20 Nov 2019 - TVDB Scraper v3.2.0 is now available which reinstates scraping. TVDB are still in the process of fixing a number of bugs so there may still be further breakages. See this post. 2901570 (post)

[HELP] XBMC IMDB Movie Scraper - No MPAA
#1
Hey guys, real quick..

My IMDB scrapes from movie info used to work fine but as of a few updates ago (I'm using nightly builds), my MPAA ratings won't scrape. I have to manually enter them into the nfo files. Is this a known issue or is there something I can do to fix this? Any help would be appreciated. I've tried a fresh install but it doesn't look like it did anything. Thanks a lot.

-Evan
Reply
#2
This was already fixed in SVN r25251. You need to fetch the updated scrapers from SVN or wait for the next (pre-) release.
Always read the online manual (wiki), FAQ (wiki) and search the forum before posting.
Do not PM or e-mail Team-Kodi members directly asking for support. Read/follow the forum rules (wiki).
Please read the pages on troubleshooting (wiki) and bug reporting (wiki) before reporting issues.
Reply
#3
Cool. Thanks for the quick response. Wouldn't this automatically change for me when setting up a clean install? It's still not working after a fresh installation. How can I fetch the updated scrapers through SVN? I have a client, etc. Where do I grab the files?

Thanks again, I appreciate it.

-Evan
Reply
#4
You need to re-scrape in order to make it work.
Always read the online manual (wiki), FAQ (wiki) and search the forum before posting.
Do not PM or e-mail Team-Kodi members directly asking for support. Read/follow the forum rules (wiki).
Please read the pages on troubleshooting (wiki) and bug reporting (wiki) before reporting issues.
Reply
#5
I know. I understand that part of it. I've been manually editing all of my movies to include a mpaa rating. Even for new movies though, without an nfo file, for a fresh scrape the mpaa won't pull. Hmmph.
Reply
#6
Debug log please.
Always read the online manual (wiki), FAQ (wiki) and search the forum before posting.
Do not PM or e-mail Team-Kodi members directly asking for support. Read/follow the forum rules (wiki).
Please read the pages on troubleshooting (wiki) and bug reporting (wiki) before reporting issues.
Reply
#7
http://www.mediafire.com/?nmktnemvjrg

Uploaded it for you. Just made a false movie w/ a clip from youtube. "There's Something About Mary" is supposed to be the movie being scraped. I went into the file and the MPAA is left blank. Let me know if anything looks out of place. Thanks man.

-Evan
Reply
#8
Anyone get a chance to look today?
Reply
#9
You mean apart from all the experts that took the time to diagnose it and decided not to reply?
No.
Always read the XBMC online-manual, FAQ and search the forum before posting.
Do not e-mail XBMC-Team members directly asking for support. Read/follow the forum rules.
For troubleshooting and bug reporting please make sure you read this first.
Reply
#10
Just a polite way of bumping it, sorry for the bother Sho.
Reply
#11
Pastebin please, do not use hosting sites for text.

Edit: Hm, mixed the topics. You need http://trac.xbmc.org/export/25459/trunk/...n/imdb.xml (place in system/scrapers/video/common) and http://trac.xbmc.org/export/25459/trunk/...o/imdb.xml (place in system/scrapers/video/). Replace if asked.
Always read the online manual (wiki), FAQ (wiki) and search the forum before posting.
Do not PM or e-mail Team-Kodi members directly asking for support. Read/follow the forum rules (wiki).
Please read the pages on troubleshooting (wiki) and bug reporting (wiki) before reporting issues.
Reply
#12
Cool, thanks a lot for your help man. You've been extremely helpful. I'll be sure to try this first thing when I get home. I appreciate it.

-Evan
Reply
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average



Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
[HELP] XBMC IMDB Movie Scraper - No MPAA00