•   
  • 1
  • 222
  • 223
  • 224(current)
  • 225
  • 226
  • 315
  •   
  Thread Closed
Release [depricated] old YouTube Plugin - XBMC 13.0 Frodo/Gotham only
Just a code request. Can you change line 221 of YouTubeCore.py to
Code:
title = title.replace("Activity of: ","").replace("Videos published by: ","").replace(": "," - ")

There may be other "Activity of: " type things, but those are the only ones that I get in my subscriptions list.

The purpose of this is to stop video and playlist titles that have : in their titles from not making sense anymore. For example "Let's Play: Deus Ex: Human Revolution" becomes "Let's Play - Deus Ex - Human Revolution" instead of "Human Revolution"
Is there anywhere I can download 4.4.4?
@3347 why bother, it does not work. Vevo plugin works with all the videos that don't play in this plugin. Better coding, I guess.
I have problem with youtube addon. problem is addon cant load my profile liked videos or history or anything . only the search is working. i think this happened when youtube forced me to change my account. is there something i can do to fix it ?
HERE LOG = http://pastebin.com/115RbWkC
(2013-07-25, 06:29)upandcumming Wrote: Is there anywhere I can download 4.4.4?
http://ftp.acc.umu.se/mirror/addons.supe...-4.4.4.zip
Youtube does not work on ouya box, i know its still alpha release, i just wanted to post this anyway, maybe its a small fix who knows.

http://xbmclogs.com/show.php?id=39410
my youtube addon stopped working recently.

the fix that worked for me (as suggested by someone above) was to go back to version.4.4.4

i went to the addons info screen and clicked on rollback.

im on using an unofficial version of the xbmc app on android.
The addon seems to be getting more problems as its updated.
This is my log with v 4.4.6 and i tried to rollback with nothing better

My Log

Theres errors now i have never seen
I try to get this Youtube Show in my "Subscriptions", unfortunately, it does not appear there in XBMC, it's added to my subscriptions when I check it on my laptop.
How can I fix this?
http://www.youtube.com/show/devonkedevmahadev
The following lines need to be changed in the YouTubePlayer.py file located in youtube addons folder. Go here for more info. Works perfectly after these 3 changes. I'm on Win 7 32bit Frodo, ver 4.4.6

<YouTubePlayer.py>

elif len(s) == 85:
return s[2:8] + s[0] + s[9:21] + s[65] + s[22:65] + s[84] + s[66:82] + s[21]


elif len(s) == 87:
return s[4:23] + s[86] + s[24:85]


elif len(s) == 81:
return s[56] + s[79:56:-1] + s[41] + s[55:41:-1] + s[80] + s[40:34:-1] + s[0] + s[33:29:-1] + s[34] + s[28:9:-1] + s[29] + s[8:0:-1] + s[9]
(2013-07-29, 02:34)ga_mueller Wrote: The following lines need to be changed in the YouTubePlayer.py file located in youtube addons folder.

@ga_mueller Thanks for trying to assist. I tried your solution but i'm still getting the same results if I use my login credentials. Only removing them allows me to view videos using youtube plugin 4.4.6.
(2013-07-29, 13:33)theNrg Wrote:
(2013-07-29, 02:34)ga_mueller Wrote: The following lines need to be changed in the YouTubePlayer.py file located in youtube addons folder.

@ga_mueller Thanks for trying to assist. I tried your solution but i'm still getting the same results if I use my login credentials. Only removing them allows me to view videos using youtube plugin 4.4.6.

Thank you too, I made the change but it hasn't changed anything, I launch a video and the video is played for a second then it is paused.
Tried to rollback to 4.4.4 for the same resut.(win7 64 xbmc frodo)
finger crossed to find a solution
@theNrg Never had a login issue so it sounds like a different problem, plugin has been working flawlessly for me since I made the 3 changes to the YouTubePlayer.py file.
Here's the patch that somewhat fixed 4.4.6 for me on linux. Patch is against "frodo" git branch. Probably not the correct fix (similar exceptions happen from other places) but at least playing videos works again.

Code:
diff --git a/YouTubeCore.py b/YouTubeCore.py
index d955e49..b088134 100644
--- a/YouTubeCore.py
+++ b/YouTubeCore.py
@@ -397,7 +397,10 @@ class YouTubeCore():
             return ret_obj

         if get("url_data"):
-            request = urllib2.Request(link, urllib.urlencode(get("url_data")))
+            args = {}
+            for key, value in get("url_data").iteritems():
+                args[key] = unicode(value).encode('utf-8')
+            request = urllib2.Request(link, urllib.urlencode(args))
             request.add_header('Content-Type', 'application/x-www-form-urlencoded')
         elif get("request", "false") == "false":
             if get("proxy"):
Can't login!!! SadSadSad *cray*
http://pastebin.com/E4Teudyj
  •   
  • 1
  • 222
  • 223
  • 224(current)
  • 225
  • 226
  • 315
  •   
  Thread Closed
 
Thread Rating:
  • 28 Vote(s) - 4.14 Average



Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
[depricated] old YouTube Plugin - XBMC 13.0 Frodo/Gotham only4.1428