•   
  • 1
  • 71
  • 72
  • 73(current)
  • 74
  • 75
  • 315
  •   
  Thread Closed
Release [depricated] old YouTube Plugin - XBMC 13.0 Frodo/Gotham only
VanZan Wrote:4oD stuff playing fine for me today with a build containing the new librtmp.dll. That Miley Cyrus video ain't playing though...shit!

I would say that im quite a bit surprised that RTMP'e videos from 4oD are working since I would expect full length commercial tv content to have better "security" than a simple music video.
TobiasTheCommie Wrote:That's a nice pretty debug log you attached there.

No need for sarcasm mate as since you say this thread is not for the XBOX I thought you'd be pissed if I started posting debug logs. I once posted in the iPlayer thread here and got told off for it. It was just a quick message to debunk the post that said it would take months before 4oD would play. But here's the log if it helps:

http://pastebin.com/AEpm8dp8

I should add that I enabled debug logging in both XBMC and the Youtube plugin. Also I'm using XBMC rev30923 but it's rev30924 that came with the new librtmp.dll which I robbed and added to 30923. I didn't recreate a 4oD programme playing in the log. Couldn't decide whether you wanted that or not. I'm new to all this but if you simply ask I will recreate it and post another log.
VanZan Wrote:No need for sarcasm mate as since you say this thread is not for the XBOX I thought you'd be pissed if I started posting debug logs. I once posted in the iPlayer thread here and got told off for it. It was just a quick message to debunk the post that said it would take months before 4oD would play. But here's the log if it helps:

http://pastebin.com/AEpm8dp8

I should add that I enabled debug logging in both XBMC and the Youtube plugin. Also I'm using XBMC rev30923 but it's rev30924 that came with the new librtmp.dll.

According to the log you are still using the old version of librtmp. If 4oD worked that was most likely not RTMP versions.
TobiasTheCommie Wrote:According to the log you are still using the old version of librtmp. If 4oD worked that was most likely not RTMP versions.
I couldn't be using the old version. I downloaded the new build containing the new version of librtmp and copied it to my build. How else could 4oD content not be playing one day and then playing the next?
VanZan Wrote:I couldn't be using the old version. I downloaded the new build containing the new version of librtmp and copied it to my build. How else could 4oD content not be playing one day and then playing the next?

TobiasTheCommie Wrote:Basically you need version 2.4 of rtmpdump, which doesn't exist yet.

TobiasTheCommie Wrote:2) In windows replace librtmp.dll with a 2.4 version. On mac replace librtmp.so.0 with 2.4 version. On linux install rtmpdump 2.4(Currently that would mean latest git from github)

Did you compile the latestest librtmp.dll from git yourself? If not i seriously doubt you have the correct version.
TobiasTheCommie Wrote:Did you compile the latestest librtmp.dll from git yourself? If not i seriously doubt you have the correct version.
One of the developers at XBMC4XBOX, exobuzz, posted the following:

exobuzz Wrote:new librtmp added in r30924.

So I took the librtmp.dll from r30924 and added it to my build (as detailed in another post over there). 4oD worked so I started jumping to conclusions I suppose.
VanZan Wrote:One of the developers at XBMC4XBOX, exobuzz, posted the following:



So I took the librtmp.dll from r30924 and added it to my build (as detailed in another post over there). 4oD worked so I started jumping to conclusions I suppose.
Well, the log quite clearly states that it is still using the old library.

As for the how and why of that you would have to ask exobuzz.
TobiasTheCommie Wrote:Well, the log quite clearly states that it is still using the old library.

As for the how and why of that you would have to ask exobuzz.
Before I go to exobuzz could you please reproduce that part of the log which shows it's still using the old library?
VanZan Wrote:Before I go to exobuzz could you please reproduce that part of the log which shows it's still using the old library?

