyuds88 Wrote:
(11 hours ago)Angelinas Wrote: You have 2 network in nfo.......
and your image fior studio have path
resource.images.studios.coloured/white fox/Sentai  Filmworks.png

Beter remove one

Two studios listed in my library for anime. One for the animation studio the other for the studio or distributer that licensed the show in the us. I list them both (separately tagged in a local nfo file) because sometimes we just want to throw on a funimation show, etc.

Before I updated the skin, it just picked the first studio listed in my library db/nfos. Now its pulling the studio info from somewhere else and I'm getting logos onscreen that don't match my library and some that don't make sense at all, like the show Happy! that aired on the Syfy network but for some reason it shows the BBC One logo.
I'll check what's going on here, but don't expect anything before the next update.
Reply
  •   
  • 1
  • 386
  • 387
  • 388
  • 389
  • 390(current)



Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
Titan BINGIE MOD v1 (UPDATED - 07/24/2020)0
This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.