•   
  • 1
  • 286
  • 287
  • 288(current)
  • 289
  • 290
  • 315
  •   
  Thread Closed
Release [depricated] old YouTube Plugin - XBMC 13.0 Frodo/Gotham only
It seems that the plugin can not open VEVO videos
People say it sometimes plays videos, I concur. I believe this is a relevant part of the debug log? I don't know what's exactly happening, but it seems that primarily music videos don\t want to start (not just vevo, btw)

Code:
14:06:41 T:2544  NOTICE: Thread DVDPlayer start, auto delete: false
14:06:41 T:2544  NOTICE: Creating InputStream
14:06:41 T:2544   DEBUG: CFileCache::Open - opening <videoplayback> using cache
14:06:41 T:2544   DEBUG: CurlFile::Open(0C62BF38) https://r9---sn-5hn7snle.googlevideo.com/videoplayback?upn=Qy9gc_4pN08&source=youtube&sparams=id,ip,ipbits,itag,ratebypass,requiressl,source,upn,expire&mws=yes&ms=au&key=yt5&mt=1405512307&ip=86.89.42.34&requiressl=yes&mv=m&ratebypass=yes&fexp=900825,902408,914072,922920,924213,924217,924222,930008,934024,934030,936207,943411,945516&expire=1405537200&itag=22&ipbits=0&id=o-ADu5mGZQ5oCwZk_H7_PN5CuroadvVkQRjTUJwwG-TcIY&sver=3&signature=
14:06:41 T:2544   ERROR: CCurlFile::FillBuffer - Failed: HTTP response code said error(22)
14:06:41 T:2544  NOTICE: CCurlFile::FillBuffer - Reconnect, (re)try 1
14:06:42 T:2544   ERROR: CCurlFile::FillBuffer - Failed: HTTP response code said error(22)
14:06:42 T:2544   ERROR: CCurlFile::CReadState::Connect, didn't get any data from stream.
14:06:42 T:2544   ERROR: XFILE::CFileCache::Open - failed to open source <https://r9---sn-5hn7snle.googlevideo.com/videoplayback?upn=Qy9gc_4pN08&source=youtube&sparams=id,ip,ipbits,itag,ratebypass,requiressl,source,upn,expire&mws=yes&ms=au&key=yt5&mt=1405512307&ip=86.89.42.34&requiressl=yes&mv=m&ratebypass=yes&fexp=900825,902408,914072,922920,924213,924217,924222,930008,934024,934030,936207,943411,945516&expire=1405537200&itag=22&ipbits=0&id=o-ADu5mGZQ5oCwZk_H7_PN5CuroadvVkQRjTUJwwG-TcIY&sver=3&signature=|User-Agent=Mozilla%2F5.0+%28Windows+NT+6.2%3B+Win64%3B+x64%3B+rv%3A16.0.1%29+Gecko%2F20121011+Firefox%2F16.0.1>
14:06:42 T:2544   ERROR: CDVDPlayer::OpenInputStream - error opening [https://r9---sn-5hn7snle.googlevideo.com/videoplayback?upn=Qy9gc_4pN08&source=youtube&sparams=id,ip,ipbits,itag,ratebypass,requiressl,source,upn,expire&mws=yes&ms=au&key=yt5&mt=1405512307&ip=86.89.42.34&requiressl=yes&mv=m&ratebypass=yes&fexp=900825,902408,914072,922920,924213,924217,924222,930008,934024,934030,936207,943411,945516&expire=1405537200&itag=22&ipbits=0&id=o-ADu5mGZQ5oCwZk_H7_PN5CuroadvVkQRjTUJwwG-TcIY&sver=3&signature=|User-Agent=Mozilla%2F5.0+%28Windows+NT+6.2%3B+Win64%3B+x64%3B+rv%3A16.0.1%29+Gecko%2F20121011+Firefox%2F16.0.1]
14:06:42 T:2544  NOTICE: CDVDPlayer::OnExit()
14:06:42 T:2544  NOTICE: CDVDPlayer::OnExit() deleting input stream
14:06:42 T:2544   DEBUG: CApplication::OnPlayBackStopped : play state was 1, starting 1
14:06:42 T:2544   DEBUG: Thread DVDPlayer 2544 terminating
14:06:42 T:1508   DEBUG: CApplication::OnPlayBackStopped : play state was 3, starting 0
14:06:42 T:1508   DEBUG: CAnnouncementManager - Announcement: OnStop from xbmc
14:06:42 T:1508   DEBUG: GOT ANNOUNCEMENT, type: 1, from xbmc, message OnStop
14:06:42 T:1508   ERROR: Playlist Player: skipping unplayable item: 0, path [plugin://plugin.video.youtube/?path=/root/video&action=play_video&videoid=MInlPBLOaro]
14:06:42 T:1508   DEBUG: Playlist Player: no more playable items... aborting playback
14:06:42 T:2076  NOTICE: Thread BackgroundLoader start, auto delete: false
14:06:42 T:1508  NOTICE: CDVDPlayer::CloseFile()
14:06:42 T:1508  NOTICE: DVDPlayer: waiting for threads to exit
14:06:42 T:1508  NOTICE: DVDPlayer: finished waiting
14:06:42 T:1508  NOTICE: CDVDPlayer::CloseFile()
14:06:42 T:1508  NOTICE: DVDPlayer: waiting for threads to exit
14:06:42 T:1508  NOTICE: DVDPlayer: finished waiting
14:06:42 T:2076   DEBUG: Thread BackgroundLoader 2076 terminating
Is anyone else having problems with the "My Watch Later" option? I have videos queued up on my "Watch Later" playlist/feed on the youtube site, but the plugin is reporting "No videos found"

