•   
  • 1
  • 130
  • 131
  • 132(current)
  • 133
  • 134
  • 315
  •   
  Thread Closed
Release [depricated] old YouTube Plugin - XBMC 13.0 Frodo/Gotham only
Very nice addon, but could you guys add search filter by duration (short,medium,long)

In YouTubeFeeds.py there is a line for search like this

urls['search'] = "http://gdata.youtube.com/feeds/api/videos?q=%s&SafeSearch=%s"

and just change it to selected duration if filtered
urls['search'] = "http://gdata.youtube.com/feeds/api/videos?q=%s&safeSearch=%s&duration=long&v=2"
kevenz Wrote:I have a playlist with 115 items but it seems the maximum on xbmc youtube is 100 items.

Mines capped at 50 and I have a 75 item subscription, any way to change this?
I have 2 xbmc systems up and they are both getting the same error when I try to view subscription videos. It does not happen when I go to "New Subscription Videos", only when I go to an "Activity Of: XXXX" selection. One box has XBMC 10.1 and the other (which this log is from) is on 11.0 . Please let me know if you need the other log. Thanks in advance.

-Jay
http://pastebin.com/KYzcDaPr
JimboJumbo Wrote:Mines capped at 50 and I have a 75 item subscription, any way to change this?

same issue except i have a playlist that has 196 items and the first page of that playlist via the youtube plugin has 49 entry's, the second 37 and the third and last 31 (though the limit per page is set to 50).

so in my case only 117 of 196 video's are showing up Sad

which kinda blows cause the one's i really want to see are the one's i added last which are not accessible Sad
TobiasTheCommie Wrote:Thanks. And that is something new. It says "HTTP Error 403: Forbidden"

Honestly, i should already have checked for stuff like that, i'm a retard, sorry.


Well, there should be no inherent limitation in either XBMC or the YouTube plugin. But Google have been doing some really stupid stuff on some of their feeds, where it hides the next page of results.

I am not sure if that is what you are hitting, we will try to replicate.

Hi, i'm having the same difficulty with downloading videos via the youtube add-on. I've noticed in my log that it shows the extender is not supported. I've recently updated to xbmc eden beta 3, latest youtube add-on version. But the downloader wasn't working on the previous version of xbmc either....

here's my log http://pastebin.com/f9UW7Gcj
Sorry if this is posted before, I have searched and read much but can`t find a solution.

I can`t watch my subscription videos, I get an error message. No results. Like it is searching for it. But if I go into the "New Subscription Videos" it finds the new ones, but I can`t see the old one. And yes, I can see my subscriptions on YouTube.
nVidia Shield TV, Samsung UE55F8005STXXE and Yamaha RX-V767

Many thanks for all the effort YOU all do! THANKS! :-)
Hello Guys,

i have short question regarding the youtube plugin while using a proxy. Since i'm from germany i bought me a us proxy account to access youtube. I want to use this account for sure on my XBMC too...and here we are going to the tricky part.

The proxy integration of XBMC is not usable - if i'm using it i just get a curl error 22. I only know, that this means that the client is just recieving invalid data.

Now i tried to set up a proxy behind XBMC with proxyfier(set up some rules to use my us proxy etc.)....which brings me a bit a further since i can now clearly see the network traffic.

