Subtitles flag
#1
What causes the subtitles flag to appear?

I have several movies that have subtitles and other metadata icons appear except for this one I noticed.

I can play my subtitles fine or disable them so its not like XBMC doesnt view them.

Im using T! v2.0 (full) on XBOX platform on a patched nightly build (22485).
Reply
#2
the subtitles should be detected by the media metadata extraction code in xbmc.
note: the code doesn't work for dvd's (.vob files)
Do not PM or e-mail Team-Kodi members directly asking for support.
Always read the Forum rules, Kodi online-manual, FAQ, Help and Search the forum before posting.
Reply
#3
I dont have files as vobs for my movies.

I figured the metadata extraction code would pick them up. Ill try a refresh.

My subtitles are *.srt files and labelled exactly like my movies
Reply
#4
anyway to make this work?
Reply
#5
zeus[x];642634 Wrote:anyway to make this work?

nope, xbmc does not detect external sutitles files.
Do not PM or e-mail Team-Kodi members directly asking for support.
Always read the Forum rules, Kodi online-manual, FAQ, Help and Search the forum before posting.
Reply
#6
Too bad, i have to close xbmc all the time to check if a movie have or not subtitles. would be easier is we have a flag with that info.

thanks!
Reply
#7
zeus[x];642939 Wrote:Too bad, i have to close xbmc all the time to check if a movie have or not subtitles. would be easier is we have a flag with that info.

thanks!

you can always post a request in the Feature Requests forum.

edit:
there's already a ticket for it:
http://trac.xbmc.org/ticket/8472
Do not PM or e-mail Team-Kodi members directly asking for support.
Always read the Forum rules, Kodi online-manual, FAQ, Help and Search the forum before posting.
Reply



Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
Subtitles flag0
This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.