No plot displayed for movies
#1
I've got an odd problem - I've configured a scraper to retrieve information for my movies, and it appears to be working correctly. When I flick through the various views, I can see the fan art, dvd cover, and movie details. However, when I choose List Info 2, I don't see the plot on the left hand side. I can see Directory, Year, Writer and Runtime, but the space where the plot is supposed to be is empty. If I click the 'Info' button on my remote, I can see the full details of the movie...which includes the plot. So it's definitely been downloaded.

Any suggestions as to how I can get the plot to display correctly for my movies? Incidentally, the List Info 2 view in the TV Shows category works fine.
Reply
#2
laconical Wrote:I've got an odd problem - I've configured a scraper to retrieve information for my movies, and it appears to be working correctly. When I flick through the various views, I can see the fan art, dvd cover, and movie details. However, when I choose List Info 2, I don't see the plot on the left hand side. I can see Directory, Year, Writer and Runtime, but the space where the plot is supposed to be is empty. If I click the 'Info' button on my remote, I can see the full details of the movie...which includes the plot. So it's definitely been downloaded.

Any suggestions as to how I can get the plot to display correctly for my movies? Incidentally, the List Info 2 view in the TV Shows category works fine.

go to the view options drop down menu and enable 'show full plot'
Reply
#3
scarfa Wrote:go to the view options drop down menu and enable 'show full plot'

Bingo, that was it. Thanks!
Reply
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average



Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
No plot displayed for movies00