Quote:[02.25 20:36:33] XBMC.exe -Laptop:59994 open directly
[02.25 20:36:34] XBMC.exe - http://www.youtube.com:80 open through proxy orion.premiumize.me:80 HTTP
[02.25 20:36:35] XBMC.exe - http://www.youtube.com:80 close, 0 bytes sent, 145875 bytes (142 KB) received, lifetime 00:01
[02.25 20:36:35] XBMC.exe -Laptop:59994 close, 89 bytes sent, 482 bytes received, lifetime 00:02
[02.25 20:36:35] XBMC.exe - Laptop:59994 open directly
[02.25 20:36:35] XBMC.exe - Laptop:59994 close, 86 bytes sent, 15 bytes received, lifetime <1 sec
[02.25 20:36:35] XBMC.exe - v4.lscache2.c.youtube.com:80 open through proxy orion.premiumize.me:80 HTTP
[02.25 20:36:36] XBMC.exe - v4.lscache2.c.youtube.com:80 close, 0 bytes sent, 227 bytes received, lifetime 00:01
[02.25 20:36:38] XBMC.exe - v4.lscache2.c.youtube.com:80 open through proxy orion.premiumize.me:80 HTTP
[02.25 20:36:38] XBMC.exe - v4.lscache2.c.youtube.com:80 close, 0 bytes sent, 246 bytes received, lifetime <1 sec
[02.25 20:36:38] XBMC.exe - v4.lscache2.c.youtube.com:80 open through proxy orion.premiumize.me:80 HTTP
[02.25 20:36:39] XBMC.exe - v4.lscache2.c.youtube.com:80 close, 0 bytes sent, 246 bytes received, lifetime 00:01

And here's the log of XBMC

Quote:20:21:09 T:2636 NOTICE: [YouTube-2.9.0] _getVideoLinks : 'Done'
20:21:09 T:2636 NOTICE: [YouTube-2.9.0] selectVideoQuality : ''
20:21:09 T:2636 NOTICE: [YouTube-2.9.0] selectVideoQuality : '34 - 360p h264 flv container'
20:21:09 T:2636 NOTICE: [YouTube-2.9.0] selectVideoQuality : '35 - 480p h264 flv container*'
20:21:09 T:2636 NOTICE: [YouTube-2.9.0] selectVideoQuality : '5 - 240p h263 flv container'
20:21:09 T:2636 NOTICE: [YouTube-2.9.0] selectVideoQuality : '43 - 360p h264 flv container'
20:21:09 T:2636 NOTICE: [YouTube-2.9.0] selectVideoQuality : '44 - 480p vp8 webm container'
20:21:09 T:2636 NOTICE: [YouTube-2.9.0] selectVideoQuality : '18 - 360p h264 mp4 container | 270 for rtmpe?'
20:21:09 T:2636 NOTICE: [YouTube-2.9.0] selectVideoQuality : 'Done'
20:21:09 T:2636 NOTICE: [YouTube-2.9.0] getVideoObject : 'Done : 200'
20:21:09 T:2636 NOTICE: [YouTube-2.9.0] playVideo : 'Playing video: "Louise Attaque - J't'emm\xc3\xa8ne au vent" - '0emXuhPTWUM' - u'http://v4.lscache2.c.youtube.com/videoplayback?sparams=id,expire,ip,ipbits,itag,source,algorithm,burst,factor,cp&fexp=920700,903708,911201&algorithm=throttle-factor&itag=35&ip=0.0.0.0&burst=40&sver=3&signature=680ADF9D5D028C1B9CB2DBEE6EBBEA1C080757D4.19CC3DF846589FDB14AFB70FB2282B40FD2AFE9C&source=youtube&expire=1330220189&key=yt1&ipbits=0&factor=1.25&cp=U0hSRVJNTl9NU0NOMl9KR1JCOk10dWpiQ19KaUxa&id=d1e997ba13d35943&quality=large&fallback_host=tc.v4.cache2.c.youtube.com | Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-GB; rv:1.9.2.8) Gecko/20100722 Firefox/3.6.8''
20:21:09 T:2636 NOTICE: [StorageClient-0.9.1] set : 'vidstatus-0emXuhPTWUM'
20:21:11 T:3784 NOTICE: DVDPlayer: Opening: http://v4.lscache2.c.youtube.com/videopl...outube.com | Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-GB; rv:1.9.2.8) Gecko/20100722 Firefox/3.6.8
20:21:11 T:3784 WARNING: CDVDMessageQueue(player):Tongueut MSGQ_NOT_INITIALIZED
20:21:11 T:1976 NOTICE: Creating InputStream
20:21:11 T:1976 WARNING: XFILE::CFileCurl::CReadState::FillBuffer: curl failed with code 22
20:21:11 T:1976 ERROR: CFileCurl::CReadState::Open, didn't get any data from stream.
20:21:11 T:1976 ERROR: XFILE::CFileCache::Open - failed to open source <http://v4.lscache2.c.youtube.com/videopl...outube.com | Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-GB; rv:1.9.2.8) Gecko/20100722 Firefox/3.6.8>
20:21:11 T:1976 ERROR: CDVDPlayer::OpenInputStream - error opening [http://v4.lscache2.c.youtube.com/videopl...outube.com | Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-GB; rv:1.9.2.8) Gecko/20100722 Firefox/3.6.8]
20:21:11 T:1976 NOTICE: CDVDPlayer::OnExit()
20:21:11 T:1976 NOTICE: CDVDPlayer::OnExit() deleting input stream
20:21:11 T:3784 ERROR: Playlist Player: skipping unplayable item: 0, path [plugin://plugin.video.youtube/?path=/root/video&action=play_video&videoid=0emXuhPTWUM]
20:21:11 T:3784 NOTICE: CDVDPlayer::CloseFile()
20:21:11 T:3784 WARNING: CDVDMessageQueue(player):Tongueut MSGQ_NOT_INITIALIZED
20:21:11 T:3784 NOTICE: DVDPlayer: waiting for threads to exit
20:21:11 T:3784 NOTICE: DVDPlayer: finished waiting

