•   
  • 1
  • 131
  • 132
  • 133
  • 134(current)
  • 135
  •   
[OBSOLETE] Pandora Radio (Script) Music Addon
reverted the ATV2 to XBMC 12.3 and it works fine. Weird...

(2014-07-01, 04:47)stofie_1020 Wrote: So, uninstalled and re-installed the pandora add-on through the XBMC interface and still having the "one and done" issue.

Only plays one song, then just stops. If I change to a new station, it plays one song in that station.

Running Gotham.

Would LOVE some help to make it work... Seems to be a problem for a few of us. Worked great pre-Gotham.
Reply
Hi!

I have one issue and several suggestions. Where should I write it? Here in this thread or in the Github project space?

Regards!
Kuki77
Reply
Well, Rivy (the latest coder) has not been online since January so this feels a bit abandoned again. Might as well post it here and his Github, maybe someone will run with it.
Reply
Hi Im trying to get feedback from the pandora app to show on my home automation controller. Does any on know what you need to send to query for the feedback. Using what i use for movies and tvshows doesnt work.
http://192.168.1.25/jsonrpc?request={%22...ies%22:%20[%22title%22,%20%22plot%22,%20%22year%22,%20%22album%22,%20%22artist%22,%20%22season%22,%20%22episode%22,%20%22duration%22,%20%22showtitle%22,%20%22tvshowid%22,%20%22thumbnail%22,%20%22file%22,%20%22fanart%22,%20%22streamdetails%22],%20%22playerid%22:%201%20},%20%22id%22:%20%2212%22}
Reply
I don't know if anyone is aware but k3oni's repo has a pandora zip that works fantastic, v. 1.2.12 just throwing that out there
Reply
I just installed this http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid=205547 and it works great so far
Reply
Hello!

My Pandora plugin seems to have quit working. It loads fine, shows all my stations, but when I click play, I get the "loading" animated icon, and then nothing. Everything else in Pandora seems to work great. I've been racking my brain, and have run out of juice. If anyone can help, I'd greatly appreciate a bone. Here's the full log. Thanks in advance.

http://xbmclogs.com/show.php?id=320799
Reply
Guys - I have a Pandora issue that's driving me crazy - Pandora works flawlessly under Confluence but as soon as I switch to AeonNox or Amber I cannot launch it and get a script error - here is the log file, any thoughts?


http://pastebin.com/gMC0viLC
Reply
I downloaded the Pandora script 2.3.2 from the Official Kodi Repo and it is working perfectly. The skin is a little out dated but I get no problems whatsoever.

I actually just came on here to search for how to change the UI because I wanted to take a crack at it

Image
Reply
I've updated the Pandora skin to match my 'Modern' update for Confluence v14 (Helix).
Image
Reply
Nvm thanks
Reply
(2015-01-26, 12:40)thewarm Wrote: I've updated the Pandora skin to match my 'Modern' update for Confluence v14 (Helix).
Image

Updated pandora skin? Any way how to do this? I like that skin.
Reply
I subscribed to Pandora for 1 month and then let it die, using free again, however now this script isn't working properly or as smoothly as it once did. I am not a subscriber anymore and sometimes it logs in or hangs, sometimes it plays or drops. Lost! Everything fine before 1 month paying for Pandora one.
Reply
(2014-11-30, 06:28)baltik Wrote: Guys - I have a Pandora issue that's driving me crazy - Pandora works flawlessly under Confluence but as soon as I switch to AeonNox or Amber I cannot launch it and get a script error - here is the log file, any thoughts?


http://pastebin.com/gMC0viLC

Did you find the solution?
Reply
Im in need of a solution also, really missing Pandora in Kodi
Reply
  •   
  • 1
  • 131
  • 132
  • 133
  • 134(current)
  • 135
  •   
 
Thread Rating:
  • 11 Vote(s) - 4.64 Average



Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
[OBSOLETE] Pandora Radio (Script) Music Addon4.6411