~Jondar

EDIT: It seems that it was a problem on my end and/or YouTube's end: I just checked a day later, and it seems to be working again. Please disregard my complaint/question Smile
Why dont they just mark this plugin broken?I have been using XBMC for almost a year and have never been able to log in,ever. Yet YouTube works fine on my Sony bluray and roku.
Tried the fix of downloading plugin from git and extracting Youtube login PY file and replacing it.
I can use to search YouTube and all but can and never have been able to login and access my subscriptions.
well, it's been working fine for a year or so, sometime it needed a fix (found in this forum) but overall it has been working fine
till a couple of days ago, youtube must have changed something, now it won't play ani videos
Btw. playlists are working again, without doing anything. @stratotak ?!? Mark as broken? Almost everything is working, except vevo. It's one of the best addons I ever used
(2014-07-16, 14:14)WeirdH Wrote: People say it sometimes plays videos, I concur. I believe this is a relevant part of the debug log? I don't know what's exactly happening, but it seems that primarily music videos don\t want to start (not just vevo, btw)

Code:
14:06:41 T:2544  NOTICE: Thread DVDPlayer start, auto delete: false
14:06:41 T:2544  NOTICE: Creating InputStream
14:06:41 T:2544   DEBUG: CFileCache::Open - opening <videoplayback> using cache
14:06:41 T:2544   DEBUG: CurlFile::Open(0C62BF38) https://r9---sn-5hn7snle.googlevideo.com/videoplayback?upn=Qy9gc_4pN08&source=youtube&sparams=id,ip,ipbits,itag,ratebypass,requiressl,source,upn,expire&mws=yes&ms=au&key=yt5&mt=1405512307&ip=86.89.42.34&requiressl=yes&mv=m&ratebypass=yes&fexp=900825,902408,914072,922920,924213,924217,924222,930008,934024,934030,936207,943411,945516&expire=1405537200&itag=22&ipbits=0&id=o-ADu5mGZQ5oCwZk_H7_PN5CuroadvVkQRjTUJwwG-TcIY&sver=3&signature=
14:06:41 T:2544   ERROR: CCurlFile::FillBuffer - Failed: HTTP response code said error(22)
14:06:41 T:2544  NOTICE: CCurlFile::FillBuffer - Reconnect, (re)try 1
14:06:42 T:2544   ERROR: CCurlFile::FillBuffer - Failed: HTTP response code said error(22)
14:06:42 T:2544   ERROR: CCurlFile::CReadState::Connect, didn't get any data from stream.
14:06:42 T:2544   ERROR: XFILE::CFileCache::Open - failed to open source <https://r9---sn-5hn7snle.googlevideo.com/videoplayback?upn=Qy9gc_4pN08&source=youtube&sparams=id,ip,ipbits,itag,ratebypass,requiressl,source,upn,expire&mws=yes&ms=au&key=yt5&mt=1405512307&ip=86.89.42.34&requiressl=yes&mv=m&ratebypass=yes&fexp=900825,902408,914072,922920,924213,924217,924222,930008,934024,934030,936207,943411,945516&expire=1405537200&itag=22&ipbits=0&id=o-ADu5mGZQ5oCwZk_H7_PN5CuroadvVkQRjTUJwwG-TcIY&sver=3&signature=|User-Agent=Mozilla%2F5.0+%28Windows+NT+6.2%3B+Win64%3B+x64%3B+rv%3A16.0.1%29+Gecko%2F20121011+Firefox%2F16.0.1>
14:06:42 T:2544   ERROR: CDVDPlayer::OpenInputStream - error opening [https://r9---sn-5hn7snle.googlevideo.com/videoplayback?upn=Qy9gc_4pN08&source=youtube&sparams=id,ip,ipbits,itag,ratebypass,requiressl,source,upn,expire&mws=yes&ms=au&key=yt5&mt=1405512307&ip=86.89.42.34&requiressl=yes&mv=m&ratebypass=yes&fexp=900825,902408,914072,922920,924213,924217,924222,930008,934024,934030,936207,943411,945516&expire=1405537200&itag=22&ipbits=0&id=o-ADu5mGZQ5oCwZk_H7_PN5CuroadvVkQRjTUJwwG-TcIY&sver=3&signature=|User-Agent=Mozilla%2F5.0+%28Windows+NT+6.2%3B+Win64%3B+x64%3B+rv%3A16.0.1%29+Gecko%2F20121011+Firefox%2F16.0.1]
14:06:42 T:2544  NOTICE: CDVDPlayer::OnExit()
14:06:42 T:2544  NOTICE: CDVDPlayer::OnExit() deleting input stream
14:06:42 T:2544   DEBUG: CApplication::OnPlayBackStopped : play state was 1, starting 1
14:06:42 T:2544   DEBUG: Thread DVDPlayer 2544 terminating
14:06:42 T:1508   DEBUG: CApplication::OnPlayBackStopped : play state was 3, starting 0
14:06:42 T:1508   DEBUG: CAnnouncementManager - Announcement: OnStop from xbmc
14:06:42 T:1508   DEBUG: GOT ANNOUNCEMENT, type: 1, from xbmc, message OnStop
14:06:42 T:1508   ERROR: Playlist Player: skipping unplayable item: 0, path [plugin://plugin.video.youtube/?path=/root/video&action=play_video&videoid=MInlPBLOaro]
14:06:42 T:1508   DEBUG: Playlist Player: no more playable items... aborting playback
14:06:42 T:2076  NOTICE: Thread BackgroundLoader start, auto delete: false
14:06:42 T:1508  NOTICE: CDVDPlayer::CloseFile()
14:06:42 T:1508  NOTICE: DVDPlayer: waiting for threads to exit
14:06:42 T:1508  NOTICE: DVDPlayer: finished waiting
14:06:42 T:1508  NOTICE: CDVDPlayer::CloseFile()
14:06:42 T:1508  NOTICE: DVDPlayer: waiting for threads to exit
14:06:42 T:1508  NOTICE: DVDPlayer: finished waiting
14:06:42 T:2076   DEBUG: Thread BackgroundLoader 2076 terminating

