•   
  • 1
  • 129
  • 130
  • 131(current)
  • 132
  • 133
  • 315
  •   
  Thread Closed
Release [depricated] old YouTube Plugin - XBMC 13.0 Frodo/Gotham only
splendid Wrote:Can't get youtube plugin to work at all.
  • Can't browse any subscriptions/categories etc (sign in issues?)
  • Playing any stream results in plugin.video.youtube failed error message
I have uninstalled and removed plugin directories, reinstalled and posted my xbmc.log as requested.

I'm running Eden beta 3.

http://pastebin.com/yxH293uB

Any suggestions, I'm totally stumped!

Some stuff is known to be broken. (and some stuff is already fixed, yet to be released).

Please provide a proper log
http://wiki.xbmc.org/index.php?title=Add..._debug_log
pike Wrote:I just ran across this video http://www.youtube.com/watch?v=rT2LzCLhb...e=youtu.be

and on youtube's flash player, you can set options for 3D and even disable, is this something you are working on supporting ?

This is not something we can support.

The video provided by google is the one we play. It is the same stream used in the flash player.

There is no way we could possibly implement this in python. If you want this there are external players(at least for windows) that can make this video into anaglyph(or anything else).

The only way this could be done, would be through a major update in the XBMC DVDPlayer. It would have to do all the work.

Alternatively, learn to watch 3d with crossed eyes.
marko-mb Wrote:My youtube plugin takes long time to load.
I have set up remote command to go directly into playlists screen.
then I choose a playlist and it takes up to 30 seconds to load. Then when choosing youtube clip from playlist it again loads very long time.
Internet connection is fast, and playback of 1080 videos after waiting is great.

I want to avoid waiting Smile

here is my log: http://pastebin.com/NVLntNGT

also I saw download option. Does it mean that all videos in my playlists can be downloaded and when I acess them from playlist it will play from disc? or will it download to other location and I have to play them outside youtube plugin? (p.s. download not working I believe I need some more plugin for that)

thank you!

http://wiki.xbmc.org/index.php?title=Add..._debug_log
gerv Wrote:If that were so, then there should still be a proper error message rather than a script error and a stack trace in the logs. I got the script error both with IDs that exist and (quickly typed, for testing purposes) IDs that don't.

Gerv

I don't know why it crashed. But when i tried to access it in my browser(not in plugin) it didn't exist.
TobiasTheCommie Wrote:Originally Posted by marko-mb View Post
My youtube plugin takes long time to load.
I have set up remote command to go directly into playlists screen.
then I choose a playlist and it takes up to 30 seconds to load. Then when choosing youtube clip from playlist it again loads very long time.
Internet connection is fast, and playback of 1080 videos after waiting is great.

I want to avoid waiting

here is my log: http://pastebin.com/NVLntNGT

also I saw download option. Does it mean that all videos in my playlists can be downloaded and when I acess them from playlist it will play from disc? or will it download to other location and I have to play them outside youtube plugin? (p.s. download not working I believe I need some more plugin for that)

thank you!

http://wiki.xbmc.org/index.php?title=Add..._debug_log

sorry! here is new log with youtube debug on
http://pastebin.com/LscBRV4g

thanks in advance for any help

there is slovenian language in debug: translation of most common error: [StorageClient-0.9.1] _connect : 'Exception: error(10061, 'No connection could be made because the target machine actively refused it')'
TobiasTheCommie Wrote:Alternatively, learn to watch 3d with crossed eyes.

This made me laugh so muchLaugh
marko-mb Wrote:sorry! here is new log with youtube debug on
http://pastebin.com/LscBRV4g

thanks in advance for any help

there is slovenian language in debug: translation of most common error: [StorageClient-0.9.1] _connect : 'Exception: error(10061, 'No connection could be made because the target machine actively refused it')'

Well, it MIGHT be blocked by your windows firewall, but i find that to be highly unlikely.

I think you should try upgrading to Eden Beta 3(Not sure what version you are on, but it is not Beta 3) and see if that helps.
TobiasTheCommie Wrote:Well, it MIGHT be blocked by your windows firewall, but i find that to be highly unlikely.

I think you should try upgrading to Eden Beta 3(Not sure what version you are on, but it is not Beta 3) and see if that helps.

thanks, firewall is ok, I upgraded to beta 3, it was Beta 1. Now it seems OK. But it was OK on Beta 1 before, than suddenly it started making problems. I hope it will work now! Still, downloading is not working, but I dont even need it now when youtube works fast enough.
I have latest stable release of xbmc running and youtube plugin installed via official add-ons repo and its version 2.1.4.
First post states latest stable version is 2.2.x . Whats going on?

I want to be sure im running latest stable plugin release since im unable to login.

PS: got it, it was googles popup page about new policy
Is it just me or someone also has the issue that cannot download from youtube ?

EDEN beta 3 windows 7 64bit

Just appears preparing download and no download ... it was much easier to DL the short videos then to reload them again and again for kids....


TY
vidor Wrote:Is it just me or someone also has the issue that cannot download from youtube ?

EDEN beta 3 windows 7 64bit

Just appears preparing download and no download ... it was much easier to DL the short videos then to reload them again and again for kids....


TY

http://wiki.xbmc.org/index.php?title=Add..._debug_log
Sorry but here it is :

http://pastebin.com/YvcMGruF
I have a playlist with 115 items but it seems the maximum on xbmc youtube is 100 items.

is that normal ? I'm pretty sure it was limitless in the previous versions.

thanks.
vidor Wrote:Sorry but here it is :

http://pastebin.com/YvcMGruF
Thanks. And that is something new. It says "HTTP Error 403: Forbidden"

Honestly, i should already have checked for stuff like that, i'm a retard, sorry.

kevenz Wrote:I have a playlist with 115 items but it seems the maximum on xbmc youtube is 100 items.

is that normal ? I'm pretty sure it was limitless in the previous versions.

thanks.
Well, there should be no inherent limitation in either XBMC or the YouTube plugin. But Google have been doing some really stupid stuff on some of their feeds, where it hides the next page of results.

I am not sure if that is what you are hitting, we will try to replicate.
TobiasTheCommie Wrote:Thanks. And that is something new. It says "HTTP Error 403: Forbidden"

Honestly, i should already have checked for stuff like that, i'm a retard, sorry.


Well, there should be no inherent limitation in either XBMC or the YouTube plugin. But Google have been doing some really stupid stuff on some of their feeds, where it hides the next page of results.

I am not sure if that is what you are hitting, we will try to replicate.

i seem to be having this, i have a playlists that are only showing up 50, when theres like 84 vids in the playlist...
  •   
  • 1
  • 129
  • 130
  • 131(current)
  • 132
  • 133
  • 315
  •   
  Thread Closed
 
Thread Rating:
  • 28 Vote(s) - 4.14 Average



Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
[depricated] old YouTube Plugin - XBMC 13.0 Frodo/Gotham only4.1428