I read in this thread, that you should use proxychains with youtube....but how to integrate them here (on windows, not linux). And how to handle all the servers of youtube?

Can u guys give me a hint how to get youtube running with proxys?
any word on getting playlists to show more then 50 results

also any word on my subscriptions?

thanks
Any Help?
This addon won't be fixed till Eden is on final release will it?
http://www.owlboy.com

Acer Aspire Revo AR1600
If you are having problems with Subscriptions then try this fix.

http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid=122245

It worked for me Smile
FYI, a quick update, we've just issued a pull request that should fix the listing of subscriptions and playlist (the over 50 items bug). I think that are other bugfixes in there but those are the ones that come to mind.
mrpink86 Wrote:Hello Guys,

i have short question regarding the youtube plugin while using a proxy. Since i'm from germany i bought me a us proxy account to access youtube. I want to use this account for sure on my XBMC too...and here we are going to the tricky part.

The proxy integration of XBMC is not usable - if i'm using it i just get a curl error 22. I only know, that this means that the client is just recieving invalid data.

Now i tried to set up a proxy behind XBMC with proxyfier(set up some rules to use my us proxy etc.)....which brings me a bit a further since i can now clearly see the network traffic.



And here's the log of XBMC



I read in this thread, that you should use proxychains with youtube....but how to integrate them here (on windows, not linux). And how to handle all the servers of youtube?

Can u guys give me a hint how to get youtube running with proxys?

Full debug log please.

You should try without proxychains, try with Eden RC1, set the proxy in XBMC. If it still fails, try restarting xbmc(should not be needed in RC1, but was a problem earlier in the Eden branch).
JaguarX Wrote:Hi, i'm having the same difficulty with downloading videos via the youtube add-on. I've noticed in my log that it shows the extender is not supported. I've recently updated to xbmc eden beta 3, latest youtube add-on version. But the downloader wasn't working on the previous version of xbmc either....

here's my log http://pastebin.com/f9UW7Gcj

I actually realized that it wasn't because i forgot to do something. It is because i turned something off(I needed to test stuff while it was still in Beta).

This issue should be fixed in the PR we have sent.
TobiasTheCommie Wrote:I actually realized that it wasn't because i forgot to do something. It is because i turned something off(I needed to test stuff while it was still in Beta).

This issue should be fixed in the PR we have sent.

Thank you. That explains it Smile
  •   
  • 1
  • 130
  • 131
  • 132(current)
  • 133
  • 134
  • 315
  •   
  Thread Closed
 
Thread Rating:
  • 28 Vote(s) - 4.14 Average



Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
[depricated] old YouTube Plugin - XBMC 13.0 Frodo/Gotham only4.1428