Yea I'm getting the same error here for certain video and all vevo videos.
So who here knows how to fix it? I can only provide logs and re-confirm well known facts... Confused
(2014-03-04, 23:56)calib3r Wrote: How do you get past age verify?

+1 to this.
Using KODI since 2002, back when Xbox Media Player ran on a modded xbox, soldered modchip and all..."the good old days."
I see what's wrong in the logs, but I'm not sure what the fix is. From what I see the &signature= parameter is missing in videos which don't play. Someone who is more familiar with the code may know what the fix is.

(2014-07-19, 01:13)dCypher Wrote:
(2014-03-04, 23:56)calib3r Wrote: How do you get past age verify?

+1 to this.

In my case, I just logged in with a browser did the verify and it then worked in the addon. Not sure why, but it did.
(2014-07-19, 03:20)learningit Wrote: I see what's wrong in the logs, but I'm not sure what the fix is. From what I see the &signature= parameter is missing in videos which don't play. Someone who is more familiar with the code may know what the fix is.

(2014-07-19, 01:13)dCypher Wrote:
(2014-03-04, 23:56)calib3r Wrote: How do you get past age verify?

+1 to this.

In my case, I just logged in with a browser did the verify and it then worked in the addon. Not sure why, but it did.


I will have to give that a try next time I hit that error.

Many thanks
Using KODI since 2002, back when Xbox Media Player ran on a modded xbox, soldered modchip and all..."the good old days."
Hy Vevo vidoes have stopped working again. I think youtube updated something, could someone please have a look. Thankyou
Yeah, in version 4.4.7 the Vevo videos seemed fine but in version 4.4.8, it's broken again. Anyone knows how you can revert to a previous version, since 4.4.8 doesn't improve anything for me...
delete me
(2014-07-12, 17:44)wojeda Wrote:
(2014-07-10, 13:14)mediatanker Wrote:
Quote:I don't understand how you download it from Github? I downloaded the master, copied the contents of plugin folder and created a zip of those contents. But XBMC complaints the addon does not have correct structure?

Do not create a zip of those contents.

Here is the step by step process :
1. Go to : https://github.com/HenrikDK/youtube-xbmc-plugin
2. Download zip ( on the right bottom of the page )
3. uncompress the zip file you downloaded
4. open "plugin" folder and copy "YouTubeLogin.py" ( only this file )
5. go to your plugin folder on your xbmc folders, the folder path depends on your platform ( for example on Android, it is here : androidstorage/Android/data/org.xbmc.xbmc/files/.xbmc/addons/plugin.video.youtube/ )
6.delete or replace "YouTubeLogin.py" on your xbmc folder ( another option is to rename the file like this for example YouTubeLogin_old.py so you can rename it to go back to the original file, if needed )
7.paste, replace or drag and drop the new "YouTubeLogin.py" to this plugin folder on your xbmc.
8.restart xbmc
9. That's it ! You are good to go ! :-)

Thank You man!!!! After days trying to figure this out. This solution actually works!

This no longer works.

Cannot login: LOGIN FAILED False.....

xbmc.log http://pastebin.com/fKrUN8qD
  •   
  • 1
  • 286
  • 287
  • 288(current)
  • 289
  • 290
  • 315
  •   
  Thread Closed
 
Thread Rating:
  • 28 Vote(s) - 4.14 Average



Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
[depricated] old YouTube Plugin - XBMC 13.0 Frodo/Gotham only4.1428