•   
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11(current)
  • 12
  • 13
  • 22
  •   
  Thread Closed
Smoothvideo branch
access denied Wrote:Compiled yesterday svn 19157, still had the same issue as in my previous post. Log is here

Though I think I noticed some improvements...
That could be a driver bug, also your 50 hertz gets detected as 48 hertz.
edit: Fixed it by re-initializing direct3d on a displaymode change.

Hitcher Wrote:Back to not finding 'CVideoReferenceClock:'.
Do you get other debug messages? You might have to turn on debug logging.
New user to XBMC (came from MediaPortal) and just found this threat today. Downloaded and installed 19172 and it seems to work fine, except that my remote doesn't work.

Is this a known issue?
I didn't even touch that code, but my guess is you had a modified Lircmap.xml which got overwritten by make install.
Hello,

any estimation when this could be implemented in the mainline?
bobo1on1 Wrote:I didn't even touch that code, but my guess is you had a modified Lircmap.xml which got overwritten by make install.

I wasn't but I got it fixed. I just fired up Eventghost and used that to map the remote commands, which is something I was going to do anyways.
bobo1on1 -- my problem (on top of this page) is fixed now. now it is really great.

thanks a lot!
@bobo1on1

I checked svn 19271 and still i still have the problem with 23,97 converted to 23.0000 and rounded to 23.

In the log:

Code:
22:02:02 T:3038989200 M:1712447488   DEBUG: CVideoReferenceClock: Output of nvidia-settings -nt -q RefreshRate: 23,97
22:02:02 T:3038989200 M:1712345088   DEBUG: CVideoReferenceClock: Detected refreshrate by nvidia-settings: 23.000000 hertz, rounding to 23 hertz

It might be because in the string it is coma not dot. I am just guessing.

Things are working fine with 25fps content.

Thanks
Always read the XBMC online-manual, FAQ and search the forum before posting.
Do not e-mail XBMC-Team members directly asking for support. Read/follow the forum rules.
For troubleshooting and bug reporting please make sure you read this first.
hal2100 Wrote:Hello,

any estimation when this could be implemented in the mainline?
No.

alanwww1 Wrote:@bobo1on1

I checked svn 19271 and still i still have the problem with 23,97 converted to 23.0000 and rounded to 23.

In the log:

Code:
22:02:02 T:3038989200 M:1712447488   DEBUG: CVideoReferenceClock: Output of nvidia-settings -nt -q RefreshRate: 23,97
22:02:02 T:3038989200 M:1712345088   DEBUG: CVideoReferenceClock: Detected refreshrate by nvidia-settings: 23.000000 hertz, rounding to 23 hertz

It might be because in the string it is coma not dot. I am just guessing.

Things are working fine with 25fps content.

Thanks
Ok fixed now, probably :p
If anyone's got an up-to-date build they'd like to share I'd be grateful, thanks.
Hitcher Wrote:If anyone's got an up-to-date build they'd like to share I'd be grateful, thanks.

here ya go: http://www.mediafire.com/?sharekey=7641a...eaa7bc68bc
Many thanks.
Hi thanks for your branch is working really well!!! with VDPAU Smile

But could you merge again with linux port? There ir a important fix about audio syncronisation see--> http://trac.xbmc.org/changeset/19284
XBMC SVN (updated every week) ubuntu Karmic 64bits
Intel E5200/ 3 Go Ram / Nvidia GT220 1Go / 6To (1.5To x 4 Raid 5)
Latest build reports this

Code:
DEBUG: CVideoReferenceClock: Detected refreshrate: 24 hertz
DEBUG: CVideoReferenceClock: Displaymode changed
DEBUG: CVideoReferenceClock: Cleaning up Direct3d
DEBUG: CVideoReferenceClock: Setting up Direct3d
DEBUG: CVideoReferenceClock: CreateDevice returned 2152
DEBUG: CVideoReferenceClock: Cleaning up Direct3d
DEBUG: CVideoReferenceClock: Setting up Direct3d
DEBUG: CVideoReferenceClock: CreateDevice returned 2152
DEBUG: CVideoReferenceClock: Cleaning up Direct3d
DEBUG: CVideoReferenceClock: Setup failed twice in a row, falling back to QueryPerformanceCounter
sensei73 Wrote:Hi thanks for your branch is working really well!!! with VDPAU Smile

But could you merge again with linux port? There ir a important fix about audio syncronisation see--> http://trac.xbmc.org/changeset/19284
I already put something like that in smoothvideo, and I usually merge every few days or so.
Hitcher Wrote:Latest build reports this

Code:
DEBUG: CVideoReferenceClock: Detected refreshrate: 24 hertz
DEBUG: CVideoReferenceClock: Displaymode changed
DEBUG: CVideoReferenceClock: Cleaning up Direct3d
DEBUG: CVideoReferenceClock: Setting up Direct3d
DEBUG: CVideoReferenceClock: CreateDevice returned 2152
DEBUG: CVideoReferenceClock: Cleaning up Direct3d
DEBUG: CVideoReferenceClock: Setting up Direct3d
DEBUG: CVideoReferenceClock: CreateDevice returned 2152
DEBUG: CVideoReferenceClock: Cleaning up Direct3d
DEBUG: CVideoReferenceClock: Setup failed twice in a row, falling back to QueryPerformanceCounter
Cool, it worked at least once otherwise it wouldn't detect a change in display mode, it's still a very strange issue though.
If you turn off adjust refreshrate you can probably get it working.
With adjust refresh rate off.

Code:
DEBUG: CVideoReferenceClock: Setting up Direct3d
DEBUG: CVideoReferenceClock: CreateDevice returned 2152
DEBUG: CVideoReferenceClock: Cleaning up Direct3d
DEBUG: CVideoReferenceClock: Setting up Direct3d
DEBUG: CVideoReferenceClock: CreateDevice returned 2152
DEBUG: CVideoReferenceClock: Cleaning up Direct3d
DEBUG: CVideoReferenceClock: Setup failed twice in a row, falling back to QueryPerformanceCounter
  •   
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11(current)
  • 12
  • 13
  • 22
  •   
  Thread Closed
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average



Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
Smoothvideo branch00