[Live] ACC Sound no vocals
#1
This just happened yesterday and I have yet to figure out what even changed. In every file that include ACC sound there are no voice tracks. I can here everything but the voice and they've worked before.

http://tinypaste.com/3469e
Reply
#2
This usually is because of the faulty channelmapping wich puts the audio in the wrong channels. I think you can fix it by remapping them in .asoundrc.
I think that's how I fixed it, but it was a long time ago. Search for it and you'll probably find the answer on the board.
Reply
#3
Downmix to stereo and see if it's still a problem.
Code:
GRANT ALL PRIVILEGES ON `xbmc_%`.* TO 'xbmc'@'%';
IF you have a mysql problem, find one of the 4 dozen threads already open.
Reply
#4
I downmixed the sound to 2.1 and it worked.... I'm not sure how thats happening any suggestions?
Reply
#5
What where your setting before please? Channels, Audio setup, pass through, practically the whole setup sound screen?
Reply
#6
Audio Output: HDMI
Speaker Configuration didn't work as 5.1 but worked as 2.1
Boost Volume Level on Downmix: yes
AC3 Capable Receiver: Yes
DTS Capable receiver: Yes
Audio Output Device: HDMI
Passthrough output device: HDMI
Reply
#7
Yup I see your issue.

Audio should be optical, speaker configuration should be 5.1 only if whatever your connecting to supports DD(AC3). I know it's sounds wired but trust me, all your other settings are fine. So only change the first two.

Best of luck.
Reply
#8
Fixed! Thank you.
Reply
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average



Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
[Live] ACC Sound no vocals00
This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.