Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
Button Play Disk issue
#1
Hello

i recently updated XBMC to the latest build (31226)
I can´t get the Play Disk button in main menue to work.
I can toggel enable/disable and reload the skin the button never appears.

I did a fresh intsall of XBMC but the same issue.

How can i solve this?
Reply
#2
which version of Transparency! are you using?
2.11 or a recent svn version?

from the top of my head, in T! 2.11 it's only visible when a disk is inserted in the drive, whereas in the svn version of T! it should always be visible.

third option...some recent change in xbmc may have broken something.
Do not PM or e-mail Team-Kodi members directly asking for support.
Always read the Forum rules, Kodi online-manual, FAQ, Help and Search the forum before posting.
Reply
#3
You are right. I downloaded the latest version from SVN.

Now it works. Thank you.
Reply
#4
I'm curious, why the change?

It seemed a neat idea to have this entry available only when you can actually play a disk.
XBMC on Win 7 Professional (32 bit)
Intel E7300
Gigabyte GA-E7AUM-DS2H board
Nvidia 9400 chipset
4GB RAM
Pioneer 436 XDE Plasma TV
Yamaha YSP-1000 Digital Sound Projector
Reply
#5
As i can remember (i'm at work right now) you can choose when the button is visible in the latest SVN.
I like it always visible.
But it's your choice now.
Reply
#6
adsoto Wrote:I'm curious, why the change?

It seemed a neat idea to have this entry available only when you can actually play a disk.

i've added a submenu to the button and some of the submenu items can be handy to be always available.
Do not PM or e-mail Team-Kodi members directly asking for support.
Always read the Forum rules, Kodi online-manual, FAQ, Help and Search the forum before posting.
Reply
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average



Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
Button Play Disk issue00