Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
9.11 & issue with movieplayer.it-Film scraper
#1
Hello,

I'm unable to scraper movie information from movieplayer.it
If I try to get "Le Ombre Rosse 2009" details from URL
http://www.movieplayer.it/film/24682/le-ombre-rosse/
I got the following error message instead:

19:23:46 T:2684407808 M: 28942336 DEBUG: GetMovieId (smb://xbox:[email protected]/vcd/Le Ombre Rosse 2009.avi), query = select idMovie from movie where idFile=357
19:23:46 T:2684407808 M: 28942336 DEBUG: No NFO file found. Using title search for 'smb://xbox:[email protected]/vcd/Le Ombre Rosse 2009.avi'
19:23:46 T:2684407808 M: 28950528 INFO: Loading skin file: DialogProgress.xml
19:23:46 T:2684407808 M: 28942336 DEBUG: Load DialogProgress.xml: 8.34ms
19:23:46 T:2684407808 M: 28950528 DEBUG: ------ Window Init (DialogProgress.xml) ------
19:23:46 T:2684407808 M: 28897280 DEBUG: Alloc resources: 0.83ms (0.00 ms skin load)
19:23:46 T:44408320 M: 27783168 DEBUG: thread start, auto delete: 0
19:23:46 T:44408320 M: 27754496 DEBUG: InternalFindMovie: Searching for 'le ombre rosse' using movieplayer.it-Film scraper (file: 'movieplayer-it-film.xml', content: 'movies', language: 'it', date: '2009-05-12', framework: '1.0')
19:23:46 T:44408320 M: 27758592 DEBUG: FileCurl::Open(0xbfffd288) http://www.cimitan.com/xbmc/mpit_url_gra...re%20rosse
19:23:46 T:44408320 M: 27381760 DEBUG: FileCurl::Close(0xbfffd288) http://www.cimitan.com/xbmc/mpit_url_gra...re%20rosse
19:23:46 T:44408320 M: 27385856 ERROR: Process: Error looking up movie Le Ombre Rosse 2009.avi
19:23:46 T:44408320 M: 27385856 DEBUG: Thread 44408320 terminating
19:23:46 T:2684407808 M: 27439104 INFO: Loading skin file: DialogKeyboard.xml
19:23:46 T:2684407808 M: 27463680 DEBUG: Load DialogKeyboard.xml: 39.22ms
19:23:46 T:2684407808 M: 27471872 DEBUG: ------ Window Init (DialogKeyboard.xml) ------
19:23:46 T:2684407808 M: 27402240 DEBUG: Alloc resources: 2.98ms (0.00 ms skin load)
19:23:46 T:2684407808 M: 27205632 DEBUG: ------ Window Deinit (DialogProgress.xml) ------


Any idea ?

Thx!
Reply
#2
the problem is that the "non Google" search isn't working anymore, so or you enable the Google search in the scraper settings or (better) you use a new version of the scraper, here:
Download

Sorry about that.
Reply
#3
Smile 
Much better now ! Smile

Thx!
Reply



9.11 & issue with movieplayer.it-Film scraper00