Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
Updating from git causes black screen
#16
_ak1_ Wrote:I also had this issue with two machines. My easy way to get a away from the black screen was to press the 's' button. That gave me the bottom menue which enabled me to get to the settings dialogue. There I made sure that the new Neon update was loaded. After that everything was fine again.

_ak1_

is this on an ATV2G?
Reply
#17
jhernandez86 Wrote:I press right click 8 times and then hit the center bottom, but I was still getting a black screen. How do you delete guisettings.xml?


Exit xbmc
Ssh to the atv
cd /private/var/mobile/Library/Preferences/XBMC/userdata
rm guisettings.xml

That should do it.
-stoli-
Reply
#18
stoli Wrote:Exit xbmc
Ssh to the atv
cd /private/var/mobile/Library/Preferences/XBMC/userdata
rm guisettings.xml

That should do it.

Thank you so much
Reply
#19
stoli Wrote:Exit xbmc
Ssh to the atv
cd /private/var/mobile/Library/Preferences/XBMC/userdata
rm guisettings.xml

That should do it.

Thank you so much....that work
Reply
#20
jhernandez86 Wrote:Thank you so much....that work

Good to hear - sorry for the hassle of my screw-up. Blush
-stoli-
Reply
#21
stoli Wrote:Good to hear - sorry for the hassle of my screw-up. Blush

No problem I still love your work. It happens
Reply
#22
Hey stoli, it seems the latest update (6e0b0dd) brings back the black screen problem again. Sad
Reply
#23
Morbeas Wrote:Hey stoli, it seems the latest update (6e0b0dd) brings back the black screen problem again. Sad

Yep - I borked it again cleaning things up. Smile

See here for a quick fix:

http://forum.xbmc.org/showpost.php?p=777...tcount=119
-stoli-
Reply
#24
Ok with the latest update I get nothing when I pause a movie, it's just blank. It properly pauses the movie but no overlays whatsoever.
Reply
#25
Damn typo. Fixed. Smile
-stoli-
Reply



Updating from git causes black screen00