Win Votes & logos missing on Home Widgets
#1
I have installed Aura Mod on Matrix , I installed it  by Removing Skin Helpers lines from addon.xml.

My problem is I am not getting Votes & Studio Logos in "Home widgets" but inside and Hubs I am getting all ratings , Votes , Studio Logos , how to enable Votes & Studio logos in HOME ? 

Home-
Image

Hubs and inside ( all ratings & votes working )

Image
Reply
#2
Thumbs Up 
(2021-03-11, 11:01)nazim12 Wrote: I have installed Aura Mod on Matrix , I installed it  by Removing Skin Helpers lines from addon.xml.

My problem is I am not getting Votes & Studio Logos in "Home widgets" but inside and Hubs I am getting all ratings , Votes , Studio Logos , how to enable Votes & Studio logos in HOME ? 

Home-
Image

Hubs and inside ( all ratings & votes working )

Image

Hello, that is interesting. what was the process?
Reply
#3
(2021-03-12, 22:45)moviescine Wrote:
(2021-03-11, 11:01)nazim12 Wrote: I have installed Aura Mod on Matrix , I installed it  by Removing Skin Helpers lines from addon.xml.

My problem is I am not getting Votes & Studio Logos in "Home widgets" but inside and Hubs I am getting all ratings , Votes , Studio Logos , how to enable Votes & Studio logos in HOME ? 

Home-
Image

Hubs and inside ( all ratings & votes working )

Image

Hello, that is interesting. what was the process?

Can you link the skin mod?
I wnat to try it
Reply
#4
omg please don't do that. lol
Just head over to https://github.com/SerpentDrago/skin.aur...ree/Matrix
Read the instructions at the bottom.

It's where Auramod is being updated to v19. There are still a few bugs here and there. But things should be overall working.
the original was from @skyfsza  https://github.com/skyfsza/skin.auramod but that's for v18.
if you go there you'll see it linking to the v19 version. (which is the link I provided)

good day!
Reply



Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
Votes & logos missing on Home Widgets0
This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.