AllMusic album scraper not working?
#1
As far as I can tell, the AllMusic scraper is out of date, although I might be missing something. The CreateAlbumSearchUrl is this:

http://www.allmusic.com/cg/amg.dll?P=amg...amp;OPT1=2

Where \1 is the album title. For example, if you scrape the Dire Straits album "Brothers In Arms", you get:

http://www.allmusic.com/cg/amg.dll?P=amg...amp;OPT1=2

But both interactively and in the debugger, this just seems to return the allmusic.com home page. Shouldn't the CreateAlbumSearchUrl be something like this?

http://www.allmusic.com/search/album/\1?
Reply
#2
this changed 2 days ago. we are aware but haven't gotten around to it.
Reply
#3
That sucks i loved Allmusic.com, However it does seem like it's not just allmusic, Alot of the scrapers have stopped working or rather wont work. Undecided
Reply
#4
please, stay out of the dev forum if you have nothing to contribute.
Reply
#5
Is there any news about the scrapers within XBMC my music scrapers do not work anymore or are scraping wrong data.
Hopefully there is somebody who has a solution to this problem.

spiff Wrote:this changed 2 days ago. we are aware but haven't gotten around to it.
Reply
#6
both of these have been redone. make sure you are up to date.
Reply
#7
I did a clean install for my XBMC and also installed the allmusic addon for the artists and for the albums.

The version for the albums is 2.01 and the version for artist information is 2.02. (in my believe the most recent versions of the scrapers)

But they still scrape the wrong information or no information at all.

Can you help me with this?

spiff Wrote:both of these have been redone. make sure you are up to date.
Reply
#8
then we have to wait for olympia to comment.
Reply
#9
I am fairly new to xbmc and this forum can you tell me who is olympia?

spiff Wrote:then we have to wait for olympia to comment.
Reply
#10
he's the guy who wrote the new scrapers..
Reply
#11
allmusic scraper works perfectly for me both for artists and albums in a fairly big library.

Do you have your music properly tagged?
A debug log (with an unsuccesful scrape) would also help.
Reply
#12
Oke can you tell me where I can find the debug log file after scraping.

olympia Wrote:allmusic scraper works perfectly for me both for artists and albums in a fairly big library.

Do you have your music properly tagged?
A debug log (with an unsuccesful scrape) would also help.
Reply
#13
see my signature.
Reply
#14
...and there were two questions up there. In case your music files are not tagged, music scrapers won't work.
Reply
#15
Oke now I have the log file after scraping,but how can I attach a file to my message?
Or can I make a screenshot so you can see what is wrong in scraping,if so how you make a screenshot?
Reply
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average



Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
AllMusic album scraper not working?00