PHP Code:
15:02:46 M23142400  NOTICEDVDPlayerOpeningrtmpe://cp59009.edgefcs.net/youtube?auth=daEdCbUdNaycHcGbrbCcVdOa8cFdodzb7dp-bojy6f-eS-PyJFMkrd&aifp=YT2008121701&slist=c7/id/f30c4e567f7d1531/itag/18 swfurl=http://s.ytimg.com/yt/swfbin/watch_as3-vflYi8Mkr.swf swfvfy=1 | Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-GB; rv:1.9.2.8) Gecko/20100722 Firefox/3.6.8
15:02:46 M23142400 WARNINGCDVDMessageQueue(player)::Put MSGQ_NOT_INITIALIZED
15
:02:46 M22618112  NOTICECreating InputStream
15
:02:46 M22441984   DEBUGkernel32.dll fake function DisableThreadLibraryCalls called
15
:02:46 M22441984    INFOCDVDInputStreamRTMP::CDVDInputStreamRTMPUsing external libRTMP
15
:02:46 M21594112    INFOParsing...
15:02:46 M21594112    INFOParsed protocol2
15
:02:46 M21594112    INFOParsed host    cp59009.edgefcs.net
15
:02:46 M21594112    INFOParsed app     youtube?auth=daEdCbUdNaycHcGbrbCcVdOa8cFdodzb7dp-bojy6f-eS-PyJFMkrd&aifp=YT2008121701&slist=c7/id/f30c4e567f7d1531/itag/18
15
:02:46 M21594112    INFORTMP_Connect1, ... connectedhandshaking
15
:02:46 M21594112    INFOHandShakeClient type06
15
:02:46 M21594112    INFOHandShakeDH pubkey position256
15
:02:46 M21598208    INFOHandShakeClient digest offset1049
15
:02:46 M21598208    INFOHandShakeInitial client digest:
15:02:46 M21598208    INFO07 a8 c5 0f 59 b9 1f b7 d5 b5 af 03 7a c8 70 00
15
:02:46 M21598208    INFO63 38 d1 c0 69 3a a2 b0 4e 4d c4 8c e7 ae 55 e8
15
:02:46 M21598208    INFOHandShakeType Answer   : 09
15:02:46 M21598208 WARNINGHandShakeType mismatchclient sent 6server answered 9 

Specifically this part
Code:
15:02:46 M: 21598208 WARNING: HandShake: Type mismatch: client sent 6, server answered 9

Note: even IF you get this working, the videos now required an additional parameter which isn't implemented properly yet.

This is going to take some time.
That log doesn't mean its the old version. even the latest git librtmp sends a 6 as the client signiture. server responds with a 9, which librtmp can handle now.

from handshake.h
Quote: if (encrypted)
{
clientsig[-1] = 0x06; /* 0x08 is RTMPE as well */
offalg = 1;
}
else
clientsig[-1] = 0x03;
exobuzz Wrote:That log doesn't mean its the old version. even the latest git librtmp sends a 6 as the client signiture. server responds with a 9, which librtmp can handle now.

from handshake.h

Well, we have confirmed it to work on Mac, Linux and Windows. So if it is solved in XBMC4XBOX as well it just needs an update of the plugin.

Again(and as i wrote some time ago), this is going to take some time before it all gets done.

In any case, no one should really be testing this yet.
TobiasTheCommie Wrote:Well, we have confirmed it to work on Mac, Linux and Windows.

well then the issue is something else. the xbox librtmp on svn is the latest version. I'll try at some point myself. of course xbox talk isn't really wanted here, so ill be happy to discuss it with any xbox users over at the other site.
exobuzz Wrote:well then the issue is something else. the xbox librtmp on svn is the latest version. I'll try at some point myself.
Thanks for posting exobuzz! I don't know how much of this thread you have read but I can confirm I can play the majority of the 4oD content since updating librtmp.dll.
exobuzz Wrote:well then the issue is something else. the xbox librtmp on svn is the latest version. I'll try at some point myself. of course xbox talk isn't really wanted here, so ill be happy to discuss it with any xbox users over at the other site.

Well, the remaining problem is most likely just a missing update of our plugin.
ok good. i was under the impression something wasnt working and it was being blamed (incorrectly) on your librtmp version.
  •   
  • 1
  • 71
  • 72
  • 73(current)
  • 74
  • 75
  • 315
  •   
  Thread Closed
 
Thread Rating:
  • 28 Vote(s) - 4.14 Average



Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
[depricated] old YouTube Plugin - XBMC 13.0 Frodo/Gotham only4.1428