Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
themoviedb scraper now partly broken
#61
The accented character issue is not fixed *yet*. I ended up going away this past weekend so it didn't get fixed. It's about 80% coded up so it will definitely be fixed this week.
Reply
#62
travisbell Wrote:The accented character issue is not fixed *yet*. I ended up going away this past weekend so it didn't get fixed. It's about 80% coded up so it will definitely be fixed this week.

I m having similar issues but my movies do not have accent but thumb and fan art fails to come in correctly (the movie info does show so I know it's just the art that isn't working). Is this a known issue as well and I just need to sit tight?
Reply
#63
As far as I know everything is working as the XML was changed back to the proper order that XBMC expects.

The only issue I am aware of is the accented character issue.
Reply
#64
I just deployed the fix for the accented character issue. Please give it 24 hours (to make sure nothing is cached any longer) and things should start working.
Reply
#65
Travis, I'm still not getting fanart for movies with accents or other unusual characters. Here is pastebin from Amelie: http://pastebin.com/3pRQgwyR
Reply
#66
after looking at my log it is trying to grab a backdrop from http://i2.themoviedb.org/backdrops/6f5/4...iginal.jpg

(notice the "-" in place of the "e" in amelie) when the real link is: http://i2.themoviedb.org/backdrops/6f5/4...iginal.jpg

Similar issue with Yojimbo, Sanjuro, Audition and several other foreign films
Reply
#67
Hey mate,

All of the Movie.search, Movie.getInfo and Movie.getImages method return the proper URL for me (just tested).

Example:

http://i1.themoviedb.org/posters/701/4bc...iginal.jpg

AND

http://i3.themoviedb.org/backdrops/6fd/4...iginal.jpg

So it's either some kind of weird library cache problem (like within your XBMC) OR, can you confirm that they are using explicitly the 2.1 API methods?
Reply
#68
how can I confirm which API method is being use?

Thanks for you help
Reply
#69
@pork: Make sure you refresh the movie in question.
Always read the XBMC online-manual, FAQ and search the forum before posting.
Do not e-mail XBMC-Team members directly asking for support. Read/follow the forum rules.
For troubleshooting and bug reporting please make sure you read this first.


Image
Reply
#70
I just tried refreshing from the Videos section rather than my Movie library and it worked. Not sure what the difference is but refreshing from within Movies didn't work.
Reply
#71
Same here: some of the accented movie titles get fanart now, after refreshing in library, but not all. Weird part is, some don't even have accented or unusual characters:

¡Three Amigos! (granted there's an upsidedown exclamation mark):
Image

Gridlock'd (an apostrophe, but other movies that have one do work):
Image

The Woodsman and Bernie (nothing unusual there!):
Image
Image

I know for a fact these all had fanart before the moviedb changes that inspired this little thread Wink

Debug log needed? And if so, what do I need to do in XBMC to be helpful?
Reply
#72
no, you're right. not even the site can display them: http://www.themoviedb.org/movie/8388/backdrops

more examples:
http://api.themoviedb.org/2.1/Movie.getI.../tt1330607
http://www.themoviedb.org/movie/18232/backdrops
http://www.themoviedb.org/movie/8652/backdrops
http://www.themoviedb.org/movie/1279/backdrops
http://www.themoviedb.org/movie/1280/backdrops
http://www.themoviedb.org/movie/1416/backdrops
http://www.themoviedb.org/movie/8653/backdrops
Reply
#73
The issue with those movies is slightly different. It's fallout from movies whose name changed before I applied the fix. There's a thread on the TMDb forums about those movies, if you find more just let me know but for now, I've applied the fix for the ones mentioned above (remember, 24 hours or so until the API will update).
Reply
#74
ok. i've seen many more of these. those were just a couple i could remember on top of my head.
cant seem to find the thread tho; can you link it?
Reply
#75
travisbell Wrote:There's a thread on the TMDb forums about those movies, if you find more just let me know but for now, I've applied the fix for the ones mentioned above (remember, 24 hours or so until the API will update).

Well, Bernie, Gridlock'd and The Woodsman still don't work for me, even after refresh. Three Amigos does now.



ventech Wrote:cant seem to find the thread tho; can you link it?

Same here.. Sad
Anyone know where it is?
Reply



themoviedb scraper now partly broken00