•   
  • 1
  • 50
  • 51
  • 52(current)
  • 53
  • 54
  • 73
  •   
[RELEASE] Justin.tv (Video) Plugin
(2012-05-17, 04:36)TheNameHobbs Wrote: ok so: chown mobile private/var/stash/Applications/XBMC.frappliance/Frameworks

trying it now...

No Luck Sad

hmmm....you can try this link
like i said, i'm not an atv user myself.Undecided
Reply
Problem Solved!

Did some digging around in earlier posts and found this link: http://supercloudtv.com/librtmp.html

replaced my librtmp with the one downloaded from this site and it worked.

Thanks,
Reply
(2012-05-17, 05:10)TheNameHobbs Wrote: Problem Solved!

Did some digging around in earlier posts and found this link: http://supercloudtv.com/librtmp.html

replaced my librtmp with the one downloaded from this site and it worked.

Thanks,

glad to read you were able to figure it out. Smile
Reply
Can replacing the librtmp have an adverse effect on other video playback ?
Macmini Server 2011 i7 Quad Core, OS 10.8.2, Amp Onkyo TX-SR308 USB WD drives 3x2TB TV Samsung Plasma 720p EyeTV Integration
There are only 10 kinds of people in this world, those who understand binary, and those who don't.



Reply
librtmp is only used for playing rtmp links. It does not affect anything else.
Reply
hi

which file in : http://supercloudtv.com/librtmp.html

can i use with my apple tv first generation

it dont use IOS ! but an old version of macos.

i tried all files without success

please help

who from you payed JTV on apple tv 1g ?
Reply
i find this post for ATV1

but the file is not available on the Net :
Quote:============
I didn't see this post a few hours ago, so I spent my Friday night building it. I used a slightly different method, please see if this works for you.

http://signedint.com/misc/librtmp-2.4/librtmp.so

Download that file. Make sure it has the right permissions: chmod 755 librtmp.so
Remove the file you placed in XBMC.App/Contents/Frameworks.
Place my librtmp.so in XBMC.App/Contents/Resources/XBMC/system/librtmp.so
============

can you have one for me ?
Reply
Having some audio/video codec issues with 0.2.8 and using password function.

Most streams work but the ones with the passwords don't.

The stream works fine on my PC.

LOGFILE
http://db.tt/RN49E2yM

thx
Matt.
4x ATV2's (v4.3) XBMC Frodo12.2. Raspberry Pi running MYSQL 5.5.31-0+wheezy1. NAS is a Drobo FS
Reply
Hi matbor, there's nothing I can do about the codec issue from the add-on. A lot of broadcasters are using Xsplit broadcast software and the default audio codec (speex) isn't supported by XBMC / ffmpeg. You might ask the broadcaster if they could change the audio codec Confused. I didn't see anything in your log that looked like a password issue, just unsupported codec. You will see something like this in the media data with the xsplit issue.

Code:
17:39:24 T:134176768  NOTICE:   audiocodecid          11.00
17:39:24 T:134176768  NOTICE:   audiodatarate         27.15
17:39:24 T:134176768  NOTICE:   bufferSize            700k
17:39:24 T:134176768  NOTICE:   maxBitrate            700k
17:39:24 T:134176768  NOTICE:   xsplitBroadcasterVersion1.3.0.10

(2012-05-24, 03:42)salim Wrote: can i use with my apple tv first generation

it dont use IOS ! but an old version of macos.

Maybe you could compile the latest git of RTMPDump yourself? http://rtmpdump.mplayerhq.hu/

That would generate the librtmp you need.
Reply
@divingmule, thx.
4x ATV2's (v4.3) XBMC Frodo12.2. Raspberry Pi running MYSQL 5.5.31-0+wheezy1. NAS is a Drobo FS
Reply
Hi everyone,

Im very new to xbmc and I am having trouble with this addon. It might be because I am using a Pandaboard (arm processor) which apparently cant play flash video (the youtube addon works fine though). But I really dont know what's going on.
Im hoping someone can take a look at my log files and tell me if there is a way to fix this or if Im simply out of luck.

What happens is that when i try to start a stream, i get a notice in the corner that says "User token error" and, sometimes, a pop-up that says "One or more items faild to play. Check the log files for details."

So here is my first log file: http://pastebin.com/Z4D2P6n7

I found this line "ERROR: Unable to load libbluray.so.1, reason: libbluray.so.1: cannot open shared object file: No such file or directory", so i installed that libbluray-thing using synaptic and tried again. I still get the same messages in xbmc but the new log file doesnt have that libbluray-error: http://pastebin.com/kFwjRAJZ

I dont really understand the remaining errors but maybe some of you guys do Smile

Either way this is a great addon and it works fine in my xbmc-installation on my regular computer running Ubuntu.

I appreciate any help Smile
Reply
Could you replace addons/plugin.video.jtv.archives/default.py with this one -> http://ubuntuone.com/1wXFsi9Jc8WILpWdEGpbI6 then pastebin the log. I see now that I need to add more debug info to the log Confused
Reply
Using that default.py I do not find the stream and get the error "Script failed". Here is the log: http://pastebin.com/ftJUY8Xa

(Going back to the original default.py, i find the stream but cannot play it)

Also, I see your name on several of the addons Smile impressive Smile
Reply
Hi Dayman, you seem to be getting a URLError but, an error in my code was preventing us from being able to see what it was. Could you try again with this default.py -> http://ubuntuone.com/4FxgJwcYOfK6oo13Xgad2e

Edit: Also please turn on debug in the add-on settings.
Reply
Hi again, and thank you for taking the time Smile

That default.py gave the same error in xbmc "script failed" and the log file is here: http://pastebin.com/i5H23wej

I think I was able to turn on the debugging but i cant really tell :p
Reply
  •   
  • 1
  • 50
  • 51
  • 52(current)
  • 53
  • 54
  • 73
  •   
 
Thread Rating:
  • 9 Vote(s) - 3.67 Average



Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
[RELEASE] Justin.tv (Video) Plugin3.679