Possible bug in the processing of the Event Client?
#1
There is an old ticket of mine about this issue, but I get used to it.
But recently it appeared at an other feature I use, so I would like to ask if anyone else have the same issue?

In my case this is 100% reproducable in the following two cases:
- When you have a video half watched and next time you start it, there is a popup window if you want to resume it from the last position or want to start from the begining. If I choose to resume, the video starts, but this popup window stays/appears again immedietly. I have to press a back on the remote to dismiss
- When I want to mark a movie as watched: xbmc mark the movie, but also starts it as there would be a next press of the OK button on the movie.

This is only happening using my remote (MS MCE), using with the keyboard, it's ok.

Ticket for reference:
http://trac.xbmc.org/ticket/6440#comment:16

The suggested fix/workaround by bogey in the ticket didn't helped... Sad
So, is there anybody with the same issue?
Reply
#2
Same issue with my MCE. The Imon remote works fine, but it has a lot slower repeat rate.

This bug could be very annoying. It would be great if anyone could fix it.
Always read the XBMC online-manual, FAQ and search the forum before posting.
Do not e-mail XBMC-Team members directly asking for support. Read/follow the forum rules.
For troubleshooting and bug reporting please make sure you read this first.
Reply
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average



Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
Possible bug in the processing of the Event Client?00
This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.