Overscan settings keeps resetting
#1
I am having an issue with my overscan settings in "video calibration..." resetting every time I start XBMC. I removed the -p from the parameters and this did not fix my issue.

I've taken a look into guisettings.xml and can see the settings applied after I make the changes in XBMC:
<description>1080p60 (Full Screen) #2</description>
...
<overscan>
<left>92</left>
<top>39</top>
<right>1800</right>
<bottom>1032</bottom>
</overscan>

When I exit xbmc the guisettings.xml still contain the settings. However as soon as I restart XBMC the guisettings.xml goes back to the default:
<description>1080p60 (Full Screen) #2</description>
...
<overscan>
<left>0</left>
<top>0</top>
<right>1920</right>
<bottom>1080</bottom>
</overscan>

I am currenlty using Camelot Alpha2 Rev24543 with Aeon Hitched skin...

Any help will be greatly appreciated!!!
Reply
#2
It's fixed in SVN.
Always read the XBMC online-manual, FAQ and search the forum before posting.
Do not e-mail XBMC-Team members directly asking for support. Read/follow the forum rules.
For troubleshooting and bug reporting please make sure you read this first.


Image
Reply
#3
Thanks for the update!!

Is there any way of downloading the new SVN's? I tried searching "SVN" + "Camelot" but didn't see anything... With Babylon I used to use XBMCUpdate.exe.

Otherwise, I guess I will just have to be patient.
Reply
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average



Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
Overscan settings keeps resetting